موافقم،
بر باعث و بانیش لعنت![]()
موافقم،
بر باعث و بانیش لعنت![]()
جناب 125 واسه شما وصل شد؟
اینا دیگه کین
اصلاً کارو بار مشتری براشون مهم نیست الان درست 10 روز از فاکتور خوردن من میگزره ولی هنوز خبری نشده
من وقتی زنگ زدم واسه خرید سرویس کارمند فروش به من نگفت آخرین فیش پرداختی و فقط گفت یه فیش تلفن هم برامون بفرستید من هم چون آخرین فیش تلفنمون هنوز پرداخت نشده بود مجبور شدم فیش قبلی رو بهشون بدم
بعد 2-3 روز دیگه به من زنگ زدن که فیش ماه جدید رو برامون فکس کن
منم رفتم فکس کنم گفتن به یه شماره دیگه فکس کن خلاصه فکس کردمو و فرداش زنگ زدم کارمندشون گفت این شماره فکس واسه یه ساختمون دیگست اگه فکس نیومده بود من بهتون زنگ میزنم
اگه اومده باشه تا شنبه که امروز باشه اکانتو بهتون میدیم و سرویس فعال میشه
امروز زنگ زدم میگم چی شد میگه فکستون نرسیده(یعنی تازه بعد 5 روز به من میگن فکس نرسیده)
بهش میگم مگه قرار نبود شما زنگ بزنید میگه ماه رمضونه سر ما هم شلوغه(عجب دلیلی)
حالا فکر کنم دوباره فکس کنم یه 10 روز هم طول بکشه این محموله مدارک از شرکت بیاد بیرون و وارد قسمت پیک موتوری بشه و بعد تو بندرگاه مخابرات تحویل داده بشه و اونجا هم 10 روزی رانژه و نامه زدن طول بکشه و این وسط یک ماهی ما چشم به Status بمونیم تا ما به این فیض نایل بشیم که روی این چراغ Status رو روشن ببینیم
عجب داستانی شد این ADSL لایزر
میگم چه خوب بود همه کاراشون مثل فرستادن پیک واسه پول گرفتن بود
خلاصه من که دیگه همین یه ماهو ازشون سرویس میگیرم
بقیش رو معلوم نیست چی کار کنم
کلاً شرکتش کارمندای باحالی داره
سلام،
در مورد کارمنداشم که قبلا نظرمو گفتم
آره بالاخره بعد از کلی پیگیری و فشار امروز ساعت 3 بعد از ظهر چشممون به چراغ مودم روشن شد
ولی هنوز از شرکت زنگ نزدن بگن وصل کردیم.
تو رو خدا هر وقت وصل شدی بیا بگو سرعتش چه جوریه
صفحه معرفی سرویس رو باش:
سرعت نجومی؟؟؟؟؟؟؟؟ عجب تبلیغات احمقانه ای، یارو که اینو نوشته جو گرفته بودتش اساسی. رو همین مدولاسیون G.dmt فعلی که حتی ADSL2 هم محسوب نمیشه، میشه تا 12 مگابیت اینترنت ارائه کرد، تازه نیازی به حالت پیاپی یا به قول اینا شتاب هم نیست (اسما رو از کجاشون در میارن؟).توجه به نیاز کاربران و همچنین رفع مشکلات آنها همواره از اولویت های شرکت لایزر به شمار می رود. امکان دسترسی به اینترنت با سرعت های نجومی ( تا 1.5 مگابیت در ثانیه ) یکی از مهمترین نیازهای کاربران از بدو ورود به دنیای اینترنت بوده است. سرویس شتاب امکان دسترسی به اینترنت با سرعت های نجومی را فراهم ساخته و با این سرویس، دیگر دانلود فایل های حجیم ، فیلم ، موسیقی و ... برای کاربران اینترنت یک رویا محسوب نخواهد شد.
فقط بدیش اینه که تو ساعات پیک سرعتتون همون 128 کیلوبیت هست.
ولی در کل اگر 1.5 مگابیت برای همین 6 ساعت هم بدن خیلی عالیه. یعنی شما باید هر شب بین 3.5 تا 4 گیگ دانلود داشته باشید.
امیدوارم سرویسی که گرفتید خوب باشه و کارشکنی و دزدی نکنن.
آره امروز زنگ زدن که بگن وصل شده
ولی هنوز به تست سرعت نرسیدم چون سر یه مشکلی گند زده شد به ویندوزم و الان باید وین نصب کنم
حتما تستم میزارم
همین الان هم تا 768 بیشتر نمیدن این شتاب رو![]()
می تونید بگید سرعت دانلود و آپلود داخل مودم چند ست شده؟
تو مودم هم همون 768 ست شده جفتش
125 بالخره تونستی تست سرعت بگیری؟
میشه بگید این سرعت داخلی مودم چیه و چه جوری ست میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)