زمانی که یوسف عاشق زلیخا میشه
زلیخا تصمیم میگیره که سه شبانه روز به درگاه خدا رازو نیاز کنه
اونجاست که یوسف میفهمه که عشق چه درد سختیه
و یک عمر زلیخا با درد عشقش چی کشیده
زمانی که یوسف عاشق زلیخا میشه
زلیخا تصمیم میگیره که سه شبانه روز به درگاه خدا رازو نیاز کنه
اونجاست که یوسف میفهمه که عشق چه درد سختیه
و یک عمر زلیخا با درد عشقش چی کشیده
عکس ها از دیدگاه مدیران اشکال شرعی داشت!!!!
Last edited by fandak; 01-01-2009 at 15:21.
عکس ها از دیدگاه مدیران اشکال شرعی داشت!!!!
Last edited by fandak; 01-01-2009 at 15:22.
ازآنجایی که میگفتن قراربود بازیگرایی هم از لبنان یا ترکیه بیارن بجای مصطفی زمانی ، چه اطلاعاتی از اونهادارین؟
نظر دانشجويان و اساتيد دانشگاه تهران دربارهي سريال فرجالله سلحشور؛
«جذابيت داستان زندگي حضرت يوسف(ع) مهمترين دليل تماشاي اين سريال است»
مركز تحقيقات صدا و سيما در آخرين نظرسنجي خود دربارهي سريال«يوسف پيامبر(ع)»، نظرات جمعي از اساتيد و دانشجويان دانشگاه تهران در باره اين مجموعه را پس از پخش 21 قسمت از اين سريال 45 قسمتي اعلام كرد.
به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا، با توجه به اين نظرسنجي، نزديك به 77 درصد پاسخگويان 21 قسمت پخش شده از سريال را (تا زمان نظرسنجي) تماشا كردهاند كه از اين بين، حدود 24 و نيم درصد، موفق به ديدن همه قسمتها شده و بيش از 24 و نيم درصد نيز به تماشاي بيشتر قسمتهاي آن نشستهاند.
بنابراين گزارش 24 و نيم درصد پاسخگويان كه از اساتيد و دانشجويان دانشگاه تهران بودهاند، مهم ترين دليل تماشاي اين مجموعه را جذابيت داستان زندگي حضرت يوسف عنوان كرده، بيش از 67 درصد مواردي چون دكور و فضا سازي سريال و حدود 70 درصد نيز طراحي لباس وگريم بازيگران را در حد خيلي خوب و خوب مطرح كردهاند.
در ادامه اين نظر سنجي37 و نيم درصد از پاسخگويان به استفاده خيلي خوب از كارشناسان مذهبي در اين مجموعه اشاره داشتهاند.
حدود 20 درصد مهمترين پيام داستان سريال را پاكدامني حضرت يوسف(ع) و حدود 13 و نيم درصد غلبه بر هواي نفس ،10و نيم درصد توكل داشتن به خدا و حدود 10درصد هم ايمان و ارتباط با خدا بيان كردهاند. در نهايت80و نيم درصد طرح نكات اخلاقي و ارزش هاي ديني زندگي حضرت يوسف را جزو همان مهم ترين پيامهاي مجموعه برشمردهاند.
اين نظرسنجي نشان مي دهد43 درصد از پرسش شوندگان ميزان معرفي شخصيت پيامبرانه حضرت يعقوب
(ع) را در اين سريال به اندازه خيلي زياد و زياد دانستهاند و از طرفي حدود 75 و نيم درصد معرفي و شناساندن شخصيت حضرت يوسف(ع) را خيلي خوب وخوب توصيف كردهاند. بيش از 47درصد بينندگان نيز اين سريال را الگوي خوبي براي زندگي نوجوانان و جوانان دانستهاند.
یوسف عاشق نمیشه چون در دل پیامبران خدا و معصومین فقط عشق خدا وجود داره و عشق مادی درش راه پیدا نمی کنه ممکنه به زلیخا علاقمند بشه ولی نه اون طوری که زلیخا شده بود.
نوع فیلمبرداری و تعداد زیاد دیالوگ ها سبب شده وقتی به سریال نگاه می کنم احساس کنم توی سالن تاترم!
واقعا سریال محشریه
من که خیلی عاشق یوسف شدم
هر جایی باشم خودمو ساعت 10 میرسونم خونه
منتظرم تموم بشه تا dvd هاشو بخرم از اول ببینم
دوستان باز هم عکس از این سریال بزارید
آقا این که شد دو تا زن.....
یعنی یوزارسیف هم با الهام حمیدی و هم با کتایون ریاحی ازدواج میکنه ؟ ( بابا ایولله )
از اینجا به بعد سریال رو کمتر کسی میدونست
بیشتر داستانهایی که برای ما میگفتن تا تعبیر خواب فرعون و عزیز شدن یوسف و اینا بود
فیلم قشنگی شد....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)