خب یعنی هیچ تفاوتی ندارن؟من که تو صفحه های قبل خوندم تمرکزشون اول رو x360 و ps3 هست.
خب یعنی هیچ تفاوتی ندارن؟من که تو صفحه های قبل خوندم تمرکزشون اول رو x360 و ps3 هست.
البته تمرکر کونامی سال قبل هم روی کنسولها بود ولی در نهایت نسخه PC بهتر از دوتا نسخه در امد طبق گفته کونامی هیچ فرقی بین نسخه PC,X360,PS3 وجود نخواهد داشت البته قابلیتهای فکر کنم به تنها نسخه PS3 اضافه خواهد شد!!!ولی در مجوع تفاوت عمده نخواهند داشتمن یک سوال دارم.تو صفحه های قبل خوندم که تمرکز کنامی اول رو x360 و ps3 هست.این یعنی چی؟مگه قرار نیست پی سی هم نکست بشه؟پس منظور اینا چی بوده
مسعود جون گفتم تصحيح كن برداشتي لينك غير مستقيم گذاشتي اي كلك
مگه براي Sd لينك مستقيم نداشت اين سايت؟
نه!مسعود جون گفتم تصحيح كن برداشتي لينك غير مستقيم گذاشتي اي كلك
مگه براي Sd لينك مستقيم نداشت اين سايت؟
_
ولی وقتی رفتی تو اون صفحه رو دانلود بزن ببین چی میشه!
ولی نسخه کنسولی اینطور که گفته میشه تیم بانوان یک سری از کشورها رو داره که این ویژگی در نسخه pc نیست
در ضمن تبلیغات الکترونیکی دور زمین در نسخه کنسول موجوده
ای بابا.آخه پی سی بازا چه گناهی کردن؟من برم 400 هزار پول یه ایکس باکس بدم به خاطر یه بازی؟حالا خوب که نکست هست.چون من حالم از کارنت پی ای اس بهم مبخورهببخشید.بهتون بر نخوره ما دوستیم
اگه بخوام این بازی رو رو high بازی کنم چه سیستمی میخواد؟
![]()
دوست عزیز پارسال پیس 2008 در pc , xbox,ps3 هر سه نکستجن بودن امسالم همینطوره هیچ تفاوتی باهم نخواهند داشت از نظر کلی ولی در اخبار گفته شده مال ps3 یه خورده امکانات بهش اضافه میشه مثل تیم بانوان
ولی مال pc , xbox مثل هم هستند ....
پس امسالم پیس بره pc نکست جن است...
سیستمشم هنوز ائلام نشده ولی چون گرافیکش تقریبا مثل 2008 است با گرافیک 512 و2 گیگ رم و cpu 3هسته ای میتونی را حت بدون مشکلی روی های بازی کنی...
Last edited by maximiliyanus; 08-09-2008 at 02:12.
منم نگفتم نیست.گفتم اینا که میگن تمرکز اول ما رو دو کنسول برتره یعنی چی.جواب منو ندادیها من گفتم رو high چه سیستمی میخواد؟![]()
مشکلی نیست مطمئن باش xboxهرجور که باشه پی سی هم همین جوریه چون پارسالم عین هم بودن به غیر از یه ذره تغییرات کوچولو....
دوست عزیز از شما این طور حرف زدن بعیده.بالاخره هر کی یه بازی دوست داره. ما که که مجبور نیستیم به خاطر شما این بازی رو انجام ندیم.
دوستان یه سایتی از عکس های بازی بدید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)