الان قرار شده یه PSP FAT دستم برسه که با اون باطری و مموری رو ردیف کنم وقتی برش گردوندم به 5.00 یه جا دیدم زده بودین 5.5 A FULL و بعدم 5.5 B می تونم به اونا آپ کنم یا بازم از کپی خور بودن در میاد ؟
می خوام به طرف اساسی حال بدم!
الان قرار شده یه PSP FAT دستم برسه که با اون باطری و مموری رو ردیف کنم وقتی برش گردوندم به 5.00 یه جا دیدم زده بودین 5.5 A FULL و بعدم 5.5 B می تونم به اونا آپ کنم یا بازم از کپی خور بودن در میاد ؟
می خوام به طرف اساسی حال بدم!
پس برای ساخت باطری پاندورا مشکلی ندارید.
البته مجیک مموری را هم میتونید از آموزش زیز بسازید که بسیار راحت تر هست.و همه کارها با کامپیوتر انجام میشود.
طریقه ی ساختن Magic Memory Stick با pc
شما بعد از اینکه دستگاه را کپی خور کردی از طریق آموزش زیر میتونی به فریمور 5.50gen آپدیت کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
PSP 5.50 GEN-A Custom Firmware (نحوه نصب، سوالات و مشكلات)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام choori جان .
psp من ورژنش 5.51 که از روش های chikhenR2 و باتری پاندورا هک نمیشه . روشی هست که بتونم هکش کنم بعد این که می گن با UMD بازی MEDAL OF HONER میشه کپی خورش کرد ولی کدوم MEDAL ؟ 1 یا 2؟خواهشا روش هک رو برام توضیح بده ارادتمند شما:فراز
سلام .فریم ویر pspمن 5.51 خواهش می کنم یه روش به من یاد بدید هکش کنم مخصوصا از جناب choori درخواست کمک دارم!
![]()
سلام.
یک مشکی جدیدا برای من پیش اومده اینکه , بعد از اینکه چیکن رو اجرا می کنم و cfw را اجرا می کنم صفحه خاموش می شه و بدون اینکه برنامه باز بشه اتومات کپی خور میشه؟
مشکل اینجاست که بعد از اون اگه بخوام برنامه cfw را باز کنم صفحه خاموش می شه و همون جور می مونه و وقتی که خاموش و روشن می کنم هم صفحه سیاه می مونه و باید دستگاه رو کامل خاموش کنم تا کپی خور بپره و از دوباره کپی خور کنم.
حالا من برای اینکه بتونم بعد از کپی خور کردن وارد برنامه بشم چیکار کنم؟
سلام یک سوال دیگه هم دارم .
این کپی خور کردن ها که دستگاه خاموش و روشن می شه و کپی خور , برای دستگاه اشکالی پیش نمی یاره؟
شما باید umd بازی مدال 1 را بگیری.
من چون خودم انجام ندادم اموزشی قرار نمیدهم.اما شما اگه دوست داشتی تهیه کن من راهنماییت میکنم.
الان ورژن CFWE شما چند هست؟از آخرین ورژن یعنی 3.60 استفاده کن.
این برنامه به صورت اتوماتیک اجرا میشود و دستگاه را کپی خور میکنه.برای اینکه اتوماتیک اجرا نشود شما کلید R را نگه دار و برنامه CFWE را باز کن تا وارد برنامه بشوی.
این که میگی بعد از اینکه کپی خور هم کامل شد نمیتونی وارد بشی احتمال میدم برنامه CFWE که شما داری خراب هست.چون در صورتی که دستگاه کپی خور باشه باید به حالت عادی وارد برنامه شود.
از این سایت آخرین ورژن را بگیر و نصب کن.
همین سایتی که داری توش پست میدی.
منظورم همین جا بود.
شما از پست زیر میتونی آخرین ورژن CFWE را دانلود کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از سوالای ما رو کسی نمی دونه که جواب نداده.
این کپی خور کردن ها که دستگاه خاموش و روشن می شه و بعد کپی خور , برای دستگاه اشکالی پیش نمی یاره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)