تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 607 اولاول ... 125258596061626364656672112162562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

اگه نباشه جاش خالی می مونه mro229's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    پکن

پيش فرض

من یه نکته رو یاد آوری کنم. قبلا گفته شده بود که برای خاموش کردن B747 دکمه های مشکی رنگی که زیر تراتل هست رو به سمت پایین فشار می دیم. اما خاموش نشدن. من یه بار امتحان کردم با یک بار این اتفاق نیفتاد. یعنی دو بار کلیک کردم تا خاموش شد. یک بار به سمت پایین و یک بار هم به سمت بالا ... حالا شما هم امتحان کنید شاید درست شد...

روی فایل مورد نظر راست کلیک کنید و از زیر منوی winrar گزینه add to archive رو بزنید بعد که winrar باز شد در فیلد split to volumes.byte مقداری رو که میخواهید فایل بر اساس اون قطعه قطعه بشه بر حسب بایت مشخص کنید مثلا 30MB = 30*1024*1024 که میشه 32457280
    لطفا یکی دوتا از دوستانی که dsl استفاده میککنن در جریان یکی از پستهاشون بنده رو در جریان پهنای باندی که اجاره کردند و همچنین سرعت دانلودی که دارند قرار بدند تا بدونم بنده مشکل سرعت وحشتناک دارم یا این موضوع عمومیت داره؟!.

پاینده باشید.
    من از شرکت صبا نت اینترنت گرفتم. سرعت 256 kbps حجم 2 GB و قیمت 13.600 تومان در ماه و یا قرارداد یک ساله که تقریبا حدود 150 هزار تومان می شه با حجم 24 GB. از ساعت 3 تا 7 صبح هم با اکانت میهمان می شه وصل شد. سرعت دانلود در بهترین زمان حدود 110 کیلوبایت در ثانیه است. خلوت ترین ساعات حدودا 2 بعد از ظهر تا 2 بامداد و 8 صبح تا 11 هست. برای دانلود از ساعت 4 بعد از ظهر تا 1 نیمه شب زمان خوبی هست. (البته همه اینها به منطقه و محل زندگی و استفاده شما ارتباط داره. منطقه ما اداری هست و در ساعات اداری شلوغه. اما برخی مناطق مسکونی هست که ساعاتش فرق می کنه.)
    اگر سوالی بود بازم در خدمتم.
    Last edited by mro229; 03-08-2009 at 23:13.

داره خودمونی میشه HOW HOW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بفرمائید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توی این صفحه روی لینک سبز رنگ download this torrent کلیک کنید تا یک فایل کم حجم که حاوی اطلاعات فایل اصلی هست دانلود بشه. بعد اون فایل رو به وسیله یکی از دانلودر های torrent مثل utorrent دانلود کنید. دقت کنید که از همین صفحه دانلود کنید چون تو همین سایت یک فایل مشابه هم با همین اسم آپلود شده که حجمش 84 مگ هست و خرابه. شما باید همین فایل 86 مگابایتی رو دانلود کنید (یعنی فایل اصلی رو)
    البته اگر مشکل سرعت و محدودیت ندارید پیشنهاد میکنم از خود سایت پسنجر به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسخه مربوط به x رو دانلود کنید بعد با کرکی که قبلا گذاشتم کرک کنید . چون اگر اون فایل کرک بشه آخرین نسخه رو خواهید داشت. اگر خواستید کرک رو هم مجددا دانلود میکنم. فقط لطفا برای مسائل کم اهمیت پیام بدید تا تایپیک بی محتوا بزرگ نشه. ممنونم.

دوستان من در شرایط خوبی نیستم بنابراین یک بار دیگه تاکید میکنم اگر فکر میکنید آموزش به دردتون میخوره و مایلید ادامه بدیم یک نشانه به جا بگذارید تا انرژی لازم رو داشته باشم و این جسم و روح نحیف رو بی دلیل تحلیل نبرم.

