تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 299 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بفرمایید سیستم مورد نیاز را هم دیدیم و همینطور سیستم پیشنهادی که یعنی بازی به بهترین شکل روی ان اجرا خواهد شد!!!
    پس کو 8800 و 4 گیگ رم؟؟
    دیدن اینها فقط جنبه تبلیغاتی داشت Ea فکر کرده زرنگ هست اونجور گفتش که مثلا بازیبازهای PC فکر کنن اره این دفعه حتما سیستم سنگین میخواد یعنی یک چیز نسل بعد باشه ولی زرشک!!!!
    تازه میبینید که بازی با یک سیستم پایین تر از سیستم پیشنهادی هم راحت اجرا خواهد شد!!!!
    همون بهتر هست PC بازها بیان سراغ PES که این ورژن 2009 یک چیز تر تمیز خوهد بود!!!

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ایول سیستم که خیلی پیشرفت کرده!!!
    خدا کنه بازی هم اینقدر پیشرفت کرده باشه!
    تازه میبینید که بازی با یک سیستم پایین تر از سیستم پیشنهادی هم راحت اجرا خواهد شد!!!!
    همون بهتر هست Pc بازها بیان سراغ Pes که این ورژن 2009 یک چیز تر تمیز خوهد بود!!!
    __
    منم میگم این ورژن فیفا یه چیز تمیز خواهد بود!!!!!
    چیزی هنوز مشخص نیست دوست عزیز !!!!!

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

منم میگم این ورژن فیفا یه چیز تمیز خواهد بود!!!!!
    من كه هنوز نتونستم با بازي كردن با موس كنار بيام آخه من دارم از 10 سال پيش با كيبورد بازي ميكنم فك كنم بازيم يه افت شديدي بكنه دي:

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من هنوز تو كف رم 1 گيگ موندم چه خبره بابا...
    مگه چيه كه اينقدر رم بالا ميخواد البته رم من 1.5 هست ولي تو كتم نميره بازي كه گرافيكش با سري 7 هزار كارش راه ميفته رم 1 گيگ ميخواد. َ Ea هم هممونو گذاشته سر كار خدايا اين 5 شنبه رو زودتر بيار ببينيم چيه اين 09 خدا كنه حجم فايل دمو از 500 مگ بالاتر نباشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

منو بگو داشتم پول جمع میکردم کل کامپیوترو عوض کنم.سیستم من همین گرافیک 6600 و رم 1 گیگ هست.هم ویندوز ویستا دارم هم xp.پس بهتره برم یه وایرلس بخرم نه؟نظر شما چیه؟سیستمو عوض کنم یا اینترنت پر سرعت؟

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

من كه هنوز نتونستم با بازي كردن با موس كنار بيام آخه من دارم از 10 سال پيش با كيبورد بازي ميكنم فك كنم بازيم يه افت شديدي بكنه دي:
    اتفاقا من همیشه تو فکر این بودم که این موس تو فوتبال چه خاصیتی میتونه داشته باشه!
    به نظر من باید هیجان انگیز باشه! بازی با موس!
    خدا كنه حجم فايل دمو از 500 مگ بالاتر نباشه
    مطمئنا بیشتر هستش!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یه توضیح میخوام.دمو با بقیه ی ویدئوهای بازی چه فرقی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دمو نسخه ی نیمه کامل بازیه که فقط چند تا تیم بیشتر نداره ومثلا فقط میشه باهاش بازیه 5 دقیقه ای زد حجمشم خیلی کمتر از بازیه ... فکر کنم جنبه ی تبلیغاتی داره تا قبل اومدن بازی نسخه ی اصلیش دموش رو بازی کنن تا اصلش رو بخرن...

9. این کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

موس به درد حرکات Skill می خوره (همون حرکات مخصوص و دریبل راحتتر)

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

موس به درد حرکات Skill می خوره (همون حرکات مخصوص و دریبل راحتتر)
    متشكرم منظور مسعود جان اين نبود كه نميدونه كارائيش چيه خود مسعود جون ختمه فيفاست.
    دمو نسخه ی نیمه کامل بازیه که فقط چند تا تیم بیشتر نداره ومثلا فقط میشه باهاش بازیه 5 دقیقه ای زد حجمشم خیلی کمتر از بازیه ... فکر کنم جنبه ی تبلیغاتی داره تا قبل اومدن بازی نسخه ی اصلیش دموش رو بازی کنن تا اصلش رو بخرن...
    ممنون از جوابت. البته خاصيت دمو اينه كه تا قبل اومدن بازي آدم يه شكم سير ميتونه با گيم پلي انس بگيره و وقتي خود بازي مياد زياد خودشو با گيم پلي درگير نكه و به ساير اضافات بازي برسه. چون جذابيت هاي زيادي دارن

یه توضیح میخوام.دمو با بقیه ی ویدئوهای بازی چه فرقی داره؟
    دوست من دمو ويديويي رو با دمو بازي اشتباهي نگير البته تقصير شما هم نيست خيلي از آدما اشتباها به ويديوهاي تبليغاتي كه بهشن تيزر يا تريلر اتلاق ميشه , ميگن دمو كه اين يه غلط رايج هست به قول دوستمون دمو به نسخه غير كامل بازي ميگن كه قابليت بازي محدود و با تيمهاي محدود رو داره و صرفا جهت تبليغات و آشنايي با گيم پلي هست.

مسعود پستتو يادم رفت نقل قول بزنم براي 08 اگه يادت باشه حجم دمو 470 مگ بود ها. البته اين فيفا هم سوسول بازي در مياره واسه يه دمو 6 تا زبان ميذاره اگه تك زبانه باشه حجمش نميره بالا اميدوارم يكي پيدا بشه حجمشو بعد دانلود بياره پايين يادتون يورو 2008 رو كم حجمش كرده بود يه سايت روسي(150 مگ).البته مطمئن نيستم روسي بود خلاصه انگليسي نبود

12. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •