تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 196 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

قابل توجه دوستان
    توی این سایت که لینکشو میزارم ده تا آنتی ویروس بر تر دنیا رو مقایسه و رتبه بندی کرده
    یه نگاهی بندازید و بگید که سحت و سقم این نتایج و امتیازات چی هست و نظرتون رو هم اعلام کنید
    با تشکر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با سلام
    قبلا بحث شده
    کد:
    منابع معتبر تست آنتی ویروس ها
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    البته بعضی از منابع بالا نتایج رو در اختیار کاربران به صورت رایگان قرار نمی دن و به صورت مجله چاپ و به فروش می رسونن
    ((( به منابع فوق با تمام اعتبارشون باز هم ایراداتی وارده))

منابع غیر معتبر یا غیر تخصصی
    کد:
    متعلق به antony petrakis است. نمونه هاش استاندارد نیست، و بدون اطلاع شرکت ها برگزار می شه

کد:
    البته این سایت، سایت معتبری است و معمولا با کمک av-test تست می گیره اما بعضی مواقع در انتخاب نهایی گزینه های غیر تخصصی رو هم در نظر می گیره

سایت های متهم به رشوه گیری
    toptenreviews و 6starreviews , No1reviews و ...

2. این کاربر از Nine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام
    دوستان من ویروس اسکن پاندا تیتانیم رو نصب کردم و الان هیچ مشکلی با آپتودیت ندارم
    کاملآ آپتودیت میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام
    دوستان من ویروس اسکن پاندا تیتانیم رو نصب کردم و الان هیچ مشکلی با آپتودیت ندارم
    کاملآ آپتودیت میشه
    ما بهت گفتیم نصب نکن. بهت گفتیم پاندا خوب نیست. بهت گفتیم تشخیص خوبی نداره. اما خوب گوش نکردی و باز
    هم کار خودت رو کردی.

حالا که نصب کردی مبارکت باشه. امیدوارم 30 روز دیگه هم بیای و خبر آپدیت شدنش رو بدی. شما حتی اگر ناد32 و
    یا کسپرسکی رو هم نصب کنید تا 30 روز میتونید ازش استفاده کنید اما بعد از تمام شدن مدت زمان آرمایشی آپدیت
    نمیشن و باید از شیوه های دیگه استفاده کرد.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ما بهت گفتیم نصب نکن. بهت گفتیم پاندا خوب نیست. بهت گفتیم تشخیص خوبی نداره. اما خوب گوش نکردی و باز
    هم کار خودت رو کردی.

حالا که نصب کردی مبارکت باشه. امیدوارم 30 روز دیگه هم بیای و خبر آپدیت شدنش رو بدی. شما حتی اگر ناد32 و
    یا کسپرسکی رو هم نصب کنید تا 30 روز میتونید ازش استفاده کنید اما بعد از تمام شدن مدت زمان آرمایشی آپدیت
    نمیشن و باید از شیوه های دیگه استفاده کرد.
    چرا میزنی
    من فقط دارم امتحانشون میکنم
    مکافی اینترپرایس هم زیاد قوی نیست ولی از نظر آپتودیت مشکلی نداره
    یه مکافی جدید هم اومده که خیلی توی سایتها تبلیق میکننش و میگن تا سال 2013 قابلیت آپتودیت داره!
    نظرت چیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چرا میزنی
    من فقط دارم امتحانشون میکنم
    مکافی اینترپرایس هم زیاد قوی نیست ولی از نظر آپتودیت مشکلی نداره
    یه مکافی جدید هم اومده که خیلی توی سایتها تبلیق میکننش و میگن تا سال 2013 قابلیت آپتودیت داره!
    نظرت چیه

اگر نظر شخصی منو میخواهید من قبلا نظرمو گفتم و فکر نکنم نیاز به تکرار باشه. من گفتم که حاظرم از آنتی ویروس
    های مجانی استفاده کنم اما از این 3 تا استفاده نکنم. دلایل زیادی هم داره که چند تاشو برات میگم اما امیدوارم
    فقط وقتمو تلف نکرده باشم.

1. آپدیت های دیر به دیر ... گاهی هر 3 یا 4 روز آپدیت میشند و گاهی هم روزی 2 بار. منظورم هر 3 آنتی ویروسی
    است که نام بردید.

