تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 135 اولاول ... 125258596061626364656672112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1345

نام تاپيک: Adsl/ شركت لايزر

اگه نباشه جاش خالی می مونه 125's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عیز این حرفها دیگه کلیشه ای شده . من و شما هم که تو آمریکا نیستیم که اینترنت 8 مگ بر ثانیه دم دستمون باشه . این صحبتها برای کسیه که 5 سالی اونجا باشه و از نهایت تکنولوژی بهره ببره و بیاد اینجا و مثلا 256 یا همون 1 مگ ما رو تجربه کنه !!!
    ما دیگه عادت کردیم و پوستمون کلفت شده . فعلا باید دنبال این بود که مثلا 256 رو به 512 با یه قیمت مناسب و جوریکه نکنن تو پاچمون تبدیل کنیم استفاده کنیم دم هم نزنیم . بقیه اش ...
    اینجا ایرانه ... هیچوقت فراموش نکنید . حداقل تا 10 ساله دیگه هم این وضع باقی میمونه . پس دیگه این بحثها رو مطرح نکنید . ممنون .
    موافقم،
    بر باعث و بانیش لعنت

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

جناب 125 واسه شما وصل شد؟
    اینا دیگه کین
    اصلاً کارو بار مشتری براشون مهم نیست الان درست 10 روز از فاکتور خوردن من میگزره ولی هنوز خبری نشده
    من وقتی زنگ زدم واسه خرید سرویس کارمند فروش به من نگفت آخرین فیش پرداختی و فقط گفت یه فیش تلفن هم برامون بفرستید من هم چون آخرین فیش تلفنمون هنوز پرداخت نشده بود مجبور شدم فیش قبلی رو بهشون بدم
    بعد 2-3 روز دیگه به من زنگ زدن که فیش ماه جدید رو برامون فکس کن
    منم رفتم فکس کنم گفتن به یه شماره دیگه فکس کن خلاصه فکس کردمو و فرداش زنگ زدم کارمندشون گفت این شماره فکس واسه یه ساختمون دیگست اگه فکس نیومده بود من بهتون زنگ میزنم
    اگه اومده باشه تا شنبه که امروز باشه اکانتو بهتون میدیم و سرویس فعال میشه

امروز زنگ زدم میگم چی شد میگه فکستون نرسیده(یعنی تازه بعد 5 روز به من میگن فکس نرسیده)
    بهش میگم مگه قرار نبود شما زنگ بزنید میگه ماه رمضونه سر ما هم شلوغه(عجب دلیلی)

حالا فکر کنم دوباره فکس کنم یه 10 روز هم طول بکشه این محموله مدارک از شرکت بیاد بیرون و وارد قسمت پیک موتوری بشه و بعد تو بندرگاه مخابرات تحویل داده بشه و اونجا هم 10 روزی رانژه و نامه زدن طول بکشه و این وسط یک ماهی ما چشم به Status بمونیم تا ما به این فیض نایل بشیم که روی این چراغ Status رو روشن ببینیم
    عجب داستانی شد این ADSL لایزر

میگم چه خوب بود همه کاراشون مثل فرستادن پیک واسه پول گرفتن بود

خلاصه من که دیگه همین یه ماهو ازشون سرویس میگیرم
    بقیش رو معلوم نیست چی کار کنم
    کلاً شرکتش کارمندای باحالی داره

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جناب 125 واسه شما وصل شد؟
    اینا دیگه کین
    اصلاً کارو بار مشتری براشون مهم نیست الان درست 10 روز از فاکتور خوردن من میگزره ولی هنوز خبری نشده
    من وقتی زنگ زدم واسه خرید سرویس کارمند فروش به من نگفت آخرین فیش پرداختی و فقط گفت یه فیش تلفن هم برامون بفرستید من هم چون آخرین فیش تلفنمون هنوز پرداخت نشده بود مجبور شدم فیش قبلی رو بهشون بدم
    بعد 2-3 روز دیگه به من زنگ زدن که فیش ماه جدید رو برامون فکس کن
    منم رفتم فکس کنم گفتن به یه شماره دیگه فکس کن خلاصه فکس کردمو و فرداش زنگ زدم کارمندشون گفت این شماره فکس واسه یه ساختمون دیگست اگه فکس نیومده بود من بهتون زنگ میزنم
    اگه اومده باشه تا شنبه که امروز باشه اکانتو بهتون میدیم و سرویس فعال میشه

امروز زنگ زدم میگم چی شد میگه فکستون نرسیده(یعنی تازه بعد 5 روز به من میگن فکس نرسیده)
    بهش میگم مگه قرار نبود شما زنگ بزنید میگه ماه رمضونه سر ما هم شلوغه(عجب دلیلی)

