والا اولی که اصلا برا 6220 نیست!! برای 7500 prism هست
دومی برا 6220 هست. تست نکردم ببینم فارسی میکنه یا نه. چون هر دفعه که میزنم وسطش قطع میشه
راستش جرئت هم نمیکنم اینجا بپرسم!!
والا اولی که اصلا برا 6220 نیست!! برای 7500 prism هست
دومی برا 6220 هست. تست نکردم ببینم فارسی میکنه یا نه. چون هر دفعه که میزنم وسطش قطع میشه
راستش جرئت هم نمیکنم اینجا بپرسم!!
نقل قول:
نوشته شده توسطmiladddd
من بازم سوال دارم
توروخدا جواب سوالاموبديد
من شنيدم ميگن 6220 خيلي حساسه، يعني با يه ضربه زود خراب ميشه، راستميگن؟؟؟ امان از دست شايعه!
بي زحمت جواب اينارو هم بديد
اتفاقا" یکدفعه این گوشی از ارتفاع یک و نیم متری از دستم افتاد و محکم به سرامیک کف خورد شدت ضربه به قدری محکم بود که گوشی دوباره به بالا برگشت و یک بار دیگه هم به زمین خورد اولش فکر کردم گوشی داغون شده ولی وقتی برداشتم دیدم که هیچی نشده بود باور کنید حتی خط و خش هم برنداشته بود،همین مسئله به من ثابت کرد که این گوشی با اینکه چینیه ولی از فنلاندی ها هم اگه بهتر نباشه اصلا"بدتر نیست.
خب چون کارخونه نوکیا توی چین ساخته و کلا هیچ فرقی بین کیفیت ساختشون چه مجار باشه چه چین چه فنلاند نیستش
چي وسطش قطع ميشه musketeer جان؟ برنامه NSS رو ميگي؟ يعني من هم آپ نكنم؟
يه سوال ديگه هم داشتم: اگه در هنگام هك كردن گوشي به يكي از دو روش بالا (حالا هر كدوم) مشكلي پيش بياد و مراحل تكميل نشه چطوري ميشه Undo كرد؟ و در اين صورت آيا آسيبي به گوشي ميرسه يا نه؟
هيچ مشكلي پيش نمياد! اگر هم چيزي بشه با يك روشن وخاموش كردن حل ميشه!يه سوال ديگه هم داشتم: اگه در هنگام هك كردن گوشي به يكي از دو روش بالا (حالا هر كدوم) مشكلي پيش بياد و مراحل تكميل نشه چطوري ميشه undo كرد؟ و در اين صورت آيا آسيبي به گوشي ميرسه يا نه؟
البته براي اطمينان يك بكآپ داشته باشيد كه اگر هم به فرض نزديك به محال مشكلي پيش اومد و خواستيد گوشي رو فرمت كنيد اطلاعاتتون نپره!
ولي مشكلي كه اساسي باشه پيش نمياد!
با سلام خدمت دوستان 6220
من دوتا سوال دارم
1. باطری n82وn81 به گوشی 6220 کاملا میخوره و شارژ هم میشه من امتحان کردم جواب داد و گوشی خیلی دیرتر شارژش تموم میشه ولی نمیدونم آیا به گوشی ضرری داره یا نه؟
2. فریمور گوشی من 3.23 بود از سایت نوکیا آپدیت کردم به ورژن 4.13
الانم هکش کردم و انگیج رو نصب میکنم ولی آیکون انگیج دیده نمیشه
ببخشيد قيمت 6220 پايين نيومده؟
ميشه قيمت بي گارانتي و با گارانتي اصليشو بديد؟
کسی نمیدونه اینکار ضرری داره یا نه؟
لنز این گوشی رو با چی تمیز کنم ؟یکدفعه اومدم با پنبه تمیز کنم یکم خش افتاد
اگه ولتاژش مثل هم باشه فکر نکنم ضرری داشته باشه.
ولی خودمونیم عجب آواتاری داری![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)