نه عزيزم اين كارتا دو تا GPU در يك كارت ان و نياز به مادربردي كه Crossfire پشتيباني كنه ندارن
نه عزيزم اين كارتا دو تا GPU در يك كارت ان و نياز به مادربردي كه Crossfire پشتيباني كنه ندارن
اينم 2 تا عكس از4870 X2 اولي مال سفاير دومي هم مال HIS
![]()
برای منم که 4850 دارم بعضی موقع ها خیلی لگ میگرفت مجبور شدم مرحله ی آخر رو با medium بازی کنم
البته بگم موتور cryengine 2 مشکل در رندر داره الان بیشتر مشکلاتش در نسخه ی crysis warhead برطرف شده
ببین دوست من برای من تنها این بازی نیست توی همه ی بازی ها این اختلاف 8 فریم وجود داره بعضی ها 20 فریم!درسته می دونم بعضی از بازی ها از تکنیک های مختلف برای رندر استفاده می کنن ولی من اختلاف بین اکس پی و ویستا رو میگم که برای من اختلافش خیلی زیاده!
در ضمن من کاتالیست 8.9 رو نصب کردم ولی بازم مشکل حل نشد!البته ویستا رو میگم.
این کارت توی ویستا ضعیفتر عمل می کنه حالا جریان چیه نمی دونم؟!؟!؟!چرا باید توی ویستا ضعیفتر عمل کنه؟!؟!ممکنه ویستای من مشکل داشته باشه؟!
من که میگم برو با crysis warhead امتحان کن...کرایسیس یه سال پیش اومد اون موقع که کارت ها 4800 نبودشببین دوست من برای من تنها این بازی نیست توی همه ی بازی ها این اختلاف 8 فریم وجود داره بعضی ها 20 فریم!درسته می دونم بعضی از بازی ها از تکنیک های مختلف برای رندر استفاده می کنن ولی من اختلاف بین اکس پی و ویستا رو میگم که برای من اختلافش خیلی زیاده!
در ضمن من کاتالیست 8.9 رو نصب کردم ولی بازم مشکل حل نشد!البته ویستا رو میگم.
این کارت توی ویستا ضعیفتر عمل می کنه حالا جریان چیه نمی دونم؟!؟!؟!چرا باید توی ویستا ضعیفتر عمل کنه؟!؟!ممکنه ویستای من مشکل داشته باشه؟!
شما PCI-E 2 داری یا نه؟؟
بنچ مارک های زیر از بازی جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است
دلیلش که اینجا گذاشتم قدرت نمایی 4870 است
دلیل دومشم برای دوستانیه که میگن ویستا پرفورمانسش کمتر از اکس پی است در بازی ها
دقت کنید که 4 گیگابایت رم برروی ویستا چه پرفورمانسی به شما میده
![]()
بله خوب توی ویستا 2 گیگ خوراک خود ویندوز هستش.. 2 گیگ هم برای بازی باید گذاشت که سر جمع 4 گیگ شما می شه..
راستی سرور بازی ساکسزفول بود یا نه ؟![]()
بازنگری پرفورمانس کاتالیست 8.9 در کارتهای 4870،4850،3870 با کاتالیست 8.8
بالارفتن پرفورمانس در بازی ها ، 3D Mark Vantage و مخصوصا Open GL
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
دوستان امروز یه دفعه به فکرم زد از auto tune که توی ati overdrive هست استفاده کنم.
می دونین که این قسمت خودش به طور اتوماتیک با توجه به دمای کارت و سیستم کارت رو اور کلاک می کنه.
چن دقیقه وایستادم بعد از اینکه تموم شد یه سر رفتم توی gpu-z و نتایج واقعا باور نکردنی بود!
این کارت واقعا قابلیت اور کلاک بسیار بالایی داره!میبینین که از نظر memory width کارت 9800gx2 انویدیا که دو هسته ای هست رو رد کرده!مال 9800 مقدارش 128gb هست.به نظر من اگر یه فن توپ روی کارت گذاشته بشه به طوری که کارت رو خوب خنک کنه میشه به تنایج بالاتری هم دست پیدا کرد!در این حالت دمای کارت 52 درجه هست البته وقتی که هیچ کاری با سیستم انجام نمیدم.این رو هم بگم که یه فن درست رو در روی فن کارت گذاشتم که هوا رو مستقیم به فن کارت انتقال میده.
Last edited by davoodf; 20-09-2008 at 17:36.
کجاست این نرم افزار ؟؟؟دوستان امروز یه دفعه به فکرم زد از auto tune که توی ati overdrive هست استفاده کنم.
پس چرا من ندارم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)