پاینده باشید

آقا دمت گرم fspassenger x و اون پله رو برام آدرسشو بزارید (تورنت نه ها چون می خوام بدم کسی دانلود کنه برام که بلد نیست زیادی) تو رو خدا سریع اینترنت پر سرعتش تا فردا دستشه

داره خودمونی میشه x ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا نفرستادي كه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

آقا دمت گرم fspassenger x و اون پله رو برام آدرسشو بزارید (تورنت نه ها چون می خوام بدم کسی دانلود کنه برام که بلد نیست زیادی) تو رو خدا سریع اینترنت پر سرعتش تا فردا دستشه
    پاسختون رو به صورت پیام براتون ارسال کردم. اما برای اطلاع دوستان این رو بگم که اینطور فایل ها رو فقط میتونید به صورت peer-to-peer دانلود کنید (جز چند مورد خاص مثل پسنجر) چراکه نسبت به برنامه های عمومی درخواست کمتری داره بنابراین کسانی که دلسوزی میکنند تو سرور ها آپلود نمیکنند (چرا که خطر پاک و توقیف شدنش به دلیل غیر قانونی بودن زیاد هست و کمتر سایتی ریسکش رو قبول میکنه خصوصا اینکه سایتهائی که به fs مربوط میشند اکثرا رسمی و شناخته شده هستند) بنابراین اجبارا فایل ها رو تورنت در اختیار دیگران میگذارند.
    امشب ادامه آموزش رو خواهم گذاشت.
    یک بار دیگه خواهش میکنم که اگر وقت ندارید صفحات قبل رو مطالعه کنید و در عین حال سوالی تکراری دارید به صورت پیام ارسال کنید تا تایپیک اینطور پیش نره.
    پاینده باشید

داره خودمونی میشه x ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ببخشيد ترو خدا اين برنامه رو واسم يكي بده ديگه آخه آقا بهرام من نمي تونم تا قبل از 10 ارسال خصوصي براتون بزنم بده ديگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

اگر منظورتون پسنجر تو چند پست آخر گذاشتم.
    .................................................. ...........................
    و اما آموزش (قسمت سوم)

خب الان چی داریم ؟ تکرار نمیکنم اما اگر توصیه بنده رو در مورد دانلود پذیرفته باشید الان جدای از مسائل پست قبل یک فروند هواپیمای بوئینگ 900-737 دارید. و اگر به توصیه عمل نکرده باشید الان هواپیما رو دارید و ندارید!
    منظور از دارید و ندارید اینه که هواپیما دارید اما چیز هائی رو که در پائین میبینید ندارید...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب البته اکثر پرنده های خود fs کابین مجازی دارن اما نمیتونید ازش استفاده کنید اما در مورد این بسته ها موس رو روی هر کلیدی که ببرید خواهید دید که فعال هست (لینک دانلود این پرنده رو در انتهای پست میگذارم). جدای از این در حالت دو بعدی هم تمام اینها رو به این شکل خواهید داشت.

FMC یا CDU یا FMS

پنل رادیو

پنل تراتل

و از همه مهم تر over head panel یا پنل بالای سر که در حالت دو بعدی به این شکل نمایش داده میشه. و امشب قصد داریم کوچکترین مواردش رو بررسی کنیم البته تا اونجا که وقت اجازه بده.

قبل از اینکه شروع کنم پاسخ یکی از دوستان رو در مورد خاموش کردن 747 بدم. 747 با همون 4 عدد کلید اونهم فقط با یک بار خاموش میشه(فقط موتور). اما کمی طول میکشه . اما 737 هم که الان داریم در موردش صحبت میکنیم با اون دوتا اهرم کوچک که زیر اهرم تراست (کنترل نیروی موتور) در تصویر پنل تراتل میبینید خاموش میشه (فقط موتور).
    اگر تا حالا پرنده رو دانلود نکردید اول دانلود کنید و بعد به ادامه مطلب بپردازید چرا که ممکنه یک پنل و کابین جدید تمرکزتون رو از اصل مطلب منحرف کنه پس اول دانلود کنید کمی سعی کنید باهاش پرواز کنید به پنل ها نگاهی بیندازید و بعد ادامه مطلب رو مطالعه کنید. در این فرصت بنده هم ادامه عکس هارو ویرایش و آپلود میکنم و ادامه مطلب رو به همین پست پیوست میکنم. تا 1-2 ساعت دیگه
    بنده تمام لینک های تورنت رو از دست دادم بنابر این لینک دانلود غیر مسقیم براتون گذاشتم. روی download torrent کلیک کنید تا فایل حاوی اطلاعا تورنت دانلود بشه ...
    پاینده باشید

