باید از توانایهایی که با تغییر شکل بدست میارید استفاده کنید و تمام مناطق رو کامل کنید تا بتونید با غول این بخش مبارزه کنیددوستان الان یه جایی هستم که انگار در یه عالم دیگه هستم همون جایی که تبدیل به موش میشی حالا اینجا نمیدونم بباید چیکار کنم؟؟؟
باید از توانایهایی که با تغییر شکل بدست میارید استفاده کنید و تمام مناطق رو کامل کنید تا بتونید با غول این بخش مبارزه کنیددوستان الان یه جایی هستم که انگار در یه عالم دیگه هستم همون جایی که تبدیل به موش میشی حالا اینجا نمیدونم بباید چیکار کنم؟؟؟
یه با مرامی پیدا بشه به من بگه چطور میشه این بازی dragon age رو آبدیت کرد
من پچ 1.01 رو گرفتم ولی وقتی نصب میشه بازیه ارور دیسک میده وقتیم کرک قبلی رو میزارم دیگه آبدیت نیست
خیلی تو کف ادامه ی بازیم لطفا کمکم کنید
پس خوشبختانه انتخابم درست بوده .
مرسی از راهنماییت .![]()
سلام
اول از همه بابت اینکه چندتا پست پشت سر هم دادم متاسفم. آخه وقتی کهدکمه ارسال رو میزدم ، می نوشت که پیغام شما باید حداقل 10 حرف داشته باشه !!!! و با تایید مدیریت به نمایش در میاد . من هم که فکر میکردم اشکال از کرورگرم هست ، چند بار دکمه ارسال رو زدم.
این دنیای دیگه شما در واقع یک Fade هست که همون موجودی که توی Circle Magi دیدی برات به وجود آورده و در واقع تو رو توی یک رویای شیرین و البته کاذب برده تا ذره - ذره بمیری.دوستان الان یه جایی هستم که انگار در یه عالم دیگه هستم همون جایی که تبدیل به موش میشی حالا اینجا نمیدونم بباید چیکار کنم؟؟؟
شما برای عبور از قسمت های مختلف در کل 4 تا توانایی مختلف میگیری که یکیش تبدیل شدن به موش ، برای عبور از سوراخ های موش هست. البته سه تا حالت دیگه هم به به مرور بهت میرسه که خودت به راحتی متوجه میشی که کجا باید ازش استفاده کنی.
من توی این قسمت خیلی از نقشه و علامت هاش استفاده کردم تا یک وقتی گم نشم یا بهتر بگم ، بیخودی دور خودم نگردم.
در کل توی این قسمت همون طور که G.D.ragon.Ir گفتن باید با استفاده از این توانایی های تغییر شکل بتونی در نهایت غول این بخش رو بکشی ، البته هر قسمت این مرحله یک نیمچه غولی واسه خودش داره که وقتی همشون رو کشتی باید اصل کاری رو هم بکشی.
در این Fade شما 4 حالت Shape Shifting دارید:
1- Mouse Form: در این حالت شما تونایی عبور از Mouse Holeها یا همان سوراخ موشها رو دارید.
2- Spirit Form: شما با فعال کردن این حالت توانایی عبور از Spirit Doors و گرفتن بعضی از Attributeهای مخفی رو دارید.
3- Golem Form: افزایش شدید Strength و توانایی عبور از Massive Doors با استفاده از این فرم.
4- Burning Man: در این فرم که در Burning Tower Fade به درد میخورد شما نسبت به آتش مصون یا به اصطلاح Immune هستید.
در این Fade شما باید 5تا بچه غول رو شکست بدید (!) که در آخر به Boss اصلی (همان Demon که شما رو به داخل Fade برد) بجنگید. شما میتونید هر سه تا Party که هنگام ورود به Fade با شما بودن رو آزاد کنید.
امروز Return to Ostagar قابل دانلود شد. من در تلاشم لینک DLشو پیدا کنم.
دوستان اونجا رو رد کردم حالا به روستای ردچیف رفتم که همونی که باید در شب ازش در مقابل هیولاها دفاع کرد خیلی سخته هر کاری میکنم تموم نمیشن دوستان باید چیکار کنم ؟
راه مخصوصی نداره. این یکی از سخت ترین مراحلش هست.
من وقتی این مرحله رو رد کردم دیگه با مشت زدن تو مانیتور 5 دقیقه فاصله داشتم
به نظرم اگه از سلاح های دور برد استفاده کنید بهتر باشه. البته alistar رو بفرستین جلو. اگه کارکتر اصلی خودتون هم شیلد داره بفرستینش جلو.
همه چیز بستگی به کارکتر هایی داره که انتخاب کردین.
قسمت اول جنگ که از بالای شهر حمله میکنن در برابر قسمتی که به وسط شهر حمله میکنن مثل آب خوردنه.
من این مرحله رو با Warrior Dual Weapen به راحتی رد کردم!
اما با Mage اصلا نتونستم برم
وسطشون یک فایربال و یخ میزدم همه با هم آب میشدن چه خودی چه غیر خودی
Alistair بدبخت اون وسط جزغاله میشد
حتمی قبل این مرحله Broken Circle رو برید (؟؟)
یک روز تاخیر خورده عزیز همین الان فهمیدم!امروز Return to Ostagar قابل دانلود شد. من در تلاشم لینک DLشو پیدا کنم.
محتوای مخفی: !
Last edited by 779; 05-01-2010 at 15:43.
اخرش رفتممنم 5 دقیقه فاصله داشتم تا مانیتور نابود بشه البته پایه ی کیبورد که شکست
هر کاری میکردم نمیشد انقدر سوخنم تا اخرش تونستم ردش کنم اونم با چه بدبختی
دوستان بعد از این مرحله یه مرحله یی هست که بهت میگه برو به قصر اما میرم ولی در قصر بسته هست باید چیکار کنم ؟؟
Last edited by farhad07; 05-01-2010 at 16:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)