تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 209 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

داره خودمونی میشه meysamghaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اصفهون طوخچی

پيش فرض

با سلام میخواستم بگم که در مورد این موتور که عکسشا گزاشتم چی میدونبد منظورم اب بندی و .... هست
    اگر کسی این موتور را داشته لطفا تجربیاتش را بگه چون من اولین بارم هست که پشتش میشینم

اطلاعات:ایران دوچرخ 125

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام میخواستم بگم که در مورد این موتور که عکسشا گزاشتم چی میدونبد منظورم اب بندی و .... هست
    اگر کسی این موتور را داشته لطفا تجربیاتش را بگه چون من اولین بارم هست که پشتش میشینم

بهترین راهنما برات یقینا همون دفترچه راهنمای موتوره، به دقت مطالعش کن و بهش عمل کن تا هیچ مشکلی برات پیش نیاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

13 كاوازاكي جي تي او

با سلام من چهار روزه يه جي تي او خريدم ميخواستم ببينم بايد چقدر روغن داخل اون محفضه بريزم 500 خريدم ولي خدايي عجب شتابي داره هاره هاره.

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام من چهار روزه يه جي تي او خريدم ميخواستم ببينم بايد چقدر روغن داخل اون محفضه بريزم 500 خريدم ولي خدايي عجب شتابي داره هاره هاره.
    قانونی ؟ مگه دوزمانه نیست ؟

پروفشنال davidjoker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    جایی که فقط دو نفر هست...

پيش فرض

بچه ها یک موضوع جالب. دیشب تو اصفهان(تو سی و سه پل) یک عدد وسپا 4 نفر جوان cg125 سوار را سر کار گزاشته بود که نگو و نپرس. پسره که وسپا سوار بود اومد به یکی از اون 4 نفر گفت... و بعدشم در رفت. من هم با موتور بودم رفتم دنبالشون. ولی آنقدر وسپاییه فرض بود که به هیچ وجه نتونستن بگیرنش بعدشم در رفت. پسرا هم بی خیالش شدن. تقریبا طرف های بزگمهر دیگه ازش خبری نشد. ولی خیلی حال کردم.

داره خودمونی میشه FlightMedia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا تو رو حان مادرت موتور رو بزار كنار آرامش رو از مردم گرفاين هيچ خودتون هم دارين ميكشيد
    جون هر كي دوست داري بيخيال شو
    ما ديگه جرئت نميكنيم بريم بيرون
    من بعضي ها رو ميبينم سوار موتور با سرعت زياد ميرن اينور و اونور و بازوهاشون هم ميدن بيرون كه يعني ما قدرت بدنيمون خيلي زياده چه ربطي داره عزيزم اون قدرت بنزينه

اگر راست ميگي سوار دوچرخه شو تا قدرت بدنيتو مردم ببينن

ضمنا خاك بر سر اين دولت كه ماشين هاي امن و دوچرخه رو گرون كرده و موتور رو همينطور ميده دست مردم مثل لواشك و آدامس و...
    Last edited by FlightMedia; 17-07-2009 at 09:35.

داره خودمونی میشه meysamghaderi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اصفهون طوخچی

پيش فرض

برای ما دیگه جوابی نبود؟؟؟؟؟؟
    لا مصبو هر کاریش کردم بالا 100 تا نمیره
    سوختشم یارو گفت 100 تایی 1 لیتر میسوزونه ولی مثل اینکه 2 برابره

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

رای ما دیگه جوابی نبود؟؟؟؟؟؟
    لا مصبو هر کاریش کردم بالا 100 تا نمیره
    سوختشم یارو گفت 100 تایی 1 لیتر میسوزونه ولی مثل اینکه 2 برابره
    در مورد آب بندي كه هر كس يه جوابي خواهد داد! اما شما به موتور فشار نيار و از 50 الي 60 بالاتر نرو - كه ظاهرا زور زدي 100 تا بره - تا كيلومتر 1500.
    به روغن هم برس چون اين دسته موتورهاي كپي معمولا براده و .. زياد توليد مي كنند (تا زمان آب بندي شدن كامل) هر 500 تا يه روغن تعويض كن

در مورد سرعت هم با اينكه آب بندي نشده اما سرعت نرمال براي اين دسته موتورها 90 تاست (فكر كنم روان 110 سرعتش 90 بود).

100 تايي يه ليتر !!!!!!!!!!
    درسته اين موتورها كم مصرف اند ولي فكر كنم موتور اصلش 1.8 تا 2.2 باشه (فكر كنم)

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

میان برنامه !

10. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

قانونی ؟ مگه دوزمانه نیست ؟

برادر دیگه قانون رو اینجا گذاشتن بالای طاقچه!داماد یکی از اشناها یه کاوازاکی 1600 سی سی 6 سیلندر گرفته بود 10 میلیون هم قطعات روش سوار کرد راحت هم باهاش میرفت بیرون پلیس هم میدید چیزی نمیگفت چون به گرد پاشم نمیرسید!

بچه ها یک موضوع جالب. دیشب تو اصفهان(تو سی و سه پل) یک عدد وسپا 4 نفر جوان cg125 سوار را سر کار گزاشته بود که نگو و نپرس. پسره که وسپا سوار بود اومد به یکی از اون 4 نفر گفت... و بعدشم در رفت. من هم با موتور بودم رفتم دنبالشون. ولی آنقدر وسپاییه فرض بود که به هیچ وجه نتونستن بگیرنش بعدشم در رفت. پسرا هم بی خیالش شدن. تقریبا طرف های بزگمهر دیگه ازش خبری نشد. ولی خیلی حال کردم.
    بله این وسپا موتور خیلی قوی ایه مثل فیل میمونه منتها راکبش باید قوی باشه تا موتور بتونه خودشو نشون بده.یکی از دوستای خدا بیامرزم(یه فاتحه برای روحش بفرستید لطفا) با وسپا تک چرخ میزد در حد سی جی 125!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •