تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 1004 اولاول ... 125258596061626364656672112162562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

اگه نباشه جاش خالی می مونه firebird's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ولی شرکتها هم باید به فکر راه چاره باشن، با این قیمتهای سرسام آور در مقابل adsl ای شبیه Dail Up تحویل ملت ندن
    یادت باشه که مخابرات داره چند برابر قیمت جهانی بهشون ترافیک میفروشه. در حالی که واسه خودش قیمت لب مرز درمیاد.

128
    سه ماه 15 گیگ، سرعت دانلود: 35/40 شبا از ساعت 12 تا 8 صبح هم رایگان، فقط 38 هزار تومن
    شب (12 تا 8) هم سرعت 35 تا 40 هست یا افت میکنه؟ اگه همین باشه که خیلی عالیه ولی اگر برگرده رو 128 واقعی فوقش 450 مگ میشه گرفت که خیلی کمه.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من از آوانیک 512 دارم. تقریباً قطعی نداره و شبانه هم هر شب 1 گیگ میگیرم. منتهی طول روز سرعتش به شدت کاهش پیدا میکنه.

دوستان جایی رو نمیشناسن داونلود شبانه اش به همین خوبی باشه منتهی روزش اینقدر داغون نشه.
    جل الخالق! چطور دانلود شبانه شما از روزانه تون بیشتره؟ اونهم انقدر زیاد

شما بازهم تست بذار اینجا.چون من فکر میکنم یه اشتباهی شده.بجای 5 صبح یه تست قبل از ساعت2 شب بذارید.

در ثانی شما با سرعت 385 چطور فقط 1 گیگ دانلود دارید؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام سال نوتون مبارک. مکس نت در حال حاضر خیلی دچار قطعی میشه نمیدونم بقیه آی اس پی ها هم این مشکل رو دارند یا نه! وضعیت شبکه هم در حال حاضر به این صورته:

ضمنا" امروز عصر از طرف آی اس پی دومی به ما حمله میشد تحت پورتهای 1192-1200-1195-1122 ولی خوشبختانه با وجود فایروال قوی بلاک شد.هدف هم کپی فایلی به نام A.EXE در پوشه ویندوز هست. دوستان مراقب این آی اس پی اوکراینی باشند .

مشخصات منبع حمله:

Hostname:195.14.112.138
    ISP:PE Yastremskiy Leonid Stepanovich
    Organization:PE Yastremskiy Leonid Stepanovich
    Type:Broadband
    Assignment:Static IP
    Country: Ukraine
    State/Region:Kharkivs'ka Oblast'
    City:Kharkiv
    منظورت از آی اس پی دومی چی هست؟ باهاش قرارداد داری یا چی؟ شرکت داری یا اینرتنت رو توی منزل استفاده میکنی؟ اصلا چه سودی واسشون داره که بخوان به تو یا به یکی از ما حمله بکنن؟! مگه ما بانک هستیم؟!

لطفا یه کم توضیح بده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

11

نه دوست عزیز باهاشون قرار داد نداریم . این آی اس پی واقع در یکی از شهرهای بزرگ اوکراین هست. منظور این بود که یکی از مشترکان آی اس پی که هکر تشریف دارند از دیروز شبکه ما رو مورد حمله قرار دادند. ما یه دفتر داریم با 5 تا سیستم که شبکه هستند . خوشبختانه با وجود فایروال جلوی صدمه بیشتر رو گرفتیم. ولی متوجه شدیم که ویروس واردسیستمها شده . هدف هم از کار انداختن فایروال ویندوز بوده که از صبح تا حالا خوشبختانه موفق شدیم سیستمهاروپاکسازی و به حالت اول برگردونیم.

کلا" انگار مکسنت نا امن شده . خیلی پورتها باز هست و مشخصه هیچ فایروال سخت افزاری مدیریت شده ای تو شبکشون وجود نداره . با وجود اینکه ما 2 تا فایروال تو شبکه داریم یکی روی روتر پیکر بندی شده و دیگری هم در هر یک از سیستمها به همراه آنتی ویروس بر روی درگاه شبکه نصب هست . ولی با این وجود به شبکمون نفوذ کردند.خیلی مواظب باشید !
    Last edited by hadi.EST; 17-04-2011 at 15:27.

5. این کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال morteza.m2n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    In The Legends

پيش فرض

128شب (12 تا 8) هم سرعت 35 تا 40 هست یا افت میکنه؟ اگه همین باشه که خیلی عالیه ولی اگر برگرده رو 128 واقعی فوقش 450 مگ میشه گرفت که خیلی کمه.[/QUOTE]

شبا هم سرعتش همینه، با کمی افت و خیز ولی معمولا بالای 30 هست.

7. این کاربر از morteza.m2n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه firebird's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

جل الخالق! چطور دانلود شبانه شما از روزانه تون بیشتره؟ اونهم انقدر زیاد

شما بازهم تست بذار اینجا.چون من فکر میکنم یه اشتباهی شده.بجای 5 صبح یه تست قبل از ساعت2 شب بذارید.

در ثانی شما با سرعت 385 چطور فقط 1 گیگ دانلود دارید؟؟؟؟؟؟؟؟
    همچین میگی جل الخالق انگار طرف داره دروغ میگه. اینم ساعت یک و نیم شب

دلیلش هم اینه که اونایی که تو پورت با من شریکن شبا میرن لالا صبحا کار میکنن. چون اداره هم هستن ترافیک برای کارمندی که نشسته پای اینترنت مفته میشینه صبح تا عصر داونلود میکنه.

سرعت هم مشخصه دیگه چرا بیشتر داونلود میکنم. این تست اسپید تست تک کانکشن هست. با داونلود منیجر که تعداد کانکشن ها زیادتره خوب خیلی بیشتر میگیره.

زنگ هم زدم بهشون خودشون قبول کردن. میگن مشکل از ترافیکیه که مخابرات بهشون میده. مخابرات بهشون قول داده سر یک هفته درست کنه. حالا صبر میکنم ببینم اگر درست نشد یه فکری میکنم.

---------- Post added at 11:49 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------

128شب (12 تا 8) هم سرعت 35 تا 40 هست یا افت میکنه؟ اگه همین باشه که خیلی عالیه ولی اگر برگرده رو 128 واقعی فوقش 450 مگ میشه گرفت که خیلی کمه.

شبا هم سرعتش همینه، با کمی افت و خیز ولی معمولا بالای 30 هست.
    خوب اینکه خیلی خوبه. فقط از یکی پرسیدم میگه مخابرات ساپورتش خیلی بده اگه مشکلی واست پیش بیاد هیچ کس نیست جواب بده. به نظرت درست گفته؟
    Last edited by firebird; 18-04-2011 at 11:57.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

همچین میگی جل الخالق انگار طرف داره دروغ میگه. اینم ساعت یک و نیم شب

دوست عزیز منظورم از جل الخالق واسه تعجب کردنم بود نه چیز دیگه ای. بیخودی به خودت تهمت نزن

حق بده تعجب کنم چون همه شبها سرعتشون کم میشه اونوقت شما شبها حال اساسی میکنید.

به هر حال خوش به حالته.

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام

میخواستم ببینم کدوم شرکت برای خرید اینترنت 128 سالیانه نامحدود بهتره البته من خودم چند سالی هست که از آنا سرویس میگیرم ولی سرویس راضی کننده ای ندارن قطعی هم زیاد دارن وقتی هم زنگ میزنی و اعتراض میکنی به آدم توهین میکنند من 128 گرفتم ولی هر بار که نگاه میکنم زیر 80 هست . چند تا شرکت رو نگاه کردم مثل ارتباطات یکتا آفرین و ترکانت و پارس آنلاین و مبین نت . از کدوم بخرم بهتره ؟

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ارتباطات یکتا آفرین
    این شرکت تازه است؟ یا اسم دیگه یه شرکته؟
    -------------------------------------------------------------
    من یک دو صفحه قبل از سرعت پارس آن لاین شکایت کردم . می خواستم بگم پارس آن لاین برای افرادی نزدیکای عید و تو عید تمدید کردند ۳۰ روز اضافه داده. جای تشکر هم داره

داره خودمونی میشه hawck's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان... من 5-4 دورست که دارم از مخابرات میگیرم.. اوایل 128 بودم خیلی هم راضی قیمتش هم 10200 بود با 3gig

اما الان 256 هستم قیمتش 13000 ت .ولی سرعت در حد
    dial up -15-16/s
    تازه با
    ---

گفتم بگم..... راستی بنظر شما چرا اینطوری شده؟
    256 که باید حداقل 40-50 باشه ...چی کار کنم؟؟؟ یکی یه راهکار بده؟؟؟

قربانه شما

13. 2 کاربر از hawck بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •