اگه میخوای بیشتر اور کنی باید با نرم افزار radeon bios editor با پارامترها ور بری ولی همین مقدار اور کافیه بهتره دما از 80 بیشتر نشه
اگه میخوای بیشتر اور کنی باید با نرم افزار radeon bios editor با پارامترها ور بری ولی همین مقدار اور کافیه بهتره دما از 80 بیشتر نشه
اخرین ورزنش 6790 رو نداره
شما با این نرم افزاری که گفتم کار کردین ؟
نه خیلیولی بدون انتخاب مدل گرافیک بایوس رو لود کردم برقشو کورکلاک و مموریکلاک رو یک کم بالا بردم فلش زدم .ریست شد ولی صفحه ابی اومد.بعد با یه نرم افزار دیگه از توی داس98 بایوس خودشو ریختم درست شد
پس همین مقدار اور فکر کنم کافی باشه
سلام.
کارت گرافیک من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می باشد.
آیا امکان اورکلاک این کارت گرافیک وجود دارد؟
تا چه میزان کارایی کارت افزایش خواهد یافت؟
برای اورکلاک کردن به چه امکاناتی نیاز هست؟
بله است از نرم افزار msi after burner استفاده کنید
میزان core clock و memory clock رو بگین
فکر کنم بتونید ولتاژ هم اعمال کنید
لینک کرده بودم به آدرس سایت تولید کننده. دوباره میزارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
core cllock و memory clock رو هرکدوم برای تست 50 مگاهرتز افزایش دهین و با نرم افزارfurmark تست پایداری بگیرین
نه خرابی در تصویر باید باشه و نه دما از 80 بالاتر بره
میتونید speed fan رو هم دستی زیاد کنید اگه فن pwm باشه و با توجه به دما دورش بالا بره دیگه نیازی به این کار نیست
من لپ تاپم جی تی 540 ام هستش .. اگه میشه راهی رو بهم بگید که با نرم افزار اینو کمی اروکلاک کنم ... تو کارتهای amd نرم افزاری کریستال فابریکی قسمتی داره که overdrive بود که من با اون کارت رو یه خورده اور میکردم ولی این جی فورس نداره اینو چکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)