سلام
معمولا مسير نصب اينه:
Win Drive\Program Files\App\app.exe
اگه شما App رو بدوني با دستور زير ميتوني به خواستت برسي:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
معمولا مسير نصب اينه:
Win Drive\Program Files\App\app.exe
اگه شما App رو بدوني با دستور زير ميتوني به خواستت برسي:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آیا راهی هست که بشه یه فایل رو مانند کشیدن و رها کردن به سرعت داخل یه پوشه در همان دایرکتوری منتقل کرد ؟
من از دستور کپی و موو استفاده می کنم ولی برای جابجایی یه فایل حجیم خیلی زمان میبره !!
ممنون میشم کمک کنید !
با سلام
میخواستم ببینم ایا میشه در پایان اتوران سازی کاری کرد که نرم افزار فقط یک فایل EXE به ما بده
و دیگه پوشه اتوران رو نداشته باشه
F7
Contiue
Web/Email Executable
next
build
سلام
یه پروژه دارم که توش از چند تا فیلم آموزشی استفاده کردم، فیلمها با فرمت EXE است. یک دکمه دارم که وقتی روش کلیک میکنم فیلم پخش میشه تا اینجاش مشکلی نیست.مشکل اینجاست که می خوام برای اتورانم یک موزیک بکگراند بزارم، وقتی فیلم شروع به پخش میشه می خوام موزیک قطع بشه و وقتی از فیلم خارج میشم و به اتوران برمیگردم موزیک بکگراند پخش بشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام ژولی گل
من کی اوتوران ساختم و تنها مشکلش اینه که باید فونت ها رو داخل کامپیوتر طرف کپی کنی!
من میخوام بدون اینکه کاربر روی دکمه ای کلیک کنه به محض باز کردن فونتهارو همون طور که هستند نشون بده و نخواهد فونت ها رو تو c:/windows/fonts کپی کرد
اگر امکان داره یه توضیح بدید
آخه این نرم افزاری که ساختیم بسیار مهمه و نباید هیچ اشکالی داشته باشه
ممنون
دوستان من وقتی اوتوران رو اجرا می کنم و روی گزینه های اصلی کلیک می کنم ارور 9999 میاد و وقتی اوکی می کنم این ارور ضاهر می شه
An error occurred:
Unknown error.
این در حالیه که برنامه مورد نظر اجرا می شه و بدون هیچ مشکلی کار ادامه پیدا می کنه و فقط این ارور باعث آبرو ریزی می شه
به نظر شما مشکل از کجاست؟
اقا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من از شما يه سوال داشتم
چرا تايپيكي كه استاد ژولي زدند را اسم ايشون را كه حق استادي به گردن همه ما دارند را برداشتيد و جاي ايشون تو صفحه اول اسم خودتون را قرار داديد .
واقعا براي شما متاسفم![]()
دوستان منم مشکل آقای هنری رو دارم ترو خدا سریع جواب بدید کردم گیره
سلام
ببخشيد اگه دير به دير ميام
اگه هنوز مشکلت حل نشده pm بزن
اينجا دل و دماغ جواب دادن ندارم
Last edited by ژولی لسکو; 24-01-2010 at 20:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)