ببخشيد ترو خدا اين برنامه رو واسم يكي بده ديگه آخه آقا بهرام من نمي تونم تا قبل از 10 ارسال خصوصي براتون بزنم بده ديگه
    حق با شماست اما ... دوستم من خوااااخش میکنم!!! من چند راه مختلف برای دانلود passenger دادم!!! بفرمائید اینم لینک دانلو مسقیم مستقیم مستقیم از خود خود سایت پسنجر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . اما نیاز به یک کرک 2 مگی داره که قبلا لینک دادم. اما پیشنهاد من اینه که از خود تورنت دانلود کنید چرا که fspassenger x کرکش مثل 2004 اطمینانی نیست و ممکنه اگر از سایت خودش بگیرید کرک نشه (البته ممکنه!) سرعت من واقعی هست یعنی یک هشتم 8/1 پهنای باند و این خیلی کمه اما با این حال سعی کردم آپلود کنم اما کمی که آپ میشه 4shared کرش میکنه و همه چیز از اول شروع میشه. دانلود از تورنت کار سختی نیست دوست شما که حاظر شده پسنجر 80 مگابایتی رو براتون دانلود کنه میتونه یک برنامه خیلی خیلی کوچی رو به اسم uturrent هم دانلود و نصب کنه (اگر رو cd نداشته باشه) بعد از نصب فایلی رو که لینک تورنت میدم دانلود کنید و روش دبل کلیک کنید. در این حالت utorrent خودش باز میشه و شروع به دانلود فایل میکنه به همین سادگی. پس پیشنهاد من همون تورنت هست چراکه از نظر کرک رسیکش کمتره.
    Last edited by bahram-choubine; 29-07-2009 at 01:14.

7. 2 کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

و اما آموزش (قسمت چهارم)

قبل از هرچيز اون دو اهرمي که گفتم با پائين آوردنش موتور هاي 737 خاموش ميشه رو بعد از خاموشي کامل به حالت اوليه بر گردونيد.
    اين چک ليست رو هم پاس کنيد...

بازبيني بدنه/خاجي ----------- چک شد
    سوخت -------------------------بارگيري/ کانفيرم شد
    درب(ها)/پلکان------------------آماده----------> (کلمه درب از نظر دستور زبان پارسي صحيح نيست اما اينطور جا افتاده)

خوبه حالا موتورها خاموش هستن اما هنوز هم يه صداهائي به گوش ميرسه چرا ؟ الان ميگم. بريد به نماي پنل بالا (در بسته هاي ارائه شده مخطلف اين کار متفاوت هست مثلا در نسخه x با کليد a جابجا ميشه و هر طراح هم معمولا کليد هائي رو درون کابين طراحي ميکنه که ميتونيد باهاش پنل هاي مخطلف رو ببينيد)
    حالا کليد standby power رو بزنيد.

بله ! صداها قطع شد و تقريبا همه چيز در خاموشي فرو رفت (اين خاموشي در شب هاي زمستان وحشتناک لذت بخشه) اما هنوز چند تا نمايشگر دارند کار ميکنند !!؟؟ به حساب اونها هم ميرسيم. حالا کليد BAT رو هم خاموش کنيد يعني اين :

خب همه چيز تموم شد و دیگه صدائی به گوش نخواهد رسید (دیگه گیر نده دیگه اون یه ذره صدای محیطه ). حالا بايد چک کنيم تا اطمینان پیدا کنیم که هواپيماي ما نقص فني نداره و آماده استارت هست براي اينکار بايد تعدادي از نشانگر ها و سوئيچ ها و ولوم هاي پنل بالاي سر رو بشناسيم. اولين کليدي که زديد کليد اصلي standby power يا برق ذخيره بود که عضوي از پنل standby pawer panel هست . شکل زير ...

خب شماره يک کليد اصلي منبع برق ذخيره هست و در حالت عادي فعال. (وقتي که روکش پلاستيکي روي کليد رو پوشانده) و در زمان فعاليت گذرگاه برق متناوب(AC)
    در اين حالت برق ذخيره به اين صورت مديريت ميشه.
    *منبع برق ذخيره متناوب (AC) از گذرگاه شماره يک نيرو ميگيره
    *منبع برق ذخيره نا متناوب(DC) از (TR3/TR2/TR1) نيرو خواهد گرفت (پشتيبان)
    همچنين وقتي که کليد خاموش هست (يعني روپوش کنار رفته) و گذرگاه برق متناوب(AC) فعال نيست .
    در اين حالت منبع برق ذخيره چنين وضعيتي خواهد داشت.
    *منبع برق ذخيره متناوب(AC) از باطري(ها) نيرو خواهد گرفت
    *منبع برق نا متناوب (DC) از باطري(ها) نيرو خواهد گرفت

شماره دو نوعي هشدار هست که ميگه فشار روغن ژنراتور(ها) (IDG يا Integrated drive geberator) بيش از حد کم شده که ميتونه به دلائل زير باشه.
    * سرعت گردش کافي نيست (نوعي واماندگي)
    *ژنراتور (به هر دليل) خاموش شده
    *کليد اصلي ژنراتور رو خاموش کرديد.

