سلام
آره اینقدر زیرنویس رو با شروع پارت دو فیلم Delay بدی تا هماهنگ بشه
اگه حوصله دو تکه کردن زیرنویس رو نداری![]()
سلام
آره اینقدر زیرنویس رو با شروع پارت دو فیلم Delay بدی تا هماهنگ بشه
اگه حوصله دو تکه کردن زیرنویس رو نداری![]()
درود
دوستان این ورژن به تازگی ریلیز شده . تو انجمن خودمون هم هست . دانلودش کنید
ببنید مشکل خش خش صدا چیزی مثل نسخه های قبل نداره ؟
KMPlayer 3.1.0.0
نتیجه در این تاپیک اعلام کنیــــــد
اصولا بعد از نسخه KMPlayer 3.0.0.1439 نسخه خوبی منشر نشد
نسخه های 3.0.0.1441 و 3.0.0.1442 چنان پر ایراد بودند که حتی با انتشار پچ R2 برای اونها هم همچنان پرباگ بودند
با انتشار نسخه KMPlayer 3.1.0.0 عملا چندین ایراد دو نسخه فوق رو رفع کرد و همچنین امکانات 3D از جمله زیرنویس 3D اضافه کرد
در نسخه جدید بیشتر روی پخش آنلاین پلیر کار شده و ضمنا کدک صدای AAC اصلاح شده
البته هنوز برخی باگ های قبلی رو داره و گویا قرار نیست رفع کنه !
نکته دیگه بنظرم سنگین تر شدن نسخه 3.1.0.0 هستش ... البته نسخه جدید رو در ویندوز XP سرویس پک 3 تست کردم
دوستان دیگه هم که از نسخه جدید KMPlayer 3.1.0.0 که به +KMP هم معروفه استفاده کردند چنین چیزی رو احساس کردن یا نه؟
بهرحال شاید سیستم من ضعیفه چنین برداشتی داشتم
منم روی XP SP3 نصبش کردم.
وقتی آلبوم آرت فعال بود که عملا پلیر کار نمیکرد.
دوباره نصبیدم و آلبوم آرت رو غیر فعال کردم مثل ورژن قبلی بود.
اما به نظرم توی رندر فیلمها ضعیفتر از ورژن قبلی اومد.
حالا شاید من رو ورژن قبلی یه تنظیماتی اعمال کردم که الان یادم نیست.
اما کیفیت تصویر تا حدودی افت داشت.
تائید میشه
وقتی آلبوم آرت فعال باشه (یا به اصطلاح +KMP ) اصلا پلیرکار نمیکنه
افزایش کیفیت زیرنویس فیلم ها
حتما دیدید در بسیاری از فیلمهایی که با زیرنویس دیدید ، گاها کیفیت زیرنویس افت میکنه
یعنی کیفت زیرنویس وابسته به کیفیت و نوع فیلم هسنتش
برای اینکه زیرنویس همواره با کیفیت بالا پخش بشه (بدون توجه به کیفیت فیلم) اینگونه عمل کنید
1- وارد تنظیمات پلیر شده و در بخش Video Processing (پردازش تصویر) به سربرگ Renderer (رندرکننده) برید
در قسمت Renderer (رندرکننده) را بر روی رندرکننده زیر تنظیم کنند
(VMR9 Renderless (HQ Subtitles
البته در ویندوز ویستا و 7 پردازشگر (Enhanced Video Renderer (C/A بیشتر توصیه میشه
2- حالا به بخش Subtitle Processing (پردازش زیرنویس) رفته و Output Method of Subtitles (نحوه نمایش زیرنویس) رو بر روی VMR/D3D تنظیم کنید
(گزینه های ان رو فعال کنید)
حالا کیفیت پخش زیرنویس افزایش پیدا کرده و بجای اینکه روی تصویر باشد به قسمت سیاه رنگ پایین تصویر منتقل میشود
البته چون KMplayer امکانات لازم برای تغییر کیفیت فیلم های DVD رو نداره ، نمی تونه کیفیت زیرنویس در فیلمهای DVD-Video رو افزایش بده
موفق باشید
.
Last edited by T I G E R; 22-12-2011 at 02:52.
