تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 1126 اولاول ... 1252585960616263646566721121625621062 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

اگه نباشه جاش خالی می مونه gaxter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

وارد نشده احتمالا تا فردا صبر کن نشد باید بری دانشگاه
    توجه کن اگه تو انتخاب واحدات نگاه کنی معلوم میشه قبول شدی یا نه چون اگر قبول شده باشی اون واحد دیگه تو لیست انتخاب واحد ها نباید باشه یعنی احتمالا دستگاه خطا بده با این همه حال بهترین راه صبر هست
    یعنی چی دارن ما رو تیغ میزنن
    یه خبری داشتم که بودجه دانشگاه ها کم اومده به نظرم دارن تیغ بازی می کنن
    فردا صبح زود من میرم دانشگاه پیام نور قزوین و ازشون میپرسم چون اینا در مرکز یک سرگروه دارن و سوالاتشون رو از اون سرگروه که در پیام نور مرکزی تهران هست میپرسن حالا ببینم فردا چی میشه
    تا الان من پول هم نریختم اینجوری که شما گفتی ادم داره حقش ضایع میشه
    بچه های تهران یکی از دوستان لطف کنه زحمتش رو قبول کنه و بره بپرسه ادم از بلاتکلیفی دربیاد
    ما که 900 کیلومتری از تهران دوریم.هر چی به اون شماره زنگ زدم کسی جواب نمیده.فردا بازم تماس میگیرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا من پس فردا میرم ثبت نام واحد تهران.هر چی گیرم اومد بهتون میام می گم.محسن جان من مسیرم به لشکرگ هم نمی خوره،به ما خیلی دوره.ما دقیقا غربی ترین جاهای تهرانیم(آریا شهر) و لشکرگ جزو شرقی ترین مناطق تهرانه.حالا بازم از دانشگاهی که خودم قبول شدم می پرسم.ایشالا که جواب بگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا در ضمن تبریک!!این تاپیک تو سرچ گوگل جزو اولین result ها شده!ایشالا که همه پیام نوریا یه سر به این تاپیک بزنن تا اطلاعات هممون بیشتر بشه

4. این کاربر از hamed_aa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا من پس فردا میرم ثبت نام واحد تهران.هر چی گیرم اومد بهتون میام می گم.محسن جان من مسیرم به لشکرگ هم نمی خوره،به ما خیلی دوره.ما دقیقا غربی ترین جاهای تهرانیم(آریا شهر) و لشکرگ جزو شرقی ترین مناطق تهرانه.حالا بازم از دانشگاهی که خودم قبول شدم می پرسم.ایشالا که جواب بگیرم
    حتما اونجا لیست نمراتتون رو دقیق نگاه کنید.
    اگه زحمت نیست بپرسید نمره های خام وارد سیستم گلستان میشن یا تراز؟

6. این کاربر از gaxter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال !Bikhaneman!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

وارد نشده احتمالا تا فردا صبر کن نشد باید بری دانشگاه
    توجه کن اگه تو انتخاب واحدات نگاه کنی معلوم میشه قبول شدی یا نه چون اگر قبول شده باشی اون واحد دیگه تو لیست انتخاب واحد ها نباید باشه یعنی احتمالا دستگاه خطا بده با این همه حال بهترین راه صبر هست
    یعنی چی دارن ما رو تیغ میزنن
    یه خبری داشتم که بودجه دانشگاه ها کم اومده به نظرم دارن تیغ بازی می کنن
    فردا صبح زود من میرم دانشگاه پیام نور قزوین و ازشون میپرسم چون اینا در مرکز یک سرگروه دارن و سوالاتشون رو از اون سرگروه که در پیام نور مرکزی تهران هست میپرسن حالا ببینم فردا چی میشه
    تا الان من پول هم نریختم اینجوری که شما گفتی ادم داره حقش ضایع میشه
    بچه های تهران یکی از دوستان لطف کنه زحمتش رو قبول کنه و بره بپرسه ادم از بلاتکلیفی دربیاد
    تو دانشگاه بهم گفتن اندیشه و فارسی و زبان رو قبول شدی الان بازم تو لیست هستن ! یعنی دوباره باید بردارم ؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

میثمی مگه میاد اون چیزا برات؟
    ماله من که چیزی نیومد!
    دریغ از یه درس

معدل هم که همشون رو طرفای 14 وارد کردن

مشروطم اونوقت؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

من امروز رفتم دانشگاه و پرسیدم برای من که روشن شد توضیح میدم تا شما هم بدونید
    دانشگاه پیام نور برای قبول کردن افراد از تراز استفاده میکنه و این تراز ربطی به نمرات نداره(همون شعار دانشجو جمع کن بعد تیغش بزنید)
    بعد موقع ثبت نام و انتخاب واحد ریز نمرات در اولویت قرار میگیرند و کاری به قبول شدن ندارند
    پس دیگه خودتون رو خسته نکنید تا 24 دی ماه بیشتر وقت نداریم که امتحانات جدید رو بدیم پس بهتره از الان بشینیم و درس بخونیم تا حداقل بتونیم قبول بشیم و نزاریم اینقدر تیغمون بزنن

بی خانمان عزیز اگه در سایت جلو واحد ها اخذ شده رو زده بودن یعنی شما پاس کردی اگر هم که نذاشته بودن یعنی شما افتادی تو دانشگاه نمی گن چی رو قبول شدی یا نشدی چون ریز نمرات دستشون نیست به نظرم الکی گفته باشن
    بازم پیشنهاد میکنم اگه امروز برات قرار نگرفت (ریز نمرات) فردا صبح برو دانشگاه
    سیستم با ریز نمرات سر کار داره نه تراز تراز فقط قبول بودن رو معلوم میکنه

داریوش جان اگه در قسمت اطلاعات جامع دانشجو در اون جدول چیزی به نام مشروط دیدی یعنی مشروط در غیر اینصورت قبول شدی

فقط برای من یه سوال پیش میاد که یادم رفت بپرسم کارت دانشجویی رو به ما مشروطی ها میدن یا نه و کی میتونیم برای گواهی تحصیلی اقدام کنیم؟
    Last edited by mohsen_blid; 27-10-2008 at 11:37. دليل: یه اشتباه کوچولو

10. این کاربر از mohsen_blid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من امروز رفتم دانشگاه و پرسیدم برای من که روشن شد توضیح میدم تا شما هم بدونید
    دانشگاه پیام نور برای قبول کردن افراد از تراز استفاده میکنه و این تراز ربطی به نمرات نداره(همون شعار دانشجو جمع کن بعد تیغش بزنید)
    بعد موقع ثبت نام و انتخاب واحد ریز نمرات در اولویت قرار میگیرند و کاری به قبول شدن ندارند
    پس دیگه خودتون رو خسته نکنید تا 24 دی ماه بیشتر وقت نداریم که امتحانات جدید رو بدیم پس بهتره از الان بشینیم و درس بخونیم تا حداقل بتونیم قبول بشیم و نزاریم اینقدر تیغمون بزنن

بی خانمان عزیز اگه در سایت جلو واحد ها اخذ شده رو زده بودن یعنی شما پاس کردی اگر هم که نذاشته بودن یعنی شما افتادی تو دانشگاه نمی گن چی رو قبول شدی یا نشدی چون ریز نمرات دستشون نیست به نظرم الکی گفته باشن
    بازم پیشنهاد میکنم اگه امروز برات قرار نگرفت (ریز نمرات) فردا صبح برو دانشگاه
    سیستم با ریز نمرات سر کار داره نه تراز تراز فقط قبول بودن رو معلوم میکنه

داریوش جان اگه در قسمت اطلاعات جامع دانشجو در اون جدول چیزی به نام مشروط دیدی یعنی مشروط در غیر اینصورت قبول شدی

فقط برای من یه سوال پیش میاد که یادم رفت بپرسم کارت دانشجویی رو به ما مشروطی ها میدن یا نه و کی میتونیم برای گواهی تحصیلی اقدام کنیم؟
    پس آقا محسن این نمره هایی که تو سایت گلستان زدند نمره های نهایی هستند؟
    من که معدل ترمیم شده 5. تو سایت هم همه نمره ها زیر 10 .پس باید همه رو دوباره وردارم؟
    اینا رو تا دی فرصت داریم پاس کنیم یا تا آخر ترم دوم امسال یعنی خرداد؟
    ممنون که زحمت کشیدید و پرسیدید

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

..........
    Last edited by gaxter; 27-10-2008 at 12:01. دليل: تکراری

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

یه اسم بده که بتونیم صدات کنیم
    اکثرا افتادن و وضعیت زیاد جالب به نظر نمیرسه و این ردی ها در وسعت بیشتری است کلا کسانی که افتادن 2 ترم فرصت دارن این واحد ها رو پاس کنن اگر انتخاب واحد کرده باشید زمان امتحانات رو بهتون میگه بناراین زمان زیادی نداریم پس باید بشینیم و بخونیم الان من دنبال حل و المسائل هستم و از فردا صبح زود بعد از ریخت پول به حساب پیام نور شروع به خوندن میکنم ایندفعه باید حتما قبول شیم و نزاریم وقتمون هدر بره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •