این راهنمایی رو من خیلی وقت پیش دقیقا با همین اطلاعات از مبایلستان دانلود کردم شما چه تغیری درونش دادین؟
این راهنمایی رو من خیلی وقت پیش دقیقا با همین اطلاعات از مبایلستان دانلود کردم شما چه تغیری درونش دادین؟
منبع این راهنما یه سایت خارجیه دوست عزیز.این آموزش هم خیلی وقت پیش همه جا بوده.ولی مثکه یونس جان تغییرش داده.
می شه توضیح بدی یونس؟
درسته دوست عزیز من بیشتر از حرف ایشون در مورد تغییر در اون تعجب کردم چون این فایل و فایلی که قبلا گرفتم کاملا هم حجم هستند
سلام
درسته اين فايل خيلي وقته كه تو نت هست...
منظورم از تغييرات اضافه شدن محل جغرافيايي چنتا از ماهي هاست، كه فكر نمي كنم حجم رو تغيير بده...
اگه كسي ماهي گرفت كه تو اين فايل محلش مشخص نبود اينجا بگه تا اضافه كنم...
شاد باشي![]()
دوستانی که تمام لول های سیمز رو پر کردن...
برا گرفتن اینا باید چه کنم؟
Pets discipline
Promotion
Secret pet
Rockefeller
سلام
promotion: بايد تو 1 روز انقد با سگت بازي كني و غذا بدي و بشوريش تا روز بعد بهت ترفيع بدن...انقدر ترفيع ميگيري تا درجه آخر كه اسمش boardmaster هست...
secret pet : اينم آخراي بازي بهت ميده، من نميدونم چطوري شد داد...ولي جز 3 تاي آخري بود كه گرفتم...
rockefeller :واسه اين هم بايد جمع كل پولت به 2000 برسه.. اونوقت ميده...
Pets discipline: واسه اينم بايد هروقت سگت تو خونه كثيف كاري كرد تنبيه شه، هر وقت تو باغ تشويق....
شاد باشي![]()
ببخشید دوستان سوالم احتمالا تکراریه
اینا رویه خوده گوشیه n-gage هم کار میکنن یا نه؟
خیر دوست عزیز فقط روی گوشی های دارای سیستم عامل سیمبیان سری 60 ورژن 3 به بالا کار میده
سلام
يه چنتا كليپ از youtube درآوردم...حيفم اومد اينجا نزارم...
اين از بازي Creebies:
اينم از شاهكار N-Gage يعني"One":کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم از Brothers In Arms:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اميدوارم همشون بزودي بيان...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد باشيد![]()
Last edited by Legend; 05-07-2008 at 17:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)