کدام پردازشگر تصویری
رندر کننده یا پردازشگر تصویری در یک پلیر میتونه کیفیت پخش یک فیلم رو بهتر کنه (یابرعکس)
چنانچه شما پردازشگر تصویری مناسب رو در KMPlayer تنظیم کنید ،
اونوقت کیفیت تصویری به مراتب بالاتری نسبت به حالت معمولی KMPlyer خواهید داشت (یا حتی سایر پلیرها)
پرداشگرهای تصویری مختلف هستند و هر سیستمی بنابه سخت افزار ، سیستم عامل و برنامه های کاربردی آن ، با یک پردازشگر بهترین عملکرد رو داره
بهترین کار اینه که خودتون با فایلهای تصویری مختلف پردازشگرهای متفاوت رو امتحان کنید تا بهترین برای خودتون رو بدست
چند پردازشگر هستند که بیشتر توصیه میشه
Enhanced Video Renderer : بهترین پردازشگر برای ویندوز 7 و ویستا هستش
کیفیت زیرنویس در این پردازشگر بالاست
(VMR9 Renderless (HQ Subtitles : رندرکننده مناسب برای افزایش کیفیت زیرنویس و محبوب برای ویندوز XP
البته ممکنه در برخی سیستم ها کمی کندتر عمل کنه
(Direct3D 9 RGB Surface (HQ Subtitles : جزو بهترین پردازشگرهای ویدیویی است که در هر سیستم عاملی خوب کار میکنه
کیفیت زیرنویس در این پردازشگر هم بالاست
Haali's Video Renderer : یکی از قدرتمندترین پردازشگرهای فعلی هستش که بالاخص در XP توصیه میشه
یا با سیستم شما کاملا سازگاره و بهترین کیفیت رو نسبت به هر پردازشگر دیگه ای به شما میده
یا اینکه کاملا سازگار نیست و کیفیت ارائه شده در حد سایر پردازشگرهاست
در برخی موارد هم دیدم با برخی سیستم ها اصلا خوب جواب نداده
Overlay Mixer : این پردازشگر اصلا درحد سایر پردازشگرها نیست اما چرا این رو نام بردم
چون اگه بخواهید فیلم رو درحالت پس زمینه (Desktop Mode) ببنید یعنی فیلم در پس زمینه ویندوز و زیر آیکن ها نمایش داده میشه
فقط با این پردازشگر امکان پذیره (البته در ویندوز ویستا و 7 باید تغییراتی داد تا این خاصیت در انها هم اجرا بشه)
درضمن برای سیستم های بسیار ضعیف گزینه خوبیه
دوستان میتونید سایر پردازشگرها رو امتحان کنید تا شاید پردازشگر دیگر بهتر به کارتون بیاد
موفق باشید
.
Last edited by T I G E R; 21-12-2011 at 17:33.
من این گزینه رو Enhanced Video Renderer انتخاب کردم ولی وقتی فیلم رو نشون میده یه نوار سبز رنگ میافته بالای فیلمدر قسمت Renderer (رندرکننده) را بر روی رندرکننده زیر تنظیم کنند
(VMR9 Renderless (HQ Subtitles
البته در ویندوز ویستا و 7 پردازشگر Enhanced Video Renderer بیشتر توضیه میشه
سیستمم هم خوبه رم 4 گیگ دارم
در ویندوز ویستا و 7 بهتره پردازشگر تصویری EVR زیر رو انتخاب کنید
(Enhanced Video Renderer (C/A
چنانچه همچنان مشکل دارید ، در همان صفحه انتخاب پردازشگر ، گزینه زیر رو فعال کنید
Use Alternative Texture in VMR9/D3D 8
چنانچه مشکلتون حل نشد بهتره از یه پردازشگر دیگه استفاده کنید
موفق باشید
.
Last edited by T I G E R; 20-12-2011 at 22:44.
این ورژن جدید واقعا مزخرفه هان!
بعد از اون موردی که واسه آلبوم آرت گفتم،
امروز هم یدونه فایل فلش باهاش باز کردم، ارور داد، بعد از چندتا OK هنگ کرد و بعدش هم کلا ویندوز به خاطر CPU Usage که 100% شده بود هنگ کرد و مجبور شدم با هزار بدبختی ریست کنم!
فکر کنم با همون ورژن قبلی فعلا راحتترم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)