تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 73 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 728

نام تاپيک: F.E.A.R. 2: Project Origin

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

خدا رو شكر تاپيك خودش بالا اومد! اون موقع كه بازي عرضه شده بود من داشتم F.E.A.R 1 رو بازي ميكرم و ديگه نشد نسخه 2 رو به موقع بازي كنم واسه همين تازه ديروز بازي رو گرفتم ...

واي خداي من خيلي وقته يك Modern ) First Person Shooter ) خفن بازي نكردم ، شايد حكمت اينكه اون موقع اين بازي رو تهيه نكردم اين بوده كه الان بعد از چند تا بازي Open-World و رانندگي و تنيس و overlord يك بازي مناسب ذوقم داشته باشم! شروع بازي كه پربار بود صد در صد ادامش هم هست ...

راستي صداي بازي سه بعديه ؟ اگر درست فهميده باشم حتما بايد با هدست بازي كنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در مورد سوال اول - نه مردن پوینت من تایید شده و نه زنده بودنش... در صورتی که زنده مونده باشه به احتمال بسیار زیاد می تونیم بازگشتشو در قسمت بعدی ببینیم.

در مورد سوال دوم - مطمئنا داستان ادامه داره ولی فعلا در مورد ساخت قسمت بعدی هیچ خبری منتشر نشده.
    در مورد سوال سوم - سوپر سرباز ها با وجود مرگ پکستون فتل اینبار به وسیله خود آلما کنترل شده بودند.
    ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ،مشکلم اینکه نمیتونم پیغام خصوصی بفرستم و از یک نفر سوال کردم ( آخه تعداد پستم کمتر از 10 تاس ) من بازی
    F.E.A.R. Perseus Mandate
    رو امروز تموم کردم ولی اصلا نفهمیدم داستانش چی هست ؟؟؟؟؟؟ فتل توی مرحله 7 اومد یچیزایی گفت من فقط برادرش رو می فهمیدم ، که می گفت برادرم سعی کرد که منو بکشه و اینا ، میشه یخورده برام توضیح بدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    و یکیم در مورد اون پک اکستراکشن هست اون رو از خود سایت p30world گرفتم میشه بگید نصبش چطوریه ؟ وقتی بازیه اصلی رو نصب کردم بعدش چجوری اون اکستراکشون پوینت رو نصب کنم ؟؟؟ کجا باید بریزم ؟؟
    و اینکه من بازی رو بصورت فارسی دارم تا آخرشم رفتم ( 1 ) یعنی تا اونجا که توی هلیکوپتر دختره میگه آلما چی شد و بازی تموم میشه ادامه بازی از اینجاس ؟ یعنی میتونم از این فارسی استفاده کنم یا لااقل از سیو این بازی فارسی ؟

با تشکر

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

خدا رو شكر تاپيك خودش بالا اومد! اون موقع كه بازي عرضه شده بود من داشتم F.E.A.R 1 رو بازي ميكرم و ديگه نشد نسخه 2 رو به موقع بازي كنم واسه همين تازه ديروز بازي رو گرفتم ...

واي خداي من خيلي وقته يك Modern ) First Person Shooter ) خفن بازي نكردم ، شايد حكمت اينكه اون موقع اين بازي رو تهيه نكردم اين بوده كه الان بعد از چند تا بازي Open-World و رانندگي و تنيس و overlord يك بازي مناسب ذوقم داشته باشم! شروع بازي كه پربار بود صد در صد ادامش هم هست ...

راستي صداي بازي سه بعديه ؟ اگر درست فهميده باشم حتما بايد با هدست بازي كنم
    گرافیکش خوب هست ولی خفن نیست ولی صداگذاریش که خوبه (سه بعدی که تقریبا دیگه تموم بازیهای روز سه بعدیه)
    ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ،مشکلم اینکه نمیتونم پیغام خصوصی بفرستم و از یک نفر سوال کردم ( آخه تعداد پستم کمتر از 10 تاس ) من بازی
    F.E.A.R. Perseus Mandate
    رو امروز تموم کردم ولی اصلا نفهمیدم داستانش چی هست ؟؟؟؟؟؟ فتل توی مرحله 7 اومد یچیزایی گفت من فقط برادرش رو می فهمیدم ، که می گفت برادرم سعی کرد که منو بکشه و اینا ، میشه یخورده برام توضیح بدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    و یکیم در مورد اون پک اکستراکشن هست اون رو از خود سایت p30world گرفتم میشه بگید نصبش چطوریه ؟ وقتی بازیه اصلی رو نصب کردم بعدش چجوری اون اکستراکشون پوینت رو نصب کنم ؟؟؟ کجا باید بریزم ؟؟
    و اینکه من بازی رو بصورت فارسی دارم تا آخرشم رفتم ( 1 ) یعنی تا اونجا که توی هلیکوپتر دختره میگه آلما چی شد و بازی تموم میشه ادامه بازی از اینجاس ؟ یعنی میتونم از این فارسی استفاده کنم یا لااقل از سیو این بازی فارسی ؟

با تشکر
    اینجا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by mehdy.z; 06-08-2009 at 16:23.

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

چرا من بازی رو گرفتم اصلا خون و افکتهای خون مثل عکس های پست اول تاپیک نمیبینم همه چیز تا ته رو ماکزیمومه

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

چرا من بازی رو گرفتم اصلا خون و افکتهای خون مثل عکس های پست اول تاپیک نمیبینم همه چیز تا ته رو ماکزیمومه
    باید خون رو توی 1 قسمت از setting بازی فعال میکردید.
    1 مقدار بگردید پیداش میکنید. من خیلی وقته بازی رو تموم کردم و جاش رو یادم نیست.

6. این کاربر از aghamajid1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

با اجازه مجید جون
    شما باید پست اول رو مطالعه میکردید:
    نبود خون و خونریزی: در صورتی که مشاهده کردید خونریزی در بازی وجود ندارد, وارد بازی شده و در قسمت Game Settings گزینه Full Violence را در حالت YES قرار دهید. اما اگه این گزینه وجود نداشت بدونید که این بخش کلیدی یعنی خون و خونریزی برای کاهش درجه خشونت بازی و توسط سازنده ها در بعضی مناطق سانسور شده. پس برای حل این منظور:

- فایل ضمیمه در آخر همین پست را دانلود و از حالت فشرده خارج کنید.
    - فایل را در پوشه نصب بازی و روی همان فایل کپی کنید.
    - وارد بازی شده و در قسمت Game Settings گزینه جدید Full Violence را در حالت YES قرار دهید.
    - لذت ببرید!
    فایل ضمیمه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

یه سوال چرا این ادما رو درجه هارد با یه تیر به شهادت نایل میشن؟؟؟ مشکل داره؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

یه سوال چرا این ادما رو درجه هارد با یه تیر به شهادت نایل میشن؟؟؟ مشکل داره؟
    نه بابا همینجوری هست... در کل بازی خیلی مشکلی نیست ولی گیم پلی بحالی داره

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

دوستان لطفا تاپیک Reborn که بسته شد رو به اینجا الحاق کنید
    در ضمن کسی بازی رو در تهران گرفته؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

من بازی reborn رو از اینترنت دانلود و نصب کردم
    ولی اجرا نمیشه
    ظاهرا برای اجراش ابتدا باید نسخه قبلی ینی پروجکت اوریجن رو نصب کنیم که اینو دیگه من تست نکردم هنوز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •