با سلام میخواستم بگم که در مورد این موتور که عکسشا گزاشتم چی میدونبد منظورم اب بندی و .... هست
اگر کسی این موتور را داشته لطفا تجربیاتش را بگه چون من اولین بارم هست که پشتش میشینم
اطلاعات:ایران دوچرخ 125
با سلام میخواستم بگم که در مورد این موتور که عکسشا گزاشتم چی میدونبد منظورم اب بندی و .... هست
اگر کسی این موتور را داشته لطفا تجربیاتش را بگه چون من اولین بارم هست که پشتش میشینم
اطلاعات:ایران دوچرخ 125
بهترین راهنما برات یقینا همون دفترچه راهنمای موتوره، به دقت مطالعش کن و بهش عمل کن تا هیچ مشکلی برات پیش نیاد
با سلام من چهار روزه يه جي تي او خريدم ميخواستم ببينم بايد چقدر روغن داخل اون محفضه بريزم 500 خريدم ولي خدايي عجب شتابي داره هاره هاره.
قانونی ؟ مگه دوزمانه نیست ؟
بچه ها یک موضوع جالب. دیشب تو اصفهان(تو سی و سه پل) یک عدد وسپا 4 نفر جوان cg125 سوار را سر کار گزاشته بود که نگو و نپرس. پسره که وسپا سوار بود اومد به یکی از اون 4 نفر گفت... و بعدشم در رفت. من هم با موتور بودم رفتم دنبالشون. ولی آنقدر وسپاییه فرض بود که به هیچ وجه نتونستن بگیرنش بعدشم در رفت. پسرا هم بی خیالش شدن. تقریبا طرف های بزگمهر دیگه ازش خبری نشد. ولی خیلی حال کردم.![]()
آقا تو رو حان مادرت موتور رو بزار كنار آرامش رو از مردم گرفاين هيچ خودتون هم دارين ميكشيد
جون هر كي دوست داري بيخيال شو
ما ديگه جرئت نميكنيم بريم بيرون
من بعضي ها رو ميبينم سوار موتور با سرعت زياد ميرن اينور و اونور و بازوهاشون هم ميدن بيرون كه يعني ما قدرت بدنيمون خيلي زياده چه ربطي داره عزيزم اون قدرت بنزينه
اگر راست ميگي سوار دوچرخه شو تا قدرت بدنيتو مردم ببينن
ضمنا خاك بر سر اين دولت كه ماشين هاي امن و دوچرخه رو گرون كرده و موتور رو همينطور ميده دست مردم مثل لواشك و آدامس و...
Last edited by FlightMedia; 17-07-2009 at 09:35.
برای ما دیگه جوابی نبود؟؟؟؟؟؟
لا مصبو هر کاریش کردم بالا 100 تا نمیره
سوختشم یارو گفت 100 تایی 1 لیتر میسوزونه ولی مثل اینکه 2 برابره
در مورد آب بندي كه هر كس يه جوابي خواهد داد! اما شما به موتور فشار نيار و از 50 الي 60 بالاتر نرو - كه ظاهرا زور زدي 100 تا بره - تا كيلومتر 1500.رای ما دیگه جوابی نبود؟؟؟؟؟؟
لا مصبو هر کاریش کردم بالا 100 تا نمیره
سوختشم یارو گفت 100 تایی 1 لیتر میسوزونه ولی مثل اینکه 2 برابره
به روغن هم برس چون اين دسته موتورهاي كپي معمولا براده و .. زياد توليد مي كنند (تا زمان آب بندي شدن كامل) هر 500 تا يه روغن تعويض كن
در مورد سرعت هم با اينكه آب بندي نشده اما سرعت نرمال براي اين دسته موتورها 90 تاست (فكر كنم روان 110 سرعتش 90 بود).
100 تايي يه ليتر !!!!!!!!!!
درسته اين موتورها كم مصرف اند ولي فكر كنم موتور اصلش 1.8 تا 2.2 باشه (فكر كنم)
میان برنامه !
![]()
برادر دیگه قانون رو اینجا گذاشتن بالای طاقچه!داماد یکی از اشناها یه کاوازاکی 1600 سی سی 6 سیلندر گرفته بود 10 میلیون هم قطعات روش سوار کرد راحت هم باهاش میرفت بیرون پلیس هم میدید چیزی نمیگفت چون به گرد پاشم نمیرسید!
بله این وسپا موتور خیلی قوی ایه مثل فیل میمونه منتها راکبش باید قوی باشه تا موتور بتونه خودشو نشون بده.یکی از دوستای خدا بیامرزم(یه فاتحه برای روحش بفرستید لطفا) با وسپا تک چرخ میزد در حد سی جی 125!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)