اخر بازی چی میشه؟
دو جور پایان داره:
الف: اگه تمام آبگرید های خون ( اسمش رو یادم نیست) رو تا ته بازی بگیری پرنس از empress درخواست می کنه با اون به بابل بیاد و او قبول می کنه و با هم دهاکا رو نابود میکنید.
ب:empress درخواست پرنس رو رد می کنه و تو مجبوری empress را بکشی و بعد از اون دهاکا اونو بلند می کنه و گردنبند پرنس که مربوط به شن های زمانه بر می داره و نابود می شه.
Last edited by soltanarash; 12-02-2009 at 17:57.
سلامدو جور پایان داره:
الف: اگه تمام آبگرید های خون ( اسمش رو یادم نیست) رو تا ته بازی بگیری پرنس از empress درخواست می کنه با اون به ایران بیاد و او قبول می کنه و با هم دهاکا رو نابود میکنید.
ب:empress درخواست پرنس رو رد می کنه و تو مجبوری empress را بکشی و بعد از اون دهاکا با بلعیدن اون گردنبند پرنس که مربوط به شن های زمانه نابود می شه. __________________
ایران که نه به شهر بابل باستان بیاد ...
در ضمن شاهزاده رو نمی بلعه! بلکه روی هوا بلندش میکنه و شاهزاده به شن های زمان تبدیل میشه و به داخل سینه ی داهاکا میره!
در ضمن در صورتی میتونید پایان دوم و خوش بازی رو بببیند که روی درجه ی سختی hard بازی رو تموم کنید و شمشیر آب رو با قابلیت مخصوص اش به دست بیارید.
میگن یه شاهزاده ی ایرانی از همین سری داره می یاد که ادامه ی t2t هستش
راسته یا دروغ؟![]()
سلاممیگن یه شاهزاده ی ایرانی از همین سری داره می یاد که ادامه ی t2t هستش
راسته یا دروغ؟![]()
دوست من اومد و رفت! (البته ادامه ی T2T بود.)
ته دیگ اش رو هم خوردن!
شما کجای کاری؟
این هم تاپیک اش هست اگر بازی نکردی از دستش نده نیازی هم نیست قبلی ها رو تمام کرده باشی داستان اش کاملا متفاوت هست با قبلی ها ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقای dante خیلی ممنون یه سوال دیگه هم داشتم
من چقدر دیگه از حالت عضو جدید در می یام؟
من هیچی از بازی رو یادم نمی یاد داستانشم خوندم ولی چند سال پیش.به همین خاطره که اشتباه گفتم. البته درسته می برش به بابل من قاطی کردم.ولی بازیش درجه ی سختی نداشت.
تمومش کردم!
کسی می دونه وقتی که پرنس ماسک رو میزنه
دقیقآ چه اتفاقی می افته چون من خوب نفهمیدم
که چرا زمان به عقب برگشت .
برای اینکه بر گرده به گذشته و تمام قضایا رو بفهمه و کار هایی را باید بکنه انجام بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)