سلام بر ا چ پی دوستان عزيز
من دیدم بعضی کاربرها در مورد اینکه ریکاوری چی هست و به چه دردی میخوره سر دز گم هستن این مطلب رو مینویسم شاید مفید باشه
قبلا اکثر لپ تاپها با دو سی دی عرضه میشد که یکی ویندوز ودیگری درایورها بود
ولی الان وقتی وقتی شما یک نوت بوک میخرید دیگه هیچ سی دیی همراه دستگاه شما نیست
فقط در my computer دو درایو هست که یکی c: هست ودیگری هم Recovery partition یاحالا این نه تنها عیب نیست بلکه حسن هم هست چون شما برای برگردوندن ویندوز دیگه نیاز به سی دی ندارین بلکه کافیه سیستم رو ریستارت کنید و کلید F11 رو بزنید تا وارد محیط Recovery Manager بشید و بعد مراحل اون رو طی کنید تا ویندوز برگرده اما نکته اینجاست که اگه درایو D در لپ تاپتون پاک بشه یا دست کاری بشه دیگه Recovery Manager کار نمیده ونیاز به DVD دارین که همون دی وی دی های ریکاوری هستن
پس توصیه من اینه که تا لپ تاپتون رو تازه خریدین برین به منوی START/ALL PROGRAMS/ RECOVERY MANAGER و از اونجا گزینه RECOVERY DISC CREATION رو بزنید در این مرحله دستگاه حتما باید به برق وصل باشه و نیاز به سه تا دی وی دی خام دارین بعد که ساخته شد دیگه خیالتون راحته که هر اتفاقی افتاد لپ تاپتون رو میتونین برگردونین به حالت اول.
حالا برخی هم با یک درایو مشکل دارن که نظر من اینه فقط از نرم افزار ویندوز ویستا برای تغییر سایز یا افزایش پارتیشنهاتون استفاده کنید و البته با درایو D هم کاری نداشته باشین ساخت دی وی دی همون اول یک تست برای سلامت سیستمتون هم محسوب میشه که اینجوری هم رایتر رو تست کردین هم دمای سیستم وعملکرد سیستم خنک کننده لپ تاب.
موفق باشید