ل ی و ن با اون همه ادعا و قهرمانی توو پاریس 5 تا از بارسا خورد ، دیگه بایرن که جای خود داره...
توو نیوکمپ مواظب خودتون باشین.
ل ی و ن با اون همه ادعا و قهرمانی توو پاریس 5 تا از بارسا خورد ، دیگه بایرن که جای خود داره...
توو نیوکمپ مواظب خودتون باشین.
بارسا تا حالا تو هيچ بازي رسمي نتونسته بايرن رو شكست بده.
همين ل ي ون رو تو ورزشگاه خودش سه به دو شكست داديم.
پس خيال صعود رو از سرتون بيرون كنيد.
هیجان پیرس از تجدید دیدار با آرسنالیها
سه سال پیش که آرسنال در مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا ویارئال را شکست داد، " رابرت پیرس " در جمع توپچیهای لندن بود. اکنون " پیرس " برای تیم اسپانیایی بازی میکند و برای اولین بار مقابل سرمربی سابق خود، " آرسن ونگر " قرار خواهد گرفت.
دیدار سخت
گل دقیقه 41 " کولو توره " در آخرین دیدار اروپایی در ورزشگاه " هایبوری " کافی بود تا آرسنال در فصل 2005/06 با شکست ویارئال به دیدار نهایی راه یابد، اگرچه در نخستین دقایق دیدار برگشت، " ینس لمان " پنالتی " خوان ریکلمه " را مهار کرد. هیچ کدام از دو تیم از آن زمان چنین موفقیتی بدست نیاوردند و اکنون ویارئال در تاریخ 7 آپریل در مرحله یک چهارم نهایی در خانه بار دیگر مقابل آرسنال قرار خواهند گرفت و 8 روز بعد در لندن دیدار برگشت را برگزار خواهند کرد.
هیجان پیرس
" پیرس " که بعد از شکست آرسنال مقابل بارسلونا در فینال لیگ قهرمانان اروپای فصل 2005/06 لندن را به مقصد ویارئال ترک کرد، از قرعه روز جمعه تیمش بسیار خوشحال است. این بازیکن 35 ساله گفت: « این برای اولین بار خواهد بود که مقابل آنها بازی میکنم. واقعاً در انتظار بازگشت به لندن بودم، ولواینکه در استادیوم جدید بازی کنیم. این بازی مهارتها است، در حالی که بازیکنان ویارئال به تنها چیزی که فکر میکند حذف آنها و صعود به مرحله نیمه نهایی است. »
شیوههای متفاوت
" رابرت پیرس " افزود: « ما دو تیم با سبکهای متفاوت هستیم، همچنین با بازیکنان کیفیت بالا. این چیز خوبی نیست که ما دیدار برگشت را خارج از خانه انجام دهیم اما اگر همان کاری که در آتن انجام دادیم، تکرار کنیم میتوانیم صعود کنیم. آنها و مربیشان منحصر به فرد هستند و خوشحالم بازیکن خوبی مثل سسک فابرگاس دوباره به میدان بازمیگردد. »
کمک فابرگاس
بازگشت قریب الوقوع کاپیتان لندنیها که از 21 دسامبر بخاطر مصدومیت زانو دور از میادین است، واقعاً به کمک " آرسن ونگر " خواهد آمد. سرمربی آرسنال در این باره گفت: « سسک باید دو هفته دیگر آماده شود. او به تمرینات بارمیگردد و تعطیلی لیگ بخاطر بازیهای ملی به بازگشت سریعتر او کمک خواهد کرد. ما اکنون بازیکنان زیادی داریم که به بازیهای ملی میروند و امیدوارم بازیکنی را بخاطر مصدومیت از دست ندهیم اما بازیکنانی داریم که از مصدومیتهایشان بازمیگردند، بنابراین در موقعیت خوبی قرار میگیریم. »
مدعی
هر دو تیم در مکان چهارم لیگهای کشورشان قرار گرفتهاند، اگرچه فرم اخیر آرسنال بهتر از ویارئال است. " ونگر " با احتیاط از مدعی بودن تیمش صحبت میکند. او گفت: « واقعاً اهمیت ندارد. من اعتقاد دارم در این بازی هیچ تیمی مدعی نیست. اگر شما به روزنامههایی که در 6 ماه گذشته در مورد ما صحبت کردهاند نگاه کنید، نمیتوانید بگویید، ما مدعی کسب عنوان قهرمانی هستیم. »
برنده این دیدار در 29 آپریل و 5 می با برنده دیدار منچستر یونایتد و پورتو دیدار خواهد کرد.
خوب پیشاپیش حذف بایرن رو تسلیت میگم!!با بد جور تیمی افتاد چه عجب این دفعه شانس نیاورد!
پیرس:ونگر فوتبالم را درآرسنال کشت
ستاره سابق باشگاه آرسنال اکنون فقط به انتقام مقابل تیم سابقش در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا می اندیشد.او ونگر را مقصر اصلی جدایی اش از لیگ برتر می داند
![]()
سایت گل: روبرت پیرس، ستاره فرانسوی باشگاه ویارئال بی صبرانه در انتظار رویارویی مقابل تیم سابقش در مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپاست.
در قرعه کشی عصر جمعه، آرسنال به عنوان حریف ویارئال در این مرحله معرفی شد و این به معنی دیدار مجدد پیرس با هم تیمی هایی است که در سال 2006 ، آنها را ترک کرده. این ستاره فرانسوی اعلام کرده که پس از جدایی ناامید کننده ای که از آرسنال داشته،همیشه به انتقام می اندیشد. آخرین دیداری که پیرس با پیراهن باشگاه آرسنال انجام داد، به دیدار فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا برمی گردد که پس از اخراج ینس لمن، سنگربان این تیم از زمین مسابقه، مربی توپچی ها بلافاصله پیرس را نیز از زمین مسابقه بیرون کشید.