حالا فکر کنم دوباره فکس کنم یه 10 روز هم طول بکشه این محموله مدارک از شرکت بیاد بیرون و وارد قسمت پیک موتوری بشه و بعد تو بندرگاه مخابرات تحویل داده بشه و اونجا هم 10 روزی رانژه و نامه زدن طول بکشه و این وسط یک ماهی ما چشم به Status بمونیم تا ما به این فیض نایل بشیم که روی این چراغ Status رو روشن ببینیم
    عجب داستانی شد این ADSL لایزر

میگم چه خوب بود همه کاراشون مثل فرستادن پیک واسه پول گرفتن بود

خلاصه من که دیگه همین یه ماهو ازشون سرویس میگیرم
    بقیش رو معلوم نیست چی کار کنم
    کلاً شرکتش کارمندای باحالی داره
    سلام،
    در مورد کارمنداشم که قبلا نظرمو گفتم
    آره بالاخره بعد از کلی پیگیری و فشار امروز ساعت 3 بعد از ظهر چشممون به چراغ مودم روشن شد
    ولی هنوز از شرکت زنگ نزدن بگن وصل کردیم.

داره خودمونی میشه 30we's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام،
    در مورد کارمنداشم که قبلا نظرمو گفتم
    آره بالاخره بعد از کلی پیگیری و فشار امروز ساعت 3 بعد از ظهر چشممون به چراغ مودم روشن شد
    ولی هنوز از شرکت زنگ نزدن بگن وصل کردیم.
    تو رو خدا هر وقت وصل شدی بیا بگو سرعتش چه جوریه

داره خودمونی میشه XSS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

صفحه معرفی سرویس رو باش:

توجه به نیاز کاربران و همچنین رفع مشکلات آنها همواره از اولویت های شرکت لایزر به شمار می رود. امکان دسترسی به اینترنت با سرعت های نجومی ( تا 1.5 مگابیت در ثانیه ) یکی از مهمترین نیازهای کاربران از بدو ورود به دنیای اینترنت بوده است. سرویس شتاب امکان دسترسی به اینترنت با سرعت های نجومی را فراهم ساخته و با این سرویس، دیگر دانلود فایل های حجیم ، فیلم ، موسیقی و ... برای کاربران اینترنت یک رویا محسوب نخواهد شد.
    سرعت نجومی؟؟؟؟؟؟؟؟ عجب تبلیغات احمقانه ای، یارو که اینو نوشته جو گرفته بودتش اساسی. رو همین مدولاسیون G.dmt فعلی که حتی ADSL2 هم محسوب نمیشه، میشه تا 12 مگابیت اینترنت ارائه کرد، تازه نیازی به حالت پیاپی یا به قول اینا شتاب هم نیست (اسما رو از کجاشون در میارن؟).

فقط بدیش اینه که تو ساعات پیک سرعتتون همون 128 کیلوبیت هست.
    ولی در کل اگر 1.5 مگابیت برای همین 6 ساعت هم بدن خیلی عالیه. یعنی شما باید هر شب بین 3.5 تا 4 گیگ دانلود داشته باشید.

امیدوارم سرویسی که گرفتید خوب باشه و کارشکنی و دزدی نکنن.

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو رو خدا هر وقت وصل شدی بیا بگو سرعتش چه جوریه
    آره امروز زنگ زدن که بگن وصل شده
    ولی هنوز به تست سرعت نرسیدم چون سر یه مشکلی گند زده شد به ویندوزم و الان باید وین نصب کنم
    حتما تستم میزارم

صفحه معرفی سرویس رو باش:

سرعت نجومی؟؟؟؟؟؟؟؟ عجب تبلیغات احمقانه ای، یارو که اینو نوشته جو گرفته بودتش اساسی. رو همین مدولاسیون G.dmt فعلی که حتی ADSL2 هم محسوب نمیشه، میشه تا 12 مگابیت اینترنت ارائه کرد، تازه نیازی به حالت پیاپی یا به قول اینا شتاب هم نیست (اسما رو از کجاشون در میارن؟).

فقط بدیش اینه که تو ساعات پیک سرعتتون همون 128 کیلوبیت هست.
    ولی در کل اگر 1.5 مگابیت برای همین 6 ساعت هم بدن خیلی عالیه. یعنی شما باید هر شب بین 3.5 تا 4 گیگ دانلود داشته باشید.

امیدوارم سرویسی که گرفتید خوب باشه و کارشکنی و دزدی نکنن.
    همین الان هم تا 768 بیشتر نمیدن این شتاب رو

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آره امروز زنگ زدن که بگن وصل شده
    ولی هنوز به تست سرعت نرسیدم چون سر یه مشکلی گند زده شد به ویندوزم و الان باید وین نصب کنم
    حتما تستم میزارم
    همین الان هم تا 768 بیشتر نمیدن این شتاب رو
    می تونید بگید سرعت دانلود و آپلود داخل مودم چند ست شده؟

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو مودم هم همون 768 ست شده جفتش

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

125 بالخره تونستی تست سرعت بگیری؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میشه بگید این سرعت داخلی مودم چیه و چه جوری ست میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •