لطفا مرا هم کمک کنید . من در قسسمت کاتلای اول ( غول) گیر کردم . می زنم می افته رو زمین بعدش نمی دونم چیکار کنم.
لطفا مرا هم کمک کنید . من در قسسمت کاتلای اول ( غول) گیر کردم . می زنم می افته رو زمین بعدش نمی دونم چیکار کنم.
دوست عزیز یک تصویر بذار کجا رو میگیی شما![]()
بابا اونجا که غوله آویزونه ....
اینم عکسش.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من هیچ عکسی تو اون صفحه ندیدم اونجایی که گیر کردین یه عکس خودتون بگیرین و یه سایتی اپلود کنین و بذارین اینجا.
بعد از اینکه کیسه های قرمز رنگ رو از بین بردی غول رو زمین میافته.باید بری پشت غول با تبر به اون ضربه بزنی چند بار انجام بده فقط هواست رو جمع کن بهت ضربه نزنه.بعد از این کار برو روبروی غول هر وقط خواست با دست ضربه بزنه جا خالی بده و دستش که رو زمین گیر کرد با تبر به دستش ضربه بزن(عکس العمل سریع)غول رو زمین میافته به سرش ضربه بزن دو سه بار این کار رو بکن برای بار اخر که به غول ضربه زدی و رو زمین افتاد دکمه راست کلیک موس رو باید بزنی غول از بین میره.موفق باشد.![]()
سلام دوباره به دوستان عزیز . من دوباره به مشکل برخورد کردم . قسمتی از مرحله هست که کلید اتاق شیروانی رو پیدا می کنیم . وارد خونه ی خودمون می شیم . وارد شیروانی می شیم . نمی دونم دیگه باید چیکار کنم . آخه هیچ چیزی اونجا نیست جز عکس الکس . که آن رو برمی دارم ، حالا نمی دونم دیگه باید چیکار کنم . کمکم کنید . با تشکر .
دوست عزیز.شما چرا هیچ جایی رو به دقت نمیگردی؟وقتی که از پله ها بالا رفتی و به اتاق شیروانی رسیدی باید مستقیم جلو بری و یک کمد هست اون رو کنار بده و در رو باز کن دمویی میبینی بعد باید بری کاغذ و هر چی هست رو برداری پایین بیا پیش مادر الکس دمویی میبینی.و...توی این قسمت باید چهار معما رو حل بکنی اگه باز گیر کردی بگو راهنمایی کنیم.موفق باشید.
دوست عزیز هنگامی که من کمد رو کنار زدم . دمویی نشون داد . ولی معما الان اینجاست .
باید اون پازل رو درست کنم . نمی تونم .چطوری هست؟
پازلش سخته . باید اون رو حل کنم . یا برم سراغه مادره؟
من این قسمت رو یادم رفت بگم.پازل خیلی ساده هسته.توضیح مناسبی ندارم ولی اگر اونا رو به شکل مستطیل فرض کنیم و دوتا هم به شکل مربع کوچک فرض کنیم و یک مستطیل بزرگ هم هست که قسمتی از اون از پازل بیرون مونده.باید اون مستطیل بزرگ رو کامل وارد پازل بکنی.یکم باهاش بازی کنی معما حل میشه و کشویی باز میشه که باید کاغذ رو برداری و به پایین برو...
نه ممنون
رد کردم
حالا تو قسمت مدال ها که باید رو مانکن بذاری چطوریه؟ ساعته هم که تو یه اتاق دیگه ست رو بگید چجوری تنظیم کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)