شماره سه هم وظيفه اطلاع رساني رو به عهده داره و معمولا زماني روشن ميشه که يکي يا بيشتر از گذرگاه هاي (برق ذخيره متناوب) و (برق ذخيره نامتناوب) و يا (باطري(ها)) در جريان نباشند.

و در آخر شماره چهار که در واقع کليد اصلي ژنراتور ها و محافظت شده با روکش هاي پلاستيکي هست. اگر يک بار روش کليک کنيد....

*در صورت وجود برق کافي و روشن بودن موتور ها با نيروي طبيعي(ADLE) (در حالتي که نيروي موتور ها زياد نشدند) ژنراتور رو از جريان خارج ميکنه. اين کليد موقع پرواز قابل بازگشت نيست پس بي دليل خاموشش نکنيد.

اما کليد دوم که خاموش کرديم بخشي کوچک از "پنل نمايش دهنده ميزان جريان برق متناوب و نا متناوب يا( AC and DC Meteric Panel)" بود. شکل کامل اين پنل رو ببينيد...

در اين پنل :
    شماره 1 شدت جريان (آمپر) منبع برق نا متناوبي (DC) رو که مشخص کرديم نمايش ميده.
    شماره 2 اختلاف پتانسيل (مقدار ولتاژ) منبع برق نا متناوب (DC) رو که مشخص کرديم نمايش ميده.
    شماره 3 فرکانس منبع برق متناوبي (AC) رو که مشخص کرديم نمایش ميده.
    شماره 4 اختلاف پتانسيل (مقدار ولتاژ) منبع برق متناوبي (AC) رو که مشخص کرديم نمایش ميده.
    شماره 5 شدت جريان (آمپر) منبع برق متناوبي (AC) رو که مشخص کرديم نمایش ميده.

شماره 6 چراغ هشدار ديشارژ باطري(ها) (خالي شدن باطريها)
    *روشن شدن اين چراغ در صورتي که کليد (BAT) روشن باشه به اين معناست که ديشارژ بيش از حد صورت پذيرفته.
    شماره 7 چراغ هشدار سيستم هاي اليکتريکي .
    * روشن شدن اين چراغ به اين معناست که در منبع برق نامتناوب (DC) يا منبع برق ذخيره مشکلي پديدار شده.
    شماره 8 چراغ شهدار واحد (TR) (در مورد TR توضيح خواهم داد)
    *روشن شدن اين چراغ در هنگام پرواز به اين معناست که يکي از (TR) هاي 1-2- ويا 3 در جريان نيست.

شماره 9 کليد انتخاب منبع برق نا متناوب (DC)
    * هر منبع برقDC که با اين کليد انخاب بشه ميزان ولتاژ و آمپر اون در نمايشگري که در بالا توضيح دادم نمايش داده ميشه.
    شماره 10 کليد انتخاب منبع برق متناوب (AC)
    *مثل کليد قبل هر منبع برق AC که با اين کليد انتخاب بشه مشخصات اون در نمايشگر نمايش داده ميشه.
    شماره 11 کليد باتري (BAT)
    خاموش بودن اين کليد در دوزمان متفاوت عکس العمل هاي متفاوت در بر خواهد داشت از اين قرار
    * در زماني که منبع نيروي کافي موجود باشه. باطري ها از مدار خارج شده و (hot battery) فعال خواهد شد. (در مورد hot battery هم توضيح خواهم داد)
    * و در زماني که باطري ها تنها منبع نيرو باشند. باطري ها از مدار خارج شده و "hot battery" و منبع برق ذخيره AC و DC فعال خواهد شد.
    شماره 12 کليد تسهيلات کابين
    خاموش بودن اين کليد به اين معناست که
    *فن هاي کابين / آب گرم کن ها / پمپ هاي آب / چراغ هاي لوگو و تمام مصرف کننده هاي 115 ولت AC از مدار خارج خواهند شد.
    و روشن شدن اين کليد باعث خواهد شد که تمام مصرف کننده هائي که در بالا ذکر شد مجدد در جريان قرار بگيرند.
    شماره 13 جايگاه مسافرين
    خاموش کردن اين کليد موجب خواهد شد که کليه امکانات رفاهي در نظر گرفته شده براي مسافرين(در جايگاه يا صندلي) مثل مانيتور ها سيستم هاي صوتي ساير نمايشگر ها و .. از مدار خارج بشوند.

بيشتر از اين طولاني نميکنم اين پست رو. چون یک بار لحظات آخر برق رفت و مجبور شدم دوباره تایپ کنم. ادامه در پست بعدی که اگر دوباره برق رفت کمتر ضرر کنم!
    يک بار ديگه خواهش ميکنم سوال تکراري نپرسيد و قبل از پرسيدن هر سوال يک بار صفحات قبل رو با دقت مطالعه کنيد.
    نکته : دانستن اين نکات زماني که قصد داريد بازي کنيد ضروري نيست اما زماني که در نظر داريد پرواز کنيد اونوقت هر چه واقعي تر زيبا تر!
    نکته : هيچ نکته گيج کننده اي نداره و فقط عشق پرواز لازم داره.
    نکته : هيچ کدام از اطلاعات داده شده خالي از نقص نبوده و نيستند.
    نکته : پيشنهاد يا انتقاد هميشه موجب خوشحالي خواهد بود.
    نکته : اگر هوادار داشته باشه ادامه دارد هم داره

نکته : پاینده باشید
    Last edited by bahram-choubine; 29-07-2009 at 05:16.

9. 2 کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شدیدا خواهش میکنم لینک دانلود کرک FS passenger رو بدید،من گشتم نبود.(تورنت نباشه)
    کرکشو بعد از دانلود کجا باید کپی کنم؟؟ پسنجر رو کجا باید نصب کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض نداره

بفرمائید عزیزان

welcomeonborad یا اعلان خوش آمد گوئی واقعی و کامل به مدت چهار دقیقه!!!
    اعلان 30 ثانیه ای پسنجر رو فراموش کنید.
    فایل حاوی یک فایل صوتی هست که در حالت فشرده حدود یک مگ حجم داره.

شدیدا خواهش میکنم لینک دانلود کرک FS passenger رو بدید،من گشتم نبود.(تورنت نباشه)
    کرکشو بعد از دانلود کجا باید کپی کنم؟؟ پسنجر رو کجا باید نصب کنم؟
    دوست من پاسخ شما رو فقط به 2 دلیل میدم . یک اینکه تازه قدم به روی چشم ما گذاشتید و 2 اینکه میتونم پست رو ویرایش کنم. شک نکنید اگر مجبور بودم پست جدید بزنم هرگز به سوالتون پاسخ نمیدادم چرا که چندین و چند بار تاکید کردم سوال تکراری نپرسید.
    برای آخرین بار لینک دانلود fsoassenger و fspassengerx رو با توضیح میدم.
    اگر برای 2004 لازم دارید برید به آدرس زید و نسخه 2004 یا fs9 رو دانلود کنید.
    بعد با این سریال با خیال راحت آنلاک کنید.
    Name: Marcel van Kollenburg

Password: 147088696

اما اگر برای x لازم دارید 2 حالت داره یا ریسک رو قبول دارید یا ندارید . اگر توان ریسک کردن رو دارید برید به همون آدرس و نسخه x رو دانلود کنید بعد با پچی که از لینک زیر خواخید گرفت کرک کنید(پچ رو تو پوشه fspassenger در پوشه اصلی flight simulator کپی کنید بعد بازش کنید و patch رو بزنید همین. اما ممکنه نسخه ای که در سایت خود پسنجر هست با این پچ کرک نشه ... در این حالت تنها انتخاب همون تورنت هست.

پچ برای fspassenger x
    پایااااااااان

اطمینان دارم بالاخره از من شاکی خواهند شد که چرا سوالات تکراری رو پاسخ میدم. آخه عزیزم شما که از صفحه اول تایپیک رو مطالعه نفرمودید چطور میخواهید با پسمجر یا سیمولاتو کار کنید ؟!!! بگذریم

پاینده باشید.
    Last edited by bahram-choubine; 29-07-2009 at 08:31.

12. این کاربر از bahram-choubine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون که جواب دادی،ولی من این تاپیکو از اول دارم میخونم،ولی چون امروز سرعت اینترنتم خراب شده بود باز کردن هر صفحه 2 ساعت طول میکشید من فقط تونستم 3 صفحه قبل رو چک کنم و دنبال کرک بگردم،اما نمیدونم چرا پیدا نکردم.

14. این کاربر از grand theft auto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •