تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 691 اولاول ... 125258596061626364656672112162562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

آقا مردیم ... با یکی آشنا شدیم الان شده GirlFriend ... چطوری میشه باهاش ازدواج کرد ؟
    باید به قسمت رومانتیک که میری porisi یا یه چیزی مثل اینو بزنی تا حلقه ی نامزدیو بهش بدی
    برای ازدواج باید wedding یا شایدم marry رو بزنی (بالاخره یکودوم موجود است!)تا باهاش ازدواج کنی اگه تو خونه این کارو بکنی می گه wedding private یعنی ازدواج مخفی!ولی می تونی مهمونی براش بگیری چه تو خونت چه توی جاهای دیگه مثل استخرها یا پارک ها که باید اجارشو بدی!
    در مورد سوال اولتونم پارتی یعنی همون اصلن پارتی یعنی مهمونی شما می خواید بیان اکس بخورن!
    فقط در مواردی مثل مراسم تولد و عروسی کار خاصی انجام میدن همین دیگه!

اجرا می شه توی هر سرویس پکی اجرا می شه باید وضعیت دستگاهتون خوب باشه

زياد ميرم اينو و اونو اصلا برنامه روزمره ام اينه كه تا صاحل joging كنم بعد اونجا يه غذايي بخورم برم ورزشگاه يكم ورزش كنم برگردم خونه يه وقت هايي هم ميرم ابشار ولي هيچ كس نمياد كه باهات حرف بزنه البته مشكلي با اين موضوع خدا رو شكر ندارم ولي اگه مثل سيمز 2 بود اين يه موردش بهتر ميشد.
    بايد خودت قدم رنجه كني! بعد هم سخت با هم دوست ميشم الان من فقط يه دوست دارم بقيشون خيلي رفيق نيستن!!!
    اگه می خوای دوست زیاد پیدا کنی باید اون پاهای خشت شدشو به کاربندازی! تا بره فوضولی تو خونه همسایه ها و می تونه تا ساعت 12:30 تو خونه یارو سوارش باشه بعد از اون اگه گزینه ی can i stay over یا مثل اینو که بهش می گی رد کنه تو باید بری خونتون

2. این کاربر از Zende بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در سیمس 2 اکسیر جوانی بود و وقتی می خوردیم جوون می شدند من در این سیمس 3 چیزی پیدا نکردم 5 ساعت بازی کردم دارند پیر می شند چی کنم که پیر نشوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

در سیمس 2 اکسیر جوانی بود و وقتی می خوردیم جوون می شدند من در این سیمس 3 چیزی پیدا نکردم 5 ساعت بازی کردم دارند پیر می شند چی کنم که پیر نشوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ببین بهتره که از teen adult شروع کنی این بهتره teen نه teen adult اینطوری دو بار فرصت زندگی برای یه سیمس وجود داره تنها اول تین ادولت بعد ادولت بعد پیر بعدشم عزرائیل!
    درضمن این بازی رو دارن می کنن شبیه ساز زندگی واقعی اکسیر جوانی خالی از واقعیت بود و در زندگی روز مره از یک باگ هم بهتر بود باید به اینم توجه داشته باشید

داره خودمونی میشه mehrdad2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستاني كه ميخوان سانسور رو بردارن لينكش بدستم رسيد اينجا بزارم شايد تاپيك قفل بشه هركي خواست پيام بده لينك رو بفرستم
    فقط موندم چرا رفتن به دستشويي رو سانسور كرده بودن چون موقع دستشويي به خودش زحمت نمي ده شلوارشو بده پايين
    پس كجا ميجيشه؟

يه كي به من كمك كنه وقتي از سوپر ماركت لوازم غذايي ميخرم ميخوام بزارم يخچال دونه دونه مي زاره من 50 تا پياز رو دونه دونه گذاشتم
    اعصابم خورد شد

دوستان من شنیدم که تو سرویس پک 3 اجرا نمیشه !
    درسته ؟
    من اين بازي رو تو sp3 بازي مي كنم مشكلي هم ندارم

من زياد انگليسيم خوب نيست يكي به اينا نگاه كنه ببينه needs اينجا هست؟
    اينا مال سيمز3 هستن
    K, i'm posting this here cos the last time I tried to contribute to cheathappens.com they ignored me.
    The cheats posted in the other threads work, at least the ones i've tried.
    Kaching Adds §1.000,- to household funds
    Motherlode Adds §50.000,- to household funds
    testingCheatsEnabled [true/false]
    ...etc
    Now for a little trick on How To Keep Your Sim/Sims Alive 4ever(while the rest of the world ages like the puny mortals that they are):
    The trick is simply a meal called AMBROSIA
    a.Needed skills(they do not have to be on the same sim to work):
    1-Gardening lvl 10
    2-Cooking lvl 10
    3-Fishing lvl 10
    b.The Ingredients:
    1- 1xLife Fruit(obtainable by growing Life Plants from Unknown rare/special seeds found throught the game world)
    2- 1xDeathFish(which can be fished after 12am in the pond from the Graveyard. To fish it you need to use Angelfish as bait. To fish Angelfish, you need to use Alley Catfish as bait. To fish Alley Catfish you need cheese as bait. Cheese can be bought from the grocery store :P)

Besides the the things above you need the fishing/cooking books to learn how to cook ambrosia and the required fish.

The person who eats the Ambrosia meal gets younger. NO, he will not become a teenager if he is an young adult; young adult if he is an adult; adult if he is an elder,etc. It's just that if your sim becomes an elder in 5 days, and he eats the ambrosia he will become an elder in 20 days or somthing. This way he can stay an adult forever.

GHOSTS:
    If you have at least 2 sims under the same roof and one of them dies you will get a Special Opportunity message to go to the Science Lab to revive him as a ghost. I didn't test this feature too much though so i'm not sure if the ghost ages or what happens if it does.
    Ghosts under your control don't have any special tricks up their sleeve. They're not that different from regular sims (except u can see through them and they make these wierd noises)
    Ghosts also can't have kids, go figure...
    NOTE!!!: if a ghost eats ambrosia it becomes human again!!! That's rich!

Well I hope this works, if it doesn't pls don't flame me, kk thx! :P

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستاني كه ميخوان سانسور رو بردارن لينكش بدستم رسيد اينجا بزارم شايد تاپيك قفل بشه هركي خواست پيام بده لينك رو بفرستم
    فقط موندم چرا رفتن به دستشويي رو سانسور كرده بودن چون موقع دستشويي به خودش زحمت نمي ده شلوارشو بده پايين
    پس كجت ميجيشه؟

يه كي به من كمك كنه وقتي از سوپر ماركت لوازم غذايي ميخرم ميخوام بزارم يخچال دونه دونه مي زاره من 50 تا پياز رو دونه دونه گذاشتم
    اعصابم خورد شد
    فکر کنم وقتی رو مثلا پیاز بری (رو عکسش سمت چپ بالا یا پایین راست عکس پیاز که بری میتونی کلی بریزیش تو یخچال)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    از تو options میتونی تغیر بدی....

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

باید به قسمت رومانتیک که میری porisi یا یه چیزی مثل اینو بزنی تا حلقه ی نامزدیو بهش بدی
    برای ازدواج باید wedding یا شایدم marry رو بزنی (بالاخره یکودوم موجود است!)تا باهاش ازدواج کنی اگه تو خونه این کارو بکنی می گه wedding private یعنی ازدواج مخفی!ولی می تونی مهمونی براش بگیری چه تو خونت چه توی جاهای دیگه مثل استخرها یا پارک ها که باید اجارشو بدی!
    در مورد سوال اولتونم پارتی یعنی همون اصلن پارتی یعنی مهمونی شما می خواید بیان اکس بخورن!
    فقط در مواردی مثل مراسم تولد و عروسی کار خاصی انجام میدن همین دیگه!

اجرا می شه توی هر سرویس پکی اجرا می شه باید وضعیت دستگاهتون خوب باشه
    این Porisi که شما میگید تو قسمت رومانتیک نیست ... حالا من باید چیکار کنم ؟

-----

درست شد ... مرسی
    Last edited by M i L @ D; 26-05-2009 at 23:31.

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

سلام
    این بازی واسه چه کنسولیه؟بازیش خوبه؟سبکش چطوره؟

موفق باشید

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    این بازی واسه چه کنسولیه؟بازیش خوبه؟سبکش چطوره؟

موفق باشید
    کل صفحات رو بخونید و سرچ کنید لطفا.
    فقط بر روی پی سی...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

دوباره این به بحث کشیده شد این بازی برای پی اس سه هم هست اگه نبود چجوری مهرداد جون دارن بازی می کنن!
    بر روی پیسی هم هست روی وی آی آی هم هست

داره خودمونی میشه simslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قط توي فروشگا ها رو نميشه ديد؟
    يعني توي رستورانها يا جاهاي ديگه رو ميشه ديد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •