بله تلویزیون هم میگیره ولی باید اول یه دستگاه جانبی رو خریداری کنی که همون Mobile TV Package هست
بله تلویزیون هم میگیره ولی باید اول یه دستگاه جانبی رو خریداری کنی که همون Mobile TV Package هست
برای ال سی دی بالای 4 اینچ مدل Q5 هست
مانیتور 5 اینچ با رزولیشن 480*800 و 16.7 میلیون پیکسل لمسی
ولی اگر بخوای از tv کپچر کنه A3 هست
بازم A3 میتونه tv رو بگیره
دوست گرامی،بابت پاسختون ممنون.
حقیقتش اینه که من D2 دارم زمانی که S9 را دیدم خیلی شیفتش شدم الان واقعا نمیدونم برم S9 را بگیرم یا گوشی 5800 نوکیا را؟البته به شخصه معتقدم هر وسیله ای باید در جای خود و برای انچه که ساخته شده استفاده بشه گوشی برای حرف زدن،MP3 برای گوش دادن به موسیقی و....،اما خوب باید فکر جیبمان را هم بکنیم.
از طرفی نمیتونم از زیبایی S9 دست بکشم و از طرفی می خوام گوشی و عوض کنم خلاصه بد جوری ماندم تو 2 راهی
!!!!
راستی S9 یک زمانی شارجر برق شهری نداشت،البته به گفته فروشنده!
لطف می کنید بفرمایید در بسته بندیش چه چیزهایی وجود دارد؟و آیا کابل اتصال به TV هم برایش امده؟
و در اخر کدام رنگش جالبتر است؟
با تشکر فراوان
من که میگم D2 رو عوض نکن. S9 فقط صفحه ش بزرگتره و اندازه ش. از نظر فایل های تصویری فرقی با D2 نداره.
راستش من S9 و 5800، هر دو رو دارم،ولی کاربردهاشون کاملا متفاوته.
گوشی موبایل هرگز نیازهای صوتی و تصویری کاربران متوسط و بالاتر رو به طور کامل تامین نمیکنه، مثلا چند گوشی که تابحال داشتم، هیچوقت هدفونشون در حد هدفونی که توی جعبه Cowon S9 قرار داره نبودن؛جمله بنفش رنگی که از صحبتای شما مشخص کردم، نتیجه گیری کاملا درست و معقولیه و منم با همین تفکر این وسایلو خریدم.
ضمنا جعبه S9 شارژر نداره و بایستی جداگانه تهیه بشه که در قالب جعبه ای با نام Accessory Pack میتونین از همونجایی که Cowon میفروشن تهیه کنید.
کابل TV-Out هم باید جداگانه تهیه بشه.
درون جعبش از بین لوازم جانبی فقط هدفون و کابل USB وجود دارن.
D2 یا S9: دقیقا به سلیقه خریدار بستگی داره، چون تفاوتهای کمی دارن.
عثمان این Mobile TV Package رو شما دارید خواستم بیام ارتون بگیرم؟
شما واسه امرتات کار میکنید؟
اخر نگفتی ای3 خوبه یعنی ارزش داره بخرم ادم میتونه باهاش حال کنه دیگه؟؟؟؟
کی من؟اره ایپاد دارم ولی خوب یه پی ام پی میخوام!
مرسی عثمان جان
اون وسیله ای واسه دیدن تلویزیون چه جوریه؟
اندازش چه جوریاست؟
قیمتش؟
مرسی
حال کردن یا حال نکردن به خود شما بستگی داره و نیازتون.
به نظر من فقط قابلیت Capture کردنش به تنهایی دلیل خوبیه واسه خریدش.
----T رو ایران باید حمایت کنه قاعدتاً ؛ (یعنی پروتکلش رو پذیرفته) ، ولی اینکه آیا واقعاً این حمایت صورت می گیره یا نه رو شک دارم ... می دونم که صرفاً به مرحله پایلوت (آزمایشی) رسوندنش ...
عثمان جان خودت چک کردی این قضیه رو؟ ...
از یه نظر حرف دوستمون درسته ... وقتی شما مدت زمان استفاده ات از یه دستگاه بالا میره ، فاکتورهایی غیر از کیفیت صدا هم ارزش خودشون رو بیشتر نشون میدن ... مثلا خوشدستی آیپاد، سهولت کار با منوها و مدیریت فایل قوی ، و باتری ... در خیلی از این زمینه ها(منظورم جنبه های غیر از کیفیت صدا) cowon هم خوب و عالیه ، اما آیپاد یه مقدار سرتر به نظر میاد ...
سلام
ببخشید دیر جواب دادم
بله من برای امرتات کار میکنم
الان دقیقا نمیدونم که شرکت داره یا نه ولی می پرسم و جواب رو بهت میدم
به نظر من تو که بودن برنامه و اسکین و تم و ... خوشت میاد بهتره Q5 رو بخری که ویندوز داره به این شکل تمام برنامه هایی که برای این ویندوز طراحی شده رو میتونی رو Q5 نصب کنی که خیلی بهتر از IPOD و ... هستش
حال کردن هم بستگی به خودت داره گفتم که با توجه به اینکه از برنامه برای PMP خوشت میاد Q5 گزینه عالی هستش و نمیشه از این لحاظ بهش شک کرد از نظر زیبایی هم Q5 خیلی قشنگتر از A3 هست و هم اینکه امکانات بیشتری رو نسبت به A3 داره مثلا یکیش داشتن WI-FI هست که میتونه از اینترنت استفاده کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)