تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 104 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1037

نام تاپيک: ا ATI Radeon HD 4800 Series ا

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشید تاپیک مفیدی هستش یه سوال دارم این کارتهای X2 مثل 4870 X2 چجوریه؟ دوتا PCI Express داره؟ بعد این چجوری رو مادر بورد سوار میشه؟ مادر بورد که یه دونه PCI داره؟ اینو یه توضیح میدین الان مادر بورد من P5B-E Asus هست میتونم روش 4870 X2 نصب کنم؟

نه عزيزم اين كارتا دو تا GPU در يك كارت ان و نياز به مادربردي كه Crossfire پشتيباني كنه ندارن

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اينم 2 تا عكس از4870 X2 اولي مال سفاير دومي هم مال HIS

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

والا دوستان من دیگه کم کم دارم از این 4870 نا امید میشم.الان شاخ در اوردم.
    روی ویستا توی حالت very high و بدون aa و رزولوشن 768*1024 24 فریم میده.حتی رزولوشن رو هم میارم پایین باز هم فریم افزایش پیدا نمی کنه!
    عکس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در همین قسمت و با همون تنظیماتی که بالا گفتم 8800gt که قبلا داشتم 27 فریم میداد و قابل بازی کردن بود.ولی با این 4870 کریسیس توی ویستا اصلا قابل بازی نیست.با کاتالیست 8.9 تست می کنم ببینم چی میشه اگر مشکلم حل نشد همون 8800 خودم رو دوباره میزارم روش.خیلی جالبه کارتی که قدرتش 3 برابر 8800 هست نتونه به خوبی اون عمل کنه؟!من انتظار داشتم این کارت توی ویستا بالای 30 فریم به من پرفورمانس بده!
    برای منم که 4850 دارم بعضی موقع ها خیلی لگ میگرفت مجبور شدم مرحله ی آخر رو با medium بازی کنم
    البته بگم موتور cryengine 2 مشکل در رندر داره الان بیشتر مشکلاتش در نسخه ی crysis warhead برطرف شده

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

ببین دوست من برای من تنها این بازی نیست توی همه ی بازی ها این اختلاف 8 فریم وجود داره بعضی ها 20 فریم!درسته می دونم بعضی از بازی ها از تکنیک های مختلف برای رندر استفاده می کنن ولی من اختلاف بین اکس پی و ویستا رو میگم که برای من اختلافش خیلی زیاده!
    در ضمن من کاتالیست 8.9 رو نصب کردم ولی بازم مشکل حل نشد!البته ویستا رو میگم.
    این کارت توی ویستا ضعیفتر عمل می کنه حالا جریان چیه نمی دونم؟!؟!؟!چرا باید توی ویستا ضعیفتر عمل کنه؟!؟!ممکنه ویستای من مشکل داشته باشه؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

ببین دوست من برای من تنها این بازی نیست توی همه ی بازی ها این اختلاف 8 فریم وجود داره بعضی ها 20 فریم!درسته می دونم بعضی از بازی ها از تکنیک های مختلف برای رندر استفاده می کنن ولی من اختلاف بین اکس پی و ویستا رو میگم که برای من اختلافش خیلی زیاده!
    در ضمن من کاتالیست 8.9 رو نصب کردم ولی بازم مشکل حل نشد!البته ویستا رو میگم.
    این کارت توی ویستا ضعیفتر عمل می کنه حالا جریان چیه نمی دونم؟!؟!؟!چرا باید توی ویستا ضعیفتر عمل کنه؟!؟!ممکنه ویستای من مشکل داشته باشه؟!
    من که میگم برو با crysis warhead امتحان کن...کرایسیس یه سال پیش اومد اون موقع که کارت ها 4800 نبودش
    شما PCI-E 2 داری یا نه؟؟

پروفشنال behradsn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنچ مارک های زیر از بازی جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است

دلیلش که اینجا گذاشتم قدرت نمایی 4870 است

دلیل دومشم برای دوستانیه که میگن ویستا پرفورمانسش کمتر از اکس پی است در بازی ها

دقت کنید که 4 گیگابایت رم برروی ویستا چه پرفورمانسی به شما میده

7. این کاربر از behradsn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rezidentevilone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    LA

12

بله خوب توی ویستا 2 گیگ خوراک خود ویندوز هستش.. 2 گیگ هم برای بازی باید گذاشت که سر جمع 4 گیگ شما می شه..

راستی سرور بازی ساکسزفول بود یا نه ؟

پروفشنال behradsn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازنگری پرفورمانس کاتالیست 8.9 در کارتهای 4870،4850،3870 با کاتالیست 8.8

بالارفتن پرفورمانس در بازی ها ، 3D Mark Vantage و مخصوصا Open GL

منبع :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 2 کاربر از behradsn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

دوستان امروز یه دفعه به فکرم زد از auto tune که توی ati overdrive هست استفاده کنم.
    می دونین که این قسمت خودش به طور اتوماتیک با توجه به دمای کارت و سیستم کارت رو اور کلاک می کنه.
    چن دقیقه وایستادم بعد از اینکه تموم شد یه سر رفتم توی gpu-z و نتایج واقعا باور نکردنی بود!

این کارت واقعا قابلیت اور کلاک بسیار بالایی داره!میبینین که از نظر memory width کارت 9800gx2 انویدیا که دو هسته ای هست رو رد کرده!مال 9800 مقدارش 128gb هست.به نظر من اگر یه فن توپ روی کارت گذاشته بشه به طوری که کارت رو خوب خنک کنه میشه به تنایج بالاتری هم دست پیدا کرد!در این حالت دمای کارت 52 درجه هست البته وقتی که هیچ کاری با سیستم انجام نمیدم.این رو هم بگم که یه فن درست رو در روی فن کارت گذاشتم که هوا رو مستقیم به فن کارت انتقال میده.
    Last edited by davoodf; 20-09-2008 at 17:36.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دوستان امروز یه دفعه به فکرم زد از auto tune که توی ati overdrive هست استفاده کنم.
    کجاست این نرم افزار ؟؟؟
    پس چرا من ندارم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •