سلام
ممنون
می تونید لینکشو برام بذارید
سلام
ممنون
می تونید لینکشو برام بذارید
سلام . من نمی دونم چرا این cydia ئد دانلود نمیشه !!!
آقا یه کاری کن . شما اسم و مشخصات کامل دستگاه وایرلستونو بهم بدین من یه دونه بگیرم . چون با وایرلس دوستم هم آزمایش کردم نشد . مشخصات کامل وایلرستو کامل بهم بده و اینکه این دستگاه هر نوع اینترنتی را میتونه share کنه . مثلا dial up ya adsl 128.256 با یوزر و پس یا با آی پی ؟ بعد با xp & wista & 7 ساپورت میکنه یا نه !!!
راستی قیمتشو هم بگو که میخوام فردا بگیرم
مرسی از لطفت
لینک نداره دوست من!
باید با برنامه ی iTunes که مال شرکت اپل هست و بصورت رایگان میشه از سایتش دانلود کرد، این کار رو انجام بدین. احتمالا دوستتون این نرم افزار رو دارن چون فوق العاده کلیدی هست!
نرم افزار رو اجرا میکنین و گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنید، بعد دکمه ی Restore رو میزنید. بقیه کارها تقربیا ساده هست...
البته باید به یه سری نکات توجه کنن! گوشیشون فکتوری آنلاک هست، یا لاک؟
من که از wi-fi لپتاپم استفاده میکنم! هر لپتاپی که wi-Fi داشته باشه، این امکان رو داره...
چطوری مجتبی جان؟
مدل 3GS دیگه 8 گیگی نداره! فقط 16 و 32 داره.
قیمتش هم متغییره!
از 860 تومن دیدم تا 1200 !
این تاپیک مال قیمتش هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا همه ی حرف های شما درست . حالا یه راه دیگه ای نیست که من این cydia رو دانلود نکنم و مشکلم حل شه ؟
بصورت دستی هم میشه که من تا حالا انجام ندادم!
آموزشش رو براتون میزارم، اما بهتره یه دور دیگه Restore و جیلبیریک کنید ببینید میشه یا نه
سلام
میگم من از توی blackra1n . snow رو میتونم دانلود کنم اما cydia va rock رو نمینپتونم دانلود کنم !!!!
آقا به سلامتی cydia نصب شد ... صلوات :d
سلام
میگم من واسه اولین بار سیدیا رو نصب کردم و اولین بار که باز کردم ازم 3 تا گزینه خواسته ؟ کدوم رو بزنم ؟
User ( Graphical Only ) , Hacker (+ Command Line ) , Developer ( No File ) .,k
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)