من برنامه رو پاک کردم، حالا که رو set up برای نصب کلیک میکنم این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برنامه رو پاک کردم، حالا که رو set up برای نصب کلیک میکنم این ارور رو میده
یافتم..
ویندوزم ویروس New Folder گرفته واسه همین اجازه بالا اومدن هیچ انتی ویروسی رو نمیده، حالا چجوری باس این ویروسو از بین ببرم؟
دو سوال
من Adsl دارم با اینکه سرعت دانلود من خوب هست ولی سروز کاسپر خیلی ارام دانلود میکند مشکل از کجاست؟
بالاخره با هیچ ترفندی نتوانستم کاسپر انتی ویروس 2011 را لایسنس بدهم
اصلا Browse For Licence نمی آید حتی زمانی که کی قبلی پاک شده باشد
سلام دوست عزیز.
این هم یک نمونه پیام خطا که ، خودم بوجود آوردم ؛ این پیام خطا مربوط به بلاک شدن کلید کسپر هست:
چقدر خوب که خودتون علتشو متوجه شدین.
برای این موردی که شما میگید ، بنظرم نرم افزار combofix مشکلتونو حل کنه ؛ اینم لینکش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک نکته ای : حتما" موقع کار با combofix به اینترنت متصل باشید و تمام نرم افزار های امنیتی رو غیر فعال کنید (من فرض رو بر این میگذارم که بقیه کار های رو میتونید انجام بدید ؛ اگه هم مشکلی بود ، اعلام کنید که اگه تونستم کمکتون کنم).
به نظرم اگه این تاپیک رو هم ببینید ، خوب باشه :
یک راه دیگه : برای کار شما ، فکر میک کنم از سی دی نجات کسپر هم استفاده کنید ، خوب باشه ؛ این سی دی به نوعی همان کسپر خودمونه ولی با این تفاوت که احتیاج به نصب نداره (منظورم پرتیبل یا همون پرتابل نیست !!!) بلکه شما با روشن کردن سیستم سی دی رو در درایو می گذارین و طی مراحلی قبل از بوت شدن و ورود به سیستم عامل ، سیستم رو اسکن و پاکسازی می کنید. ویژگی این حالت اینه که فایل های ویروسی در حالت غیر فعال قرار دارندو می توان براحتی آنها را پاکسازی کرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.:: دوستان و اساتید عزیز اگه در جائی اشتباه توضیح دادم ، اصلاح کنید ::.
اینم لینک و توضیحات سی دی نجات کسپر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.
Last edited by schakiba; 10-08-2010 at 23:55.
سلام دوست عزیز
من هم تا چند وقت پیش برای یک سیستم چنین مشکلی داشتم ، اما نسخه 2009 کسپر رو نصب کردم و کاملا" هم راضیم(internet security).
به نظر من (چون بیشتره ماها از نسخه های غیر اصلی (دانلودی) استفاده می کنیم) بهتره از نسخه 2009 (internet security) استفاده کنید. بدون دردسر ها و مشکلات نسخه 2011 امنیتی خوبی دارید.
یک نکته ای : قبلا" هم گفتم الان هم میگم ، نسخه های جدید بهینه شده نسخه قدیم هست (اسکن ، پاکسازی ، پردازش و . . . سریعتر و امکانات بیشتری دارن) نه اونقدر که خیلی محسوس باشه.
اگه اصرار بر استفاده از نسخه 2011 دارید ، برای راهنمائی بیشتر و طریقه دادن سریال ، کلید و غیره لینک های زیر رو ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by schakiba; 10-08-2010 at 23:50.
شما در قسمت Enter the activation code سریال زیر رو وارد کنید:
بعد از تایید ارور Wrong activation code میتونید از طریق Key file کی خودتون رو وارد کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Grand; 11-08-2010 at 02:05.
1-دلیل زرد شدنه چراغ کسپر چیه؟
2- چجوری میتونم کسپرو غیر فعال کنم؟
3-چرا بااینکه scan رو نزدم ولی باز کنتور پایین (overall scanned) شماره میندازه؟
سلام دوست عزیز
وقتی از سوی نرم افزار پیام اخطار داده میشه زرد (و گاها" قرمز) میشه.
بر روی آیکون کسپر (که در کنار ساعت ، در نوار پائین قرار داره) کلیک راست کنید و گزینه pause protection ... رو انتخاب کنید. احتمالا" با گزینه های دیگری روبرو بشید که در تصاویر قرار دادم :2- چجوری میتونم کسپرو غیر فعال کنم؟
در حال حاضر ، نسخه 2009 رو دارم ؛ نمی دونم.3-چرا بااینکه scan رو نزدم ولی باز کنتور پایین (overall scanned) شماره میندازه؟
موفق باشید.
1-توضیحشو زیرشن نوشته.شما یه نرم افزاری مربوط به -- یا کرک کسپر یا کی لاگر اجرا کردی که کسپر شناسایی کرده نمیگه پاکش کنه یانه میتونید nutralize all رو بزنید
2-دوستمون توضیح داد
3-کسپر تمام وقت در حال اسکن سیستم به صورت خفیف هستش و تمام فایل ها رو بررسی میکنه
مرسی ، توی توضیحات فراموش کردم این رو بگم ؛ ممنون.
با کلیک بر روی قسمت fix it now ، میتونید شرح و توضیحات پیام خطای داده شده رو ملاحضه کرده و با راهنمائی که توسط نرم افزار داده میشه ، مشکل رو بر طرف کنید :
مثلا" : سیستم من فایل ویروسی داره و نرم افزار پیام اخطار داده ، وارد گزینه مذکور شدم و بر اساس توضیحات عمل کردم.
Last edited by schakiba; 12-08-2010 at 22:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)