شهرمون کجا بود
فردا میسازم
همه شمارو دعوت میکنم با یک سری خارجی
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
شهرمون کجا بود
فردا میسازم
همه شمارو دعوت میکنم با یک سری خارجی
3.4 روز اول که من عضو شدم ....هیچ شهری ساخته نشده بود.....5 و6 روز بعد outlaw creek ساخته شد...2 روز بعد 3 تا شهر دیگه هم ساخته شد....و در 2 روز آینده با سرعت جنون آمیزی شهر ساخته میشد ....تا این که تا الان 182 شهر ساخته شده و همین طور داره پیش میره....پس کمی خوش فکر باشید و پیش بینی کنید که نقشه پر شهر خواهد شد به زودی....و دیگه جایی نمی مونه که یه شهر تنها جایی باشه و هیچ شهر ی اطرافش نباشه..... پس به نظر من پولتونو حروم نکنید .....به هر حال هر جور که خودتون میدونید ...روی صحبتم فقط با شما نیست با همه هستم .....امیدوارم ناراحت نشده باشید.....
Last edited by miladisa; 27-09-2008 at 04:55.
ایییی
علی پولتو نمیدی من بسازم ؟
پس منم برای خودم یه شهر میسازم :(
عزیز من پیش بینی کردم
الان که شما اونجا هستی دارمد شهر کم خواهد بود ولی وسط های شهر خیلی بازی کن هست و شهر نیست
دقیقا من دارم هر روز بازی رو چک میکنم
بازی هر روز یک ستون رو برای بازیکنان جدید ایجاد میکنه
یک بازیکن تو یک هفته می تونه یه شهر درست کنه
ستون ها سمت راست در اینده خیلی شلوغ خواهند شد و همچنین افراد قدرتمندی که اونجا هستن به راحتی نمیشه بازی کرد مثلا الان من بیام یه شهر کنار شما درست کنم میدونم که اگه جنگ بین شهر ها بشه 100 درصد
شکست میخورم
پس من منطقه خودم شهر ایجاد میکنم
چون هیچ شهری نیستش
زدم دو بار 2 ساعت کار کنه
حقوق هم 6 %
یعنی چقدر؟
فکر کنم همون میشه 6 تا
توی این منطقه بزرگ ما فقط 1 شهره اونم 3 نفره
سلام
منم اومدم تو این بازی با یوزر Mnaghash
آقا شهر نسازید! میتونید برید به بچه هایی که شهر ساختن کمک کنید.اینجوری که من تو نقشه میبینم در آینده کلی شهر متروکه خواهیم داشت.
بهتره همه هماهنگ باشن به هم کمک کنن...منم تا فردا لول 9 میشم شهر کمک خواستن میرم اونجا.
واو
چقدر یوزرا سریع دارن اضافه می شن
من که اومدم اون نزدیکام هیچ کس نبود
الان انگار اومدن راهپیمایی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)