پیرس در گفت و گو با " news of the world" اعلام کرد که تصمیم آرسن ونگر برای بیرون کشیدن او از زمین مسابقه در جریان دیدار فینال رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، همچنان او را آزار می دهد و این را به عنوان دلیل اصلی اش برای جدایی از تیم لندنی برشمرد.
ستاره فرانسوی در این رابطه گفت:« بزرگترین ناامیدی برای من این بود که تنها 18 دقیقه در دیدار فینال لیگ قهرمانان بازی کردم. ونگر با بیرون کشیدن من از زمین مسابقه، در حقیقت مرا کشت. به همین دلیل هم دیگر نتوانستم در آرسنال بمانم و به ویارئال پیوستم. فینال در پاریس برگزار می شد و تمام اعضای خانواده ام در ورزشگاه حاضر بودند و من واقعا در آن لحظه نابود شدم. آرسنال در حال حاضر، با فقدان بازیکن انگلیسی در رختکنش مواجه است و این نکته بسیار مهمی برای هر تیمی محسوب می شود. وقتی من به این تیم لندنی پیوستم، بازیکنان انگلیسی زیادی در رختکن این تیم بود و فکر می کنم این یکی از دلایل موفقیت آرسنال در آن زمان بود. رختکن تیم می بایست ترکیبی از بازیکنانی با ملیتهای مختلف باشد و این ترکیب اکنون در جمع توپچی ها وجود ندارد.مطمئنم که آرسنال در رقابتهای اروپایی موفق نخواهد شد و تنها چیزی که این روزها در ذهن من وجود دارد، حذف آنها از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان است.»
مشا اله به طرفدارای بارسا . داداش من بازی برگشت تو نیوکمپ بود که 5-2 شد نه تو پاریس !!!
آخه ل ی و ن یکی از شهر های بزرگ فرانسست چرا این تیم باید تو پاریس بازی کنه اصلا !!!!
فکر کردی مثلا راه آهن شهرریه بعد چون زمین نداره میاد تو آزادی !!![]()
لوسیو: بارسلونا مدعی اصلی جام
در حالی که بارسلونا در هفته های آتی، مصافی تماشایی را مقابل بایرن مونیخ برگزار خواهد کرد، لوسیو، مدافع باشگاه آلمانی در صحبتهایی از تیم حریف ، به عنوان تیم مدعی نام برده است.
![]()
سایت گل: لوسیو مدافع باشگاه بایرن مونیخ دیدار هفته های آتی تیمش مقابل بارسا را مورد تحلیل قرار داده است. او در گفت و گو با روزنامه اسپورت گفت:« بارسلونا تیمی است که همیشه مدعی می باشد.» البته این مدافع برزیلی، باوجود احترام زیادی که برای تیم کاتالان قائل است، همچنان به توانایی های باواریایی ها اعتقاد دارد:« البته ما هنوز می توانیم در دو دیدار رفت و برگشت از سد بارسلونا عبور کنیم. به علاوه، بایرن رکورد خوبی در حضور در این رقابتها از خود به جای گذاشته است .»
بایرن مونیخ 4 بار توانسته عنوان قهرمانی در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را مال خود کند و آخرین قهرمانی آنها به سال 2001 برمی گردد که با غلبه بر والنسیا در ضربات پنالتی، موفق شدند تا جام قهرمانی را بالای سر برند.
کلینزمن:لیگ برتر،لالیگا برتراز سریA
یورگن کلینزمن که سابقه حضور در رقابتهای باشگاهی ایتالیا را دارد، معتقد است که فوتبال این کشور درسطح پایین تری نسبت به اسپانیا و انگلیس قرار دارد
![]()
سایت گل: یورگن کلینزمن مربی بایرن مونیخ معتقد است که ناکامی تیمهای ایتالیایی درلیگ قهرمانان نشان می دهد که سری A در سطح پائین تری نسبت به لیگهای انگلیس و اسپانیا دارد. هرسه تیم رم و اینتر و یوونتوس با شکست برابر آرسنال، منچستریونایتد وچلسی از دور رقابتهای اروپایی کنار رفتند.
کلینزمن که در فاصله سالهای 1989 تا 1992 در ایتالیا بازی کرده، به خوبی فوتبال این کشوررا می شناسد. او معتقد است که تیمهای ایتالیایی باید سبک بازی خود را تغییر دهند تا بتوانند با لالیگا و لیگ برتر رقابت کنند.
کلینزمن به گاتزتادلوسپرت گفت:" خروج ایتالیاییها از چمپیونز نشان می دهد که آنها در فوتبال باشگاهی نسبت به کشورهای دیگر عقب مانده اند. تاکتیکهای تیمی در ایتالیا نکته خوبی است ولی چنین چیزی کافی نیست برای اینکه فوتبال امروز بیشتر به حرکت دادن هرچه بهتر توپ در زمین خلاصه می شود. در انگلیس و اسپانیا فوتبال سریع تر و هجومی تر است در حالیکه در سریA تیمها کندتر و بسته بازی می کنند.من خیلی از بازیهای باشگاهی ایتالیا را دیده ام و آنها تاوان همین موضوع را در اروپا پرداخته اند. میلان در رقابتهای اروپایی این فصل فاجعه بود در حالیکه یووه و اینتر به این دلیل که بیشتر روی سریA تمرکز داشتند حذف شدند. آنها دیگر اشتهایی برای رقابتهای اروپایی نداشتند."
بایرن مونیخ تیم کلینزمن در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان باید مقابل بارسلونا قرار گیرد.
تایید میشه.
بایرن بارسا رو لوله می کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)