2. داغون کردن سیستم تا حدی که فکر و ذکر آدم اینه که چطور سرعت سیستمش رو بالا تر ببره تا اینقدر سی پی
    یو و منابع سیستم رو مصرف نکنند.

3. بعد از پاک کردنشون کلی کید های رجیستری و فایل های زائد از خودشون باقی میزارند که بعضی هاشون فقط
    با فرمت کردن سیستم از بین میرن.

4. نداشتن هوش مصنوعی پیشرفته برای شناسایی ویروسها و تروجانهای جدید.

5. دیر رها کردن فایل ها بعد از باز کردن یک فولدر که حدود 100 تا فایل exe توش هست. تا زمانی هم که رها
    نشدند هیچ کاری با فایل ها نمیشه انجام داد. حالا این وسط نورتون یخورده بهتر است اما آنتی ویروسهای
    دیگه ای وجود دارند که در این زمینه بهتر عمل میکنند.

6. گرفتن سرعت سیستم در هنگام نصب برنامه های سنگینی مانند فوتوشاپ و یا بازی ها. تا حدی سرعت
    گرفته میشه که چاره ای به غیر از غیر فعال کردن آنتی ویروس و ادامه نصب باقی نمیمونه.

7. ناسازگاری با برنامه های امنیتی دیگر مانند آنتی سپای ور های فعال در سیستم و فایروال هایی مانند کومودو
    و Outpost pro.

8. از کار افتادن آپدیت در McAfee Enterprise و درست کار نکردن Live Update در آنتی ویروس نورتون. اما پاندا در
    آپدیت شدن مشکلی نداره.

9. ناسازگاری با اجرای Game ها آنلاین و غیر آنلاین. به طوری که گرافیک این بازی ها رو به شدن کند میکنند.

و الی آخر ....

این دلایل شخصی من بود حالا اگر شما میتونی باهاشون کنار بیای خوب در اون صورت تصمیم با خودته.

اما از لحاظ علمی و تست های صورت گرفته در مورد آنتی ویروسها پاندا و مک آفی قدرت شناسایی شون به
    اندازه نورتون خوب نیست و این وسط نورتون بهتر از آنها عمل میکنه. میتونید به صفحات قبل مراجعه کنید و
    تست ها رو بخونید.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    کاملآ آپتودیت میشه
    با سلام همون طور که دوستم zhina گفتن این مدت استفاده آزمایش شما است و بعد از 30 روز از کار می افته
    البته می دونم شما الان در مرحله تست و خطا هستید تا به گزینه مورد نظرتون برسید اما خوب اگه از بچه های اینجا راهنمایی می خواین کمی هم به حرفشون گوش کنید تا اونا فکر نکن کارشون بیهوده است چون یادمه هم من و هم zhina در مورد مشکلات آپدیت و ضعف های پاندا براتون صحبت کردیم
    به هر حال اگه شما خیلی نمی خواین خودتون رو درگیر مسائل آپدیت و این جور چیزا بکنید و انتی ویروس خوبی رو هم نصب کنید من پیشنهاد می کنم avira antivir نسخه کلاسیک رو که رایگانه نصب کنید من یه تنظیماتی تو تاپیک مربوطه اش هم گفتم اونا رو هم انجام بدید مرتب هم آپدیتش کنید فکر می کنم راحت تر باشید
    کد:

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان آیا web antivirus هایی مثل کسپرسکی اسکریپت های وب هایی که با مرورگرهای Opera یا Mozilla باز میکنیم هم چک میکنن یا فقط IE رو ساپورت میکنن؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان آیا web antivirus هایی مثل کسپرسکی اسکریپت های وب هایی که با مرورگرهای Opera یا Mozilla باز میکنیم هم چک میکنن یا فقط IE رو ساپورت میکنن؟
    البته بسته به نوع آنتی ویروس هم هست
    مثلا در ورژن 3 نود32 شما می تونید نوع مرورگرتون رو در بخش وب آنتی ویروس به نرم افزار معرفی کنید از اون به بعد
    آنتی ویروس کلیه داده هایی که بر اساس پروتکل HTTP باشه رو فارغ از پورت چک می کنه
    در کسپر سکی بخش Traffic monitoring این کار رو به عهده داره البه همون پورت هایی که شما بهش می گید
    کلیه داده ها ی که بر اساس پروتکل http از این پورت ها رد و بدل بشه چک می شه
    برای اطمینان من این سوال رو مبنی بر ساپورت کردن بخش وب آنتی ویروس و داده های رد و بدل شده بر اساس HTTP رو در مرورگر فایرفاکس از بخش ساپورت شرکت کسپرسکی پرسیدم اینم جوابشون

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه توضیح در مورد شرکت های تولید کننده آنتی ویروس میدم همراه با کشور سازنده و سال تاسیس شرکت

1-KASPERSKY

با شعار سبز برای شما، قرمز برای تهدیدات در سال 1997 در روسیه توسط یوجین کسپرسکی (Eugene kaspersky) تاسیس شد. و به سرعت پیشرفت کرد و جای بسیاری از پرآوازه های این صنعت رو تصرف کرد. مهمترین قدرت کسپرسکی در دیتا بیسش است هر چند در نسخه 7 این محصول هوش مصنوعی آن هم تصحیح و بهبود پیدا کرده است.
    استفاده از منابع سیستمی در این محصول متوسط است. داشتن خاصیت selfprotection مناسب، قدرت مناسب در شناسایی روت کیت ها و فایروال قدرتمند از وِیژگی آن است. بسیاری از آنتی ویروس های معروف همچون Avk از موتور جستجوی این محصول استفاده می کنند.

2-nod32

شرکت eset در سال 1992 در براتیسلاوا در کشور اسلواکی تاسیس شد. این شرکت در واقع حاصل شراکت اسلواکی های مقیم آمریکا بود. پایگاه تحقیقات این شرکت در انگلستان است و پایگاه آپدیت آن در براتیسلاوا است.
    بزرگترین قدرت این آنتی ویروس در هوش مصنوعی است طوری که در این زمینه هم اکنون بی رقیب است. استفاده از منابع سیستمی اندک و سرعت اسکن فوق العاده هم جزء برتری های این محصول است. این محصول دو سال پیاپی (2006 و 2007) به عنوان برترین آنتی ویروس از نظر سایت av-comparatives انتخاب شده است. به تازگی ، این شرکت محصول امنیت اینترنت خود را با نام smart security اکه علاوه بر آنتی ویروس ، فایروال نیز دارد به بازار ارائه عرضه کرد. فایروال این محصول هنوز چندان قابل اطمینان نیست . شعار این شرکت این است که دنیای دیجیتالی شما را محافظت می کنیم.

3- AVG

شرکت سازنده این نرم افزار امنیتی با نام GRISOFT فعالیت خود را در سال 1991 در جمهوری چک آغاز کرد. در سال 2006 این شرکت EWIDO را که در آن زمان به تولید آنتی اسپای ور مشغول بود خرید و جاسوس افزار آن را به محصولات خود اضافه کرد. البته avg antispyware رو هم جایگزین نام ewido کرد که هم اکنون یکی از بهترین ضد جاسوس های دنیا است – دیتا بیس قدرتمند، استفاده کم از منابع سیستمی و سازگاری با بسیاری از نر م افزار های امنیتی avg antispyware را به یک انتخاب عالی تبدیل کرده است. در مورد آنتی ویروس این شرکت دیتا بیس خوب، اما هوش مصنوعی ضعیف و ضعف شدید در مقابله با ویروس های پولی مورفیک از مزایا و معایب این محصول است. فایروال این محصول در بسته امنیت اینترنت هم چنگی به دل نمی زند. ضمنا از این به بعد این شرکت به جای نامgrisoft از AVG technologies استفاده خواهد کرد. شعار این شرکت به صورت محکم در برابر تهدیدات، انعطاف پذیر برای شماست.

4- avira

این شرکت در سال 1998 در آلمان تاسیس شد. در ابتدا نام محصول آنتی ویروس آن H+BEDV بود که در سال 2001 به Avira antivir تغییر پیدا کرد. سبکی و سرعت اسکن و دیتا بیس فوق العاده این آنتی ویروس زبان زد است و در بسیاری از موارد از آن به عنوان یک پدیده نام برده می شه. هوش مصنوعی این محصول گرچه همراه با خطا هایی است (خصوصا در حالت ماکزیمم) اما از نظر هوش مصنوعی در رده خوب رده بندی می شود. فایروال این محصول در بسته امنیت اینترنت این شرکت ضعیف است. این محصول نسخه رایگانی تحت نام avira antivir personal classic دارد که به تمام کسانی که نمی خواهن از محصولات غیر قانونی استفاده کنند توصیه می شود. بالاتر ازامنیت شعار این شرکت است.

5- avast

محصولی از شرکت alwil که در سال 1998 در شهر پراگ ( چک) تاسیس شد. این محصول همراه با فراز و نشیب هایی همراه بوده، سادگی استفاده و سبکی از مزیت های این محصول است. در تمام تست های سال 2007 این محصول درجه advanced (بسیار خوب - نه عالی ) رو بدست آورد. نسخه رایگان این محصول هم طرفداران فراوانی دارد. بگذارید از شما در مقابل دنیای پر پیچ و خم آنتی ویروس ها محافظت کنیم شعار این شرکت است.

6- norton

شرکت سیمانتک در سال 1982 در آمریکا تاسیس شد. فعالیت های این شرکت تنها محدود به آنتی ویروس نیست. آنتی ویروس نورتون از معروفترین محصولات این شرکت است که در گذشته به استفاده از منابع سیستمی زیاد معروف بود. اما در سال 2008 این شرکت با ارائه Norton internet security 2008 نشان داد که تحولاتی را در محصول خود انجام داده. دیتابیس قوی اما حجم آپدیت های زیاد و گاهی دیر به دیر از مزایا و معایب این محصول است. مقابله با ویروس های پلی مورفیک تخصص این محصول است. اطمینان خاطر در دنیای به هم متصل شعار این شرکت است.

7-mcafee

در سال 1978 توسط جان مکافی در آمریکا تاسیس شد. شاید یکی از نام آشناترین محصولات این حوزه باشد و بسیاری از ما در سال های دور این محصول را بهترین و تنها شیوه محافظت از کامپیوتر خود می دانستیم. در سال های 2003-2004 این محصول در تست های سایت مستقل و معتبر av-comparatives بهترین نتایج رو کسب می کرد اما هر چه زمان می گذشت نتایج این محصول بدتر می شد طوری که هم اکنون در تست های این سایت تبدیل به محصولی متوسط شده است. دیتا بیس خوب، هوش مصنوعی متوسط، آپدیت های تقریبا حجم بالا از خصوصیات مکافی است.

8-bit defender

شرکت softwin در سال 2001 در شهر بخارست رومانی ضد ویروس خود یعنی بیت دفندر رو روانه بازار کرد. سادگی کاربری و داشتن ظاهری زیبا از ویژگی های این محصول است. دیتا بیس بیت دفندر بسیار خوب است هوش مصنوعی این محصول را با افت و خیز هایی می توان خوبنامید. البته خطاهای این هوش مصنوعی هم اندکی بالاست. سرعت اسکن نسبتا بالا از ویژگی ها بیت دفندر است. از معایب این محصول هم می توان به استفاده نسبتا زیاد از منابع سیستمی، فایروال ضعیف در محصول امنیت اینترنت آن، و خاصیت self protection ضعیف آن اشاره کرد. امنیت فردا را امروز تجربه کنید شعار این شرکت است.

9- Dr.wEB

دکتر وب ( Dr.web) محصولی از یک شرکت روسی که در سال 1992 تاسیس شد که با گذشت زمان از شهرتش کاسته شده است. این محصول در تمام تست های سایت Av-comparatives در سال 2007و 2006 درجه استاندارد رو گرفت و می توان آن را محصولی متوسط دانست. استفاده از منابع سیستمی کم و سرعت بالای اسکن هم جزء مزایای آن است. در اولین تست سال 2008 هم از انجام تست بر روی محصولش در سایت av-comparatives انصراف داد.

من در ابتدا قصدم فقط بیان کشور سازنده هر آنتی ویروس بود اما خوب انگار مطلب بیشتر از اون چیزی شد که مد نظرم بود. به هر حال امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    من ه نوت بوک با 512 رم و cpu 2.0 دارم.
    در خانه تقریبا همیشه به adsl 256 وصلم و هر از گاهی flash ام به شدت در دانشگاه ویروسی میشه.
    با این توضیحات به نظرتون چی خوبه نصب کنم؟
    بک سالی هست که nod32 2.7دارم و از نظر update حداقل راضی بودم و الان دارم ESET Antivirus Business Edition 3.0.645 را دانلود می کنم.
    نظرتون چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •