تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 394 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 3934

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید دستگاهای ضبط و پخش قابل حمل

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

6 ایپاد نانو نسل 4

سلام دوستان عزیز
    والا محمد جان من برنامه برام اصلا اهمیتی نداره برای من در درجه اول کیفیت صدا مهم هست !!! بعد بقیه مسایل ..
    البته خدارو شکر شانس ما ایپاد کلاسیک نسل 6 هک نشده و نمیشه توش لینوکس نصب کرد یا برنامه ریخت چون تو نسل 5 میشه همچین کاری کرد !!!
    ............................
    اما گفتیم بریم به نانو هم یه نگاهی بکنیم ببینیم چی چی هست نسل 1 و 2 که بیخیال ... نسل 3 هم که ......
    ...........................
    اما نسل 4 که در 2008 در سانفرانسیسکو معرفی شد :

رنگ‌بندی بسیار متنوع که میتونید ببینید !!!
    اندازه صفحه نمایش آن 2 اینچ شده با وضوح 320x240 در 204 پیکسل در هر اینچ
    3.87x9.07x0.62 سانتی‌متر شده است که کمی هم نازک‌ شده. وزن هم 36.8 گرم.

سایر امکانات خیلی عالی:

- قرار دادن سنسور شتاب سنج
    که در هر حالتی (عمودی یا افقی) دستگاه را بچرخانید تصویر صفحه نمایش هم
    بر مبنای آن می‌چرخد، بازی‌هایی که با استفاده از این سنسور میشه انجام داد که روی آیفون و آی‌پاد تاچ
    نمونش را دیده‌اید.

- اینترفیس (نرم‌افزار داخلی) آن کاملا تغییر پیدا کرده و بسیار زیبا شده
    مثلا در هنگام پخش آهنگ آلبوم آرت آن در پس زمینه قرار می‌گیره.
    شما می‌تونید با تکان دادن دستگاه آهنگی را به صورت تصادفی (shuffle) عوض کنید،
    و با تکان دادن دوباره مجددا همان کار را تکرار کنید.

- بدنه کامل از جنس آلومینیوم شده

- اضافه شدن ظرفیت 16 گیگابایتی

قیمت هم برای 8 آن 149 دلار و برای 16 آن 199 دلار در نظر گرفته شده است.

........................................
    در کل ال سی دی با کیفیت خیلی خوب و همچنین امکانت خوب و تغییراتی که در اینترفیس ایجاد شده که خیلی خوب هست !!! همچنین + شتاب سنج داخلی که در بازی ها و عوض کردن اهنگ به صورت تصادفی با تکان دادنش ایجاد میشه و همچنین با چرخیدن ایپاد نانو صفحه هم اتوماتیک میچرخه .....
    نکته خیلی جالب هم زیبایی و رنگبندی و باریک بودن و همچنین وزن خیلی کم 36.8 گرم است
    كاربران مي توانند تنها با يك كليك از فهرست آهنگهاي آي پاد خود، ليستي كوتاهتر از آهنگهاي مورد علاقه شان را به ترتيب دلخواه براي پخش آماده كنند. آي پاد تازه بر اساس انتخاب كاربر، موسيقي مشابه را براي خريد از فروشگاههاي اپل پيشنهاد مي كند.
    اینم چند تا عکس از این ایپاد زیبا (به زودی یه تاپیکی براش میزنم)

• این ایپاد کاملا بازیافت میشود و با محیط زیست سازگار هست و جنس شیشه بدون ارسنیک و بدنه بدون جیوه و پی وی سی هست خرید رنگ قرمز رو برای حمایت از بیماران مبتلا به ایدز پیشنهاد میکنیم
    • به زودی منتظر تاپیک اختصاصی برای این مدل و کلیه مباحث(نقد و بررسی و اموزش و بازی و ...)باشید

حالا ارزشش رو نداره به خاطر اینکه فقط 0.5 اینچ ال سی دی کوچیک تر از مدل کلاسیک نسل 6 هست ولی با این همه امکانات که اون نداره این رو بخریم ؟
    با تشکر
    Last edited by a.z.p.z; 14-07-2009 at 20:07.

2. این کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jasmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولي اگه صرفا براي رکورد بخواييد
    اصلا همچين قصدي ندارم و همين کارو سخت کرده
    به قولي هم خدا رو ميخوام هم خرما اونم با بودجه 110 ت!!

به نظر من دلایلی که باعث شده شما بین اینا معطل بشی ، شاید بهترین دلایل نباشه ... منظورم اینه که من اگه قرار باشه این دوتا رو بذارم توی دو کفه ، بخاطر کارکرد کلی این کار رو می کنم و نه بخاطر یه ویژگی خاص؛ به نظر من: از نظر ویدئو - حافظه مناسب تر و طراحی، zen مناسب تره و از نظر کیفیت ضبط و صدا i7 بهتر به نظر میاد ..

* وانگهی ، من توصیه می کنم کیفیت صدا شما رو بین این دو معطل نکنه و اصلا فرض کنید که در یه سطح هستن .. بحثی بود که اخیراً با دوست خوب دیگه ای هم داشتیم ... کیفیت صدای هر دو بسیار عالیه ... کارای cowon که معروف هستن و سری zen هم شهرت خوبی داره .. ببینید این بخشی از یه ریویو هستش : (ABI)

(zen رو با X5 مقایسه کرده که کیفیت صداش یه جور معیاره و حتی بعضی ها از i7 هم بالاتر می دوننش) .. میگه:

غالباً (کیفیت صدای) مشابهی داشتند ... اما در صداهای بالاتر ، x5 برنده بود ... (بلندی صدای کارای cowon معروفه)
    به نظرميرسه نظر شما به zen مثبت تره درسته؟

+

حالا از دوستانم اخيرا رفتن پايتخت وقتي صحبت شده که براشون ضبط صدا خيلي مهمه طرف گفته با اين حساب IRiver بگيريد که کيفيتش خيلي بالاتر از بقيه است براشون تست هم کرده و با creative مقايسه کرده دوست من هم اين حرفشو تصديق کرده و آخرسرهم e100 خريده وتمام
    فقط محض اطلاعات ميخواستم بدونم 1. درمورد ضبط واقعا اينطوره که اون فروشنده گفته؟
    2. به طورکلي چطور؟(يعني اگر نخوايم فقط ضبط صداشو درنظر بگيريم> e100 نسبت به zen)

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ببخشید دوستان یه سوالی داشتم وقتی ایپاد رو به پی سی وصل میکنیم ایا فولدری در مای کامپیوتر ظاهر میشه و ایا میشه از اونجا اهنگ هارو کپی کرد و .. اخه من شنیده بودم که یه فولدری اضافه میشه به مای کامپیوتر به نام ایپاد و در اونجا میشه اهنگ و عکس و .. رو کپی پیست کرد !! ممنون میشم کامل بهم بگید !!!
    سپاس

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ببخشید دوستان یه سوالی داشتم وقتی ایپاد رو به پی سی وصل میکنیم ایا فولدری در مای کامپیوتر ظاهر میشه و ایا میشه از اونجا اهنگ هارو کپی کرد و .. اخه من شنیده بودم که یه فولدری اضافه میشه به مای کامپیوتر به نام ایپاد و در اونجا میشه اهنگ و عکس و .. رو کپی پیست کرد !! ممنون میشم کامل بهم بگید !!!
    سپاس
    انتقال فایل های صوتی و تصویری از طریق یه برنامه معادل iTune صورت میگیره.البته به شکل optional مثلا در مورد مدیا پلیر و بیشتر mp3 ها این مسئله صادقه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

سلام دوست عزیز بله ایتونز رو که میدونم(خودم ایپاد تاچ دارم)
    نه موضوع این بود که من یه جایی خوندم که این ایپاد های معمولی یعنی کلاسیک و ... وقتی به پی سی وصل میشن یه فولدری به نام ایپاد هم در مای کامپیوتر میسازن !!! میخواستم ببینم اونایی که ایپاد دارن همینطوری هست یا نه ؟ (سیمور جان هم که اصلا جواب مارو نمیده چون ایپاد داره ....)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شرمنده ، این تاپیک از زیر دستم در رفته بود ... پست دوستمون هم بی جواب مونده ..
    سپاس
    بله - در my computer یه گزینه اضافه میشه برای آیپاد ... اما صرفاً فولدرها رو نشون میده و کارکرد خاصی نداره ... حداقل من هیچوقت چک اش نکردم ... (خیلی مهمه؟) ... متن و دفترچه تلفن و اینا رو میشه اگه اشتباه نکنم

بازم باید آهنگ ها و عکسها رو از طریق مجاری قانونی (آیتونز) بفرستی ...
    سلام دوست عزیز بله ایتونز رو که میدونم(خودم ایپاد تاچ دارم)
    نه موضوع این بود که من یه جایی خوندم که این ایپاد های معمولی یعنی کلاسیک و ... وقتی به پی سی وصل میشن یه فولدری به نام ایپاد هم در مای کامپیوتر میسازن !!! میخواستم ببینم اونایی که ایپاد دارن همینطوری هست یا نه ؟ (سیمور جان هم که اصلا جواب مارو نمیده چون ایپاد داره ....)
    شما همچین فولدری نداری توی my computer ات ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کن

* هرچند اگه آیتونزت می شناسدش ، اونقدرها معضل خانمان براندازی نیست و دیده شده که دستگاه های MTP با اینترفیس ویندوز گاهی توافق نداشته باشن

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    والا محمد جان من برنامه برام اصلا اهمیتی نداره برای من در درجه اول کیفیت صدا مهم هست !!! بعد بقیه مسایل ..

حالا ارزشش رو نداره به خاطر اینکه فقط 0.5 اینچ ال سی دی کوچیک تر از مدل کلاسیک نسل 6 هست ولی با این همه امکانات که اون نداره این رو بخریم ؟
    با تشکر
    اگه "کیفیت" همونقدر که میگی واسه ات مهمه و ضمناً همونقدر هم بهش "حساس" هستی ، شاید بد نباشه بری سراغ مدلهای مارک های دیگه ... ipod خیلی بعنوان "اولین در کیفیت صدا" شناخته نمیشه ... در واقع آیپاد اول از همه سراغ "بقیه مسایل" میره که به همون نسبت مهم هستن ... نمی خوام زیرآبش رو بزنم و اتفاقا نانو شاهکاره از نظرم ، فقط براساس انتظارات شما دارم نظر میدم

//

کلاسیک و نانو در کلاس مختلف هستن .. یه چیز جمع و جور با قیمت مناسب برای کاربر معمولی و استفاده اصلی موسیقی گوش کردن (بخصوص در حال حرکت - بیرون - ورزش) : نانو - برای کاربرهای حرفه ای تر که ویدئو واسه شون مهمه و آرشیو سنگین دارن : کلاسیک

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اصلا همچين قصدي ندارم و همين کارو سخت کرده
    به قولي هم خدا رو ميخوام هم خرما اونم با بودجه 110 ت!!

به نظرميرسه نظر شما به zen مثبت تره درسته؟

+

حالا از دوستانم اخيرا رفتن پايتخت وقتي صحبت شده که براشون ضبط صدا خيلي مهمه طرف گفته با اين حساب IRiver بگيريد که کيفيتش خيلي بالاتر از بقيه است براشون تست هم کرده و با creative مقايسه کرده دوست من هم اين حرفشو تصديق کرده و آخرسرهم e100 خريده وتمام
    فقط محض اطلاعات ميخواستم بدونم 1. درمورد ضبط واقعا اينطوره که اون فروشنده گفته؟
    2. به طورکلي چطور؟(يعني اگر نخوايم فقط ضبط صداشو درنظر بگيريم> e100 نسبت به zen)
    نه اتفاقا انقدرها هم انتظاراتت غیرمعقول نیست و فکر کنم اکثر این مدلهایی که روش بحث داریم می کنیم انتظارات رو برآورده کنه

//

من نظرم روی اون چیزی مثبت تره که با نیازهای شما جورتر باشه ... توی پست قبلی ام خطاب به شما هم گفتم که ملاک های مناسب برای انتخاب بین این دوتا چی می تونه باشه ... دیگه با شماست که تصمیم نهایی رو بگیری

//

مقایسه ای که فروشنده کرده چندان عادلانه نبوده ، چون واقعا هم کریتیو ادعایی در این مورد نداره و من خودم هم گفتم که کیفیتش متوسط مایل به خوبه ... من خودم جزو کسانی بوده ام که مدتها iriver رو توی سری زیر 100 بخصوص بخاطر ضبط صداش توصیه کرده ام (عجیب نیست حتی اگه فروشنده هم از روی دست ما تقلب کرده باشه ! - دیده شده که از فوروم ها خط می گیرن!) ... با اومدن سانسا به نظرم اگه یه نفر بخواد مارکوپولو بشه و دنبال iriver بگرده می تونی سانسا رو بگیره (جنب پاساژ ایران-فروشگاهی که PSP و اینا می فروشه) ... بله - iriver ضبط خوبی داره ، اما شما میگی که فقط واسه ات ضبط مهم نیست ...

e100 جزو مدلهای موفق آی.ریور نیست ... بخصوص که گرون هم بود با توجه به کیفیتش .. الان رو نمی دونم ولی قبلا گرون بود ... (4 گیگ 150 تومن) ... حتی اگه ارزون شده باشه creative zen از نظر کیفیت صدا و تصویر به این برتری داره ...و i7 هم از نظر کیفیت صدا برتر خواهد بود و از نظر ضبط هم کم نخواهد آورد

10. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

اونکه بله ....
    شما مدل های کریتیو رو چطور میبینید ؟ راستی کریتیو مدل تاچ نداره ؟ و بهترین محصولش چی هست ؟
    خیلی ممنونم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من ipod nano حرف نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •