یعنی گوشی نخرم؟ صبر کنم تا اینا بیان؟
لامصبا امونمیدن به آدم که دخلشو با خرجش یکی کنه:دي
یعنی گوشی نخرم؟ صبر کنم تا اینا بیان؟
لامصبا امونمیدن به آدم که دخلشو با خرجش یکی کنه:دي
یعنی میخوای جدا تا 2012 صبر کنی؟لول...
سلام بچه ها .. نمیدونم اینا رو قبلا پست کردید یا نه :
واکمن 8.1 مگا پیکسلی ( این همونه که اول 2009 میاد ...فکر کنم ورژن واکمن c905 هست ) :
metal casing
2.6" screen
8,1mp, AF, face detection
bright photo flash (LED?)
video capture QVGA 30fps = بالاخره نباید از c905 سرتر باشه
Walkman 4.0
Clear Audio technology
player keys
3.5mm jack and additional fastport = بالخره جک 3.5 تو واکمن
stereo speakers on top and bottom
wifi
comfortable keypad, not QWERTY
slider
menu looks like C905's = منوش مثل c905 = پس احتمال زیاد گوشی بدون سیستم عامل هست و پلتفورم آپدیت شده a2 هست.
kickstand = این از n96 کپی شده
several colours incl. black and brushed silver
[....]martphone-codename/#post816344کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[....]martphone-codename/#post818356کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[....]martphone-codename/#post825111کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------------------------------------
یه جزییات از هیکارو که اگه اشتباه نباشه :
Hikaru is a Smart Walkman
هیکارو یک اسمارت فون از نوع واکمن هست ..
info says that Screen is 3.0 or 3.2inch
ال سی دیش 3 یا 3.2 اینچ هست ..
Screen 16M colors.
ال سی دیش 16 ملیون رنگه ..( به نظر باید تکنولوژی براویا باشه )
------------------------
و سونی سه نوع سنسور جدید exmor معرفی کرده که شاخشون 12 مگا پیکسلی هست ..
Sony has announced three new Exmor CMOS (5.15, 8.11, 12.25
---------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب همونطور که قبلا گفته شد سال 2009 سونی اریکسون گوشیهایی با ال سی دی رزولوشن بالا و تکنولوژی براویا رو توی united kingdom میده بیرون...Further news says we will see a BRAVIA branded handset in the UK next year
Sony Ericsson are going to be using the Sony x BRAVIA tie to launch High resolution Mobiles in the UK
ختم کلام !
حق نگه دارتان..
حمید یه کم در مورد این سنسور 12 مگی جدید توضیح میدی؟
چه ویژگی هایی داره؟
اگه این جوری باشه که هیکارو فوق العادست
جالبه 2009 سونی و سامسونگ میخوان 12مگاپیکسلی بدن بیرون نوکیا اواخر 2009 8مگاپیکسلی!!!!!!!!!
سلام
کسی دیروز اخبار ای تی 20:30 رو دید
درباره ی گوشی سونی با مشخصات عجیب یه چیزایی گفت برای سال 2010
مثلا دوربین 20 و خیلی پیزای دیگه من که کلی تعجب کردم
پست 609 رو بخونید.سلام
کسی دیروز اخبار ای تی 20:30 رو دید
درباره ی گوشی سونی با مشخصات عجیب یه چیزایی گفت برای سال 2010
مثلا دوربین 20 و خیلی پیزای دیگه من که کلی تعجب کردم
@حمید ممنون از خبرات.عالی بود.
راستی حمید احتمالا 1 معرفی گوشی دیگه هم باید داشته باشیم.درسته؟از psp هم خبری نشد.قرار بود برای کریسمس آماده بشه که.
Last edited by hamed1297; 14-11-2008 at 13:02.
حمید یه کم در مورد این سنسور 12 مگی جدید توضیح میدی؟
چه ویژگی هایی داره؟
Sony today announced the commercialization of “IMX060PQ”, a new type 1/2.5 CMOS image sensor “Exmor” for use in camera enabled mobile phones which has a 12.25 effective megapixel resolution. Furthermore, Sony will also commercialize “IU060F”, a type 1/3.2 lens module with 12.25 effective megapixel resolution, and “IU046F”, a type 1/3.2 lens module with 8.11 effective megapixels. Equipped with lens and auto focus functions, the two modules claimed to be industry’s smallest and thinnest in their class
البته با اجازه حمید.
Brittany - new Walkman phone
Frances from France and what about Great Britain? Sony Ericsson prepared for us new phone. It’s Brittany - new Walkman clamshell. Brittany is W380’s successor with small external screen and three music buttons. Brittany has more higher specifications: 240×320 pixels screen, 3.2-Mp camera and, of coure, player Walkman 3.0. Brittany looks like cheap version of W980. Inside it has same design as W980. Main feature of this clamshell - many different colours. Brittany will be released at Q2, 2009.
از معرفی خبر ندارم ..فکر نکنم دیگه امسال چیزی باشه شاید یکی .. گوشیهای اصلی به نظر باید در MWC ... Mobile World Congress مثل امسال (که تو بارسلونا بودراستی حمید احتمالا 1 معرفی گوشی دیگه هم باید داشته باشیم.درسته؟از psp هم خبری نشد.قرار بود برای کریسمس آماده بشه که.) معرفی بشن .. PSP PHONE نمیدونم کریسمس 2009 منظورش بود یا 2009 کریسمس (کریسمس 2010)
![]()
این سنسور ها رو هم فقط من تیترشو دیدم صفحه لود نشد ( وضع اینترنتم خرابتر از همیشست)
اینم یه عکس نمونه از سنسور جدید 12 مگاپیکسل : (کیفیت کولاک کرده !!)
اینم عکس خود ماژول :
Samsung's 10 megapixel SCH-B600 currently holds the lead, but Sony's got a ringer chomping at the bit with the Exmor IMX060PQ CMOS sensor, which, paired with its matching auto-focus lens module, will turn some lucky handset into a 12.25 megapixel shooter when it enters the race in March. Sony has also announced 5.15 and 8.11 megapixel sensors,کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)