اقایون خانوما!!!!!!!
یکی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟
اقایون خانوما!!!!!!!
یکی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟
اگر كسي اطلاعي داشته باشه راهنمايي ميكنه.
سلام به همه دوستان و اساتید محترم
چند سئوال از دوستان
1- میخواستم بدونم از بین Symantec Endpoint Protection و norton 360 کدوم یکی مجموعه کاملتری هستش و امنیت سیستم رو بهتر حفظ میکنه .
2- آیا میشه Symantec Endpoint Protection و NORTON 360 رو با Bit defender Total security مقایسه کرد ، و اگه میشه کدومشون امنیت سیستم رو بهتر حفظ میکنه .
ممنون از لطفتون
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
سلام
من اینترنت سکوریتی 2010 اورژینالش رو خریدم از مهسان رایانه نماینده سیمانتک در ایران اما یه مشکل و چندتا سوال دارم
مشکلم اینه که وقتی run live update رو میزنم نشون میده 67 مگ باید دانلود بشه اما تا 60 میره بعد قطع میشه این چند بار اتفاق افتاده اپدیت افلاینشم گرفتم اما نصب نمیشه با اینکه مال همون ورژن و همون نوع ویندوزه
و سوالم از اساتید اینه که این live update اتومات هم اپدیت میکنه تنظیماتش کجاست ممنون میشم راهنمائیم کنین
خواهشن سریع بهم کمک کنین
سلام.
-1
Symantec Endpoint Protection برای استفاده خانگی مناسب نیست.تنظیمات Client -Server تو این محصول کاربردی واسه کاربر خانگی نداره.
2-
محصولاتی رو که اسم بردید همه دارای آنتی ویروس و فایروال هستن.
من با Bitdefender زیاد کار نکردم.باید به امکاناتشون نگاه کنید.(میتونید تو تاپیکش سوال کنید)
ولی مطمئنم N360 از BitDefender سریعتر و سبک تره.
من از Symantec Endpoint Protection استفاده نمیکنم و نمیدونم آپدیتهاش کجا نگهداری میشن.
اما بسته آپدیتهای این محصول رو میتونید از لینک زیر بگیرید.
Download Definitions
Security Updatesکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام.
وقتی شما NIS را نصب میکنید،آپدیت اتوماتیک به طور پیش فرض فعاله.
تنظیمات آپدیت در مسیر زیر قرار داره:
Settings>>Computer Settings>>Updates
ممنون اما جواب سوالم رو ندادین منظورم سوال اولم که مشکلم
در این اصلا معلوم نمیشه اینترنت سکوریتی کاملا اپدیت شده یا نه چون هر بار یه مقدار رو میگه مونده برا اپدیت مثلا میگه 149 مگ فایل اپدیتیه و دفعه بعد 15 مگ
وقتی هم که دانلود میکنی در قسمت سوم live update که process update هستش ارور میده
چطور بفهمم کاملا اپدیته یا نه فایل افلاین رو هم دانلود میکنم نصب که میکنم باز چیزی نمیگه که اپدیت شد و اصلا پیامی نمیده
دوستان مسیر ذخیره اپدیت اینترنت سکوریتی 2010 رو کسی میدونه
شما در صفحه اصلي نورتون اگر دقت كنيد آخرين آپديت موفق را نوشته كه براي چند وقت قبل بوده.
بله نوشته اما مثلا نوشته 1دقیقه قبل و یا فرداش 1روز بعد اما دقیقا فردا دوباره پیام میده که برنامه رو fix کن که باید دوباره اپدیت کنم
نمیشه فهمید ایا کاملا اپدیت شده یا نه
این تاریخ که 1مگ هم اپدیت کنی و بعد دیسکانکت بشی برات میزنه 1دقیقه پیش
مشکل اپدیت نیست چون اورژینال گرفتم اپدیت میشه
اما دقیقا اخرش که میره میزنه fail و دو بارم کاملا دانلود شد اما در مرحله سوم یعنی process update که اپدیت باید نصب بشه 3/5 میزنه و میگه fail یعنی سه تا از 5تا نصب شد
عجب گیری کردما
همه کارام با فلش هستش که هی از سیستم دیگران الوده میشه و حالا میترسم بزنم سیستمم نکنه اپدیتش کامل نباشه و ویروسی بشه
ببينيد اگر نورتون شما اوريجيناله مشكلي در آپديت كردن نبايد داشته باشيد.اما به يكي دو نكته هم توجه كنيد:
1- سرعت اينترنت ايران بسيار كند شده و ممكنه در آپديت نورتون دچار مشكل بشيد بخصوص اگر اتصال شما از نوع DialUp باشه.
2-بحث آلودگي سيستم ممكنه مطرح باشه كه اجازه آپديت نورتون را نميده بخصوص اينكه شما اشاره كرديد با فلش مموري زياد كار ميكنيد كه اين امر خطر آلوده شدن سيستم به بدافزارها را افزايش ميده.
در نهايت توصيه ميكنم اگر ميتونيد آخرين آپديتهاي نورتون را بصورت آفلاين از آدرس زير دانلود كنيد و نورتون را بصورت آفلاين اپديت كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعت نتم دایال ایه کمه و سیستمم هم ویندوز رو تازه نصب کردم و در مورد افلاین هم دانلود کردم و نصب کردم ولی بازم مشکل وجود داره
می خوام بدونم بعد اپدیت کامل نورتون پیام میده که اپدیت کامل شد
این برام سواله:
چطوری بفهمم اپدیتم کامله چون اونجا فقط نوشته اخرین اپدیت 16ساعت پیش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)