همه بله شما هم بله![]()
همه بله شما هم بله![]()
والا چی بگم از بس گرفتارم خیلی کم میام یه چیز میگم میرم ...2 روزه نخوابیدم داداشم مریضه یکسره تو بیمارستانم ... هی.. بیخیال .راستی حمید تو چرا توی کلوپ گوشی خودت نمیپری؟
یه برنامه هست touch math v3 تست کردی ؟ من اصلا نمیتونم چیزی دانلود کنم تا نصفه میره یهو خط پر میشه ولی فایل نصفست..برنامه باحالی باید باشه از این جا میشه دانلود کرد :
ورژن جاواشو تست کن ببین رو p1 جواب میده ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخ.انشاءاله که مشکلی نباشه.والا چی بگم از بس گرفتارم خیلی کم میام یه چیز میگم میرم ...2 روزه نخوابیدم داداشم مریضه یکسره تو بیمارستانم ... هی.. بیخیال .
یه برنامه هست touch math v3 تست کردی ؟ من اصلا نمیتونم چیزی دانلود کنم تا نصفه میره یهو خط پر میشه ولی فایل نصفست..برنامه باحالی باید باشه از این جا میشه دانلود کرد
این برنامه که هم جاوا هست هم trial .اگر ماشین حساب خوب میخوای abakus خوبه.
[quote=^^ HAMID ^^;3181080]والا چی بگم از بس گرفتارم خیلی کم میام یه چیز میگم میرم ...2 روزه نخوابیدم داداشم مریضه یکسره تو بیمارستانم ... هی.. بیخیال .
quote]
انشا الله خدا شفا بده نترس زود خوب ميشه![]()
هی روزگار.به امید خدا اونم زود خوب میشه
در مورد اینکه دانلودهات نصفه میشن دلیلش استفاده از قیلتر شکنه.موقع دانلود باید عیر فعالش کنی و گرنه همینی میشه که الان همش نصفه میگیره
شرمنده عکس سیبیلم رو اینجا ندارم.فعلا با همین عکس بساز
تا برگردم خونه اون یکی رو بگذارم
شارژ باشید![]()
آخ.انشاءاله که مشکلی نباشه.انشا الله خدا شفا بده نترس زود خوب ميشهقربون همتون ..امروز که بهتر بود ..تا ببینیم تقدیر چیست.هی روزگار.به امید خدا اونم زود خوب میشه
دمو بود ولی چیز باحالی بود گراف میکشید فکر کنم انتگرال هم حل میکرد ... ها این abakus که گفتی کامل مهندسیه ؟ نمودار میکشه ؟ لمسی عمل میکنه ؟ یه لینک داری ازش ؟ چه خبر دیگه خودت سلامتی ؟ بچه ها خوبن ؟این برنامه که هم جاوا هست هم trial .اگر ماشین حساب خوب میخوای abakus خوبه.
نه همه دانلودام این شکلیه ..همین سایته که لینک دادم که قیلتر نیست بازم نصفه دانلود میشه .با چند تا کارت هم امتحان کردم نمیدونم ویروس میروسی چیزی گرفتم ؟ آنتی ویروسم که آپدیت هست ولی چیزی پیدا نکرددر مورد اینکه دانلودهات نصفه میشن دلیلش استفاده از قیلتر شکنه.موقع دانلود باید عیر فعالش کنی و گرنه همینی میشه که الان همش نصفه میگیره
شرمنده عکس سیبیلم رو اینجا ندارم.فعلا با همین عکس بساز تا برگردم خونه اون یکی رو بگذارم![]()
والا این هم هست:دمو بود ولی چیز باحالی بود گراف میکشید فکر کنم انتگرال هم حل میکرد ... ها این abakus که گفتی کامل مهندسیه ؟ نمودار میکشه ؟ لمسی عمل میکنه ؟ یه لینک داری ازش ؟ چه خبر دیگه خودت سلامتی ؟ بچه ها خوبن ؟
توضیحات بیشترش توی تاپیک هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بپه ها هم خوبم.سلام میرسونن.دی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)