تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 502 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض ریکاوری در نوت بوک اچ پی

سلام بر ا چ پی دوستان عزيز
    من دیدم بعضی کاربرها در مورد اینکه ریکاوری چی هست و به چه دردی میخوره سر دز گم هستن این مطلب رو مینویسم شاید مفید باشه
    قبلا اکثر لپ تاپها با دو سی دی عرضه میشد که یکی ویندوز ودیگری درایورها بود
    ولی الان وقتی وقتی شما یک نوت بوک میخرید دیگه هیچ سی دیی همراه دستگاه شما نیست
    فقط در my computer دو درایو هست که یکی c: هست ودیگری هم Recovery partition یا حالا این نه تنها عیب نیست بلکه حسن هم هست چون شما برای برگردوندن ویندوز دیگه نیاز به سی دی ندارین بلکه کافیه سیستم رو ریستارت کنید و کلید F11 رو بزنید تا وارد محیط Recovery Manager بشید و بعد مراحل اون رو طی کنید تا ویندوز برگرده اما نکته اینجاست که اگه درایو D در لپ تاپتون پاک بشه یا دست کاری بشه دیگه Recovery Manager کار نمیده ونیاز به DVD دارین که همون دی وی دی های ریکاوری هستن
    پس توصیه من اینه که تا لپ تاپتون رو تازه خریدین برین به منوی START/ALL PROGRAMS/ RECOVERY MANAGER و از اونجا گزینه RECOVERY DISC CREATION رو بزنید در این مرحله دستگاه حتما باید به برق وصل باشه و نیاز به سه تا دی وی دی خام دارین بعد که ساخته شد دیگه خیالتون راحته که هر اتفاقی افتاد لپ تاپتون رو میتونین برگردونین به حالت اول.
    حالا برخی هم با یک درایو مشکل دارن که نظر من اینه فقط از نرم افزار ویندوز ویستا برای تغییر سایز یا افزایش پارتیشنهاتون استفاده کنید و البته با درایو D هم کاری نداشته باشین ساخت دی وی دی همون اول یک تست برای سلامت سیستمتون هم محسوب میشه که اینجوری هم رایتر رو تست کردین هم دمای سیستم وعملکرد سیستم خنک کننده لپ تاب.
    موفق باشید

2. 2 کاربر از sia1859 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه ممکنه یه سایت که مدل های pavilion dv5 و بقیه مدل ها رو خیلی خوب و دقیق به فارسی مورد بررسی قرار داده باشه رو ذکر کنید.
    البته به جز دیجی کالا
    مگه این وبلاگ چه اشکالی داره شما بگو چه مدلی تا برات توضیح بدم من تقریبا اکثر مدلهای اچ پی رو کار کردم وبقیه بچه ها هم کمک میکنن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستان که این سری مخصوصا 1060 داره گوشش رو بزاره رو آداپتور شارژر ببینه صدایه جیک جیک ازش نمیاد ؟ برایه من نمیدونم چرا هی صدا میکنه
    شاید شما دارید از تبدیل 110 به 220 ولت استفاده میکنی (منظورم کابلیه که از آداپتورت به برق وصل میشه وچون بعضی مدلها سفارش اروپا هستن کابلشون دو شاخه مستطیلی یا سه شاخه هست که نیاز به تبدیل داره) واین تبدیل اگه شل باشه گاهی صدای جیز جیز میده که یا یک تبدیل خوبتر باید بگیری که شل نباشه یا تبدیل رو با نوار چسب برق محکم به دوشاخ ببندی

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام بر ا چ پی دوستان عزيز
    من دیدم بعضی کاربرها در مورد اینکه ریکاوری چی هست و به چه دردی میخوره سر دز گم هستن این مطلب رو مینویسم شاید مفید باشه
    قبلا اکثر لپ تاپها با دو سی دی عرضه میشد که یکی ویندوز ودیگری درایورها بود
    ولی الان وقتی وقتی شما یک نوت بوک میخرید دیگه هیچ سی دیی همراه دستگاه شما نیست
    فقط در my computer دو درایو هست که یکی c: هست ودیگری هم Recovery partition یا حالا این نه تنها عیب نیست بلکه حسن هم هست چون شما برای برگردوندن ویندوز دیگه نیاز به سی دی ندارین بلکه کافیه سیستم رو ریستارت کنید و کلید F11 رو بزنید تا وارد محیط Recovery Manager بشید و بعد مراحل اون رو طی کنید تا ویندوز برگرده اما نکته اینجاست که اگه درایو D در لپ تاپتون پاک بشه یا دست کاری بشه دیگه Recovery Manager کار نمیده ونیاز به DVD دارین که همون دی وی دی های ریکاوری هستن
    پس توصیه من اینه که تا لپ تاپتون رو تازه خریدین برین به منوی START/ALL PROGRAMS/ RECOVERY MANAGER و از اونجا گزینه RECOVERY DISC CREATION رو بزنید در این مرحله دستگاه حتما باید به برق وصل باشه و نیاز به سه تا دی وی دی خام دارین بعد که ساخته شد دیگه خیالتون راحته که هر اتفاقی افتاد لپ تاپتون رو میتونین برگردونین به حالت اول.
    حالا برخی هم با یک درایو مشکل دارن که نظر من اینه فقط از نرم افزار ویندوز ویستا برای تغییر سایز یا افزایش پارتیشنهاتون استفاده کنید و البته با درایو D هم کاری نداشته باشین ساخت دی وی دی همون اول یک تست برای سلامت سیستمتون هم محسوب میشه که اینجوری هم رایتر رو تست کردین هم دمای سیستم وعملکرد سیستم خنک کننده لپ تاب.
    موفق باشید
    سلام

به انجمن خوش اومدین - ممنون بابت مطالب ولی اینجا بزاری بهتره :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام خدمت شما دوست عزیز
    ورود شما رو به این مجموعه خوش آمد میگم
    همون طور که شما فرمودید یه سری خاص از این مدل ها وارد خاورمیانه میشه و چون اکثر مردم خاور میانه بیشتر به خصوصیات اصلی لپ تاپ ها نسبت به قیمتشون توجه میکنن و زیاد به جزعیات مثل کارت تی وی و فینگر پرینت اهمیت نمیدن فکر میکنم شرکت اچ پی هم بیشتر مدل هایی رو وارد میکنه که امکانات حد اقل دارن
    مثلا من dv5-1135ee دارم که سر بستش که برچسب اچ پی هم داشت به جز 3 نوع کابل برق یک شارژر یک ریموت کنترل و خود لپ تاپ چیز دیگه ای نبود
    حالا میخوام براش یه کارت تی وی تهیه کنم شما میدونید از کجا میشه گیر آورد و قیمتش چنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

برای تغییر صدای کلید های تاچ :کنترل پانل >quick touch

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

به انجمن خوش اومدین - ممنون بابت مطالب ولی اینجا بزاری بهتره :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییت ولی من فقط راجع به hp مطلب مینویسم و فکر میکنم اگه مطالب hp pavilion dv4-dv5-dv7 همگی اینجا باشه کاربرا راحتتر بهش دسترسی پیدا میکنن

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در مورد تصویر نداشتن وب کم در quick play نظری ندارید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض عملکرد کلیدهای لمسی سری dv

سلام
    از مدت کوتاهی که سری dv4,5 توی بازار اومده چند مشکل کوچیک توی این سریها دیدم و از بقیه دوستان میخوام نظرشون رو راجع به این اشکالات بگن ضمنا بگم که این اشکالات رو من به هیچ وجه در dv2000 یا dv6000 ها ندیدم
    1- کلیدهای لمسی مثل ولوم یا quick play قاطی میکنه و گاهی گیر میکنه
    2-روی بدنه جایی که رویه بلندگوها به رویه کیبورد میرسه ناصاف یا بالا پایین هست و وقتی روی اون دست میکشید متوجه برآمدگی تیز میشوید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    خراسان شمالی- بجنورد

پيش فرض

عملکرد کلیدهای لمسی سری dv سلام
    از مدت کوتاهی که سری dv4,5 توی بازار اومده چند مشکل کوچیک توی این سریها دیدم و از بقیه دوستان میخوام نظرشون رو راجع به این اشکالات بگن ضمنا بگم که این اشکالات رو من به هیچ وجه در dv2000 یا dv6000 ها ندیدم
    1- کلیدهای لمسی مثل ولوم یا quick play قاطی میکنه و گاهی گیر میکنه
    2-روی بدنه جایی که رویه بلندگوها به رویه کیبورد میرسه ناصاف یا بالا پایین هست و وقتی روی اون دست میکشید متوجه برآمدگی تیز میشوید
    در مورد سوال اول این مشکل برای من پیش نیومده
    جواب سوال دوم: تو لپتاپ من قسمت زاستش اینطوریه البته اونقسمت سی دی رامش قرار داره که یه خورده بالاتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •