خدا رو شكر تاپيك خودش بالا اومد! اون موقع كه بازي عرضه شده بود من داشتم F.E.A.R 1 رو بازي ميكرم و ديگه نشد نسخه 2 رو به موقع بازي كنم واسه همين تازه ديروز بازي رو گرفتم ...
واي خداي من خيلي وقته يك Modern ) First Person Shooter ) خفن بازي نكردم ، شايد حكمت اينكه اون موقع اين بازي رو تهيه نكردم اين بوده كه الان بعد از چند تا بازي Open-World و رانندگي و تنيس و overlord يك بازي مناسب ذوقم داشته باشم! شروع بازي كه پربار بود صد در صد ادامش هم هست ...
راستي صداي بازي سه بعديه ؟ اگر درست فهميده باشم حتما بايد با هدست بازي كنم
گرافیکش خوب هست ولی خفن نیست ولی صداگذاریش که خوبه (سه بعدی که تقریبا دیگه تموم بازیهای روز سه بعدیه).gif)
ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ،مشکلم اینکه نمیتونم پیغام خصوصی بفرستم و از یک نفر سوال کردم ( آخه تعداد پستم کمتر از 10 تاس ) من بازی
F.E.A.R. Perseus Mandate
رو امروز تموم کردم ولی اصلا نفهمیدم داستانش چی هست ؟؟؟؟؟؟ فتل توی مرحله 7 اومد یچیزایی گفت من فقط برادرش رو می فهمیدم ، که می گفت برادرم سعی کرد که منو بکشه و اینا ، میشه یخورده برام توضیح بدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و یکیم در مورد اون پک اکستراکشن هست اون رو از خود سایت p30world گرفتم میشه بگید نصبش چطوریه ؟ وقتی بازیه اصلی رو نصب کردم بعدش چجوری اون اکستراکشون پوینت رو نصب کنم ؟؟؟ کجا باید بریزم ؟؟
و اینکه من بازی رو بصورت فارسی دارم تا آخرشم رفتم ( 1 ) یعنی تا اونجا که توی هلیکوپتر دختره میگه آلما چی شد و بازی تموم میشه ادامه بازی از اینجاس ؟ یعنی میتونم از این فارسی استفاده کنم یا لااقل از سیو این بازی فارسی ؟
با تشکر
اینجا:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید