تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 127 اولاول ... 125258596061626364656672112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1265

نام تاپيک: کلوپ F480

اگه نباشه جاش خالی می مونه parisa_t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

واقعا تا حالا گوشي 5 مگاپيكسلي به اين افتضاحي نديده بودم !

بابا اينكه در حد VGA عكس ميگيره !فقط در سايز بزرگ ! اون دوست عزيز (reza_r ) كه به من گفت از n73 و k800 خيلي بهتره ، چه جوري به اين نتيجه رسيدي آخه ؟؟؟!!!!!

خيلي اينجا غير منصفانه در مورد گوشي و امكاناتش اطلاعات داده ميشه !

من كه اين گوشي رو خريدم ! اما واقعا به دوستاني كه قصد خريد دارم ميگم دوربينش افتضاحه !!!!!!!!!!!
    عكسا فوق العاده تار و بي كيفيته ! تو كامپيوتر هم كه ميره هيچ فرقي با تو خود گوشي نداره !
    توي نور روز و شرايط نوري خوب مسلما هر دوربيني عكساش خوب به نظر مياد حتي همون دوربين هاي VGA اوليه !
    اين دوربين تو نور فوق العاده خوبش عكساش يك جورايي تاره چه برسه تو نوري كه يك ذره كم باشه !
    داغونه در كل ! داغون !

داره خودمونی میشه alirezamrl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    چه فرقی میکنه!

پيش فرض

سلام پریسایه عزیز!میگم ادم یه زره انصافم داشته باشه بد نیست!دیگه اینطورم که شما میگی نیست!من که خیلی ازش راضیم.شما شب و در محیط بسته اسکین مود رو بزار روی نایت مود ببین چه عکسی برات میگیره حال میکونی!تو روزم که حاضرم شرط ببندم ان95 8گیگرو میزنه راحت.تازه کدوم گوشی با این رنج قیمت تشخیص چهره و لبخند داره!فریمور هوگو بوس رو بریز شما دوربینش عالی بود عالی ترم میشه!مخلصیم

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    چه فرقی میکنه!

پيش فرض

سلام اسکای جان.اقا من الان 1 ماهه این گوشیو دارم.همه کاری باهاش کردم داداش!گوشیه خوبیه تو این قیمت شک نکن!
    با گارانتی مایکروتل بگیر انلاک هست!فریمور هوگو بوس رو بریزیم اخرش میشه!فقط شارز باطری یکم کمتر میشه.به نظر من ارزش خریدن داره
    در خدمتیم!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    چه فرقی میکنه!

پيش فرض

راستی تو این رنج ال جی ویوتی هم هست ولی من اف480 رو انتخاب کردم حالا سلیقه خودتونه!ویوتی فیلم برداریش بهتره و ال سی دی 2 اینچ بزگتر!ولی کلاسه 480 کلا یه چی دیگست!یا حق

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض انصاف !

سلام پریسایه عزیز!میگم ادم یه زره انصافم داشته باشه بد نیست!دیگه اینطورم که شما میگی نیست!من که خیلی ازش راضیم.شما شب و در محیط بسته اسکین مود رو بزار روی نایت مود ببین چه عکسی برات میگیره حال میکونی!تو روزم که حاضرم شرط ببندم ان95 8گیگرو میزنه راحت.تازه کدوم گوشی با این رنج قیمت تشخیص چهره و لبخند داره!فریمور هوگو بوس رو بریز شما دوربینش عالی بود عالی ترم میشه!مخلصیم
    نميدونم والا !!!!
    بي انصافي نميكنم دوست من ! واقعا در حالت اوتوش عكساش داغونه !
    حالا من به قول شما مودهاشم رو امتحان ميكنم اما بعيد ميدونم ازين بهتر بگيره !!
    اصلا عكسا مرده و بيرنگه و تاره !انصافا اگه تجربه كرده باشين ببينين دوربين k800 , n73 چه عكساي شفاف و زنده اي ميگيره ! اصلا قابل مقايسه نيست با اين به حساب 5 مگاپيكسلي !!!!!!!!
    من كه خدائيش خيلي تو ذوقم خورد !

يه سوال ديگه اينكه : اين فريمور هوگوباس فارسي رو هم ساپورت ميكنه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام.
    من میخوام این گوشی رو بخرم طی یک هفته آینده ممنون میشم سریعتر جواب بدین
    میخواستم آخرین قیمت این گوشی رو بگید .
    بعد تمام وسایلی که تو جعبش باید باشه بگید . اگر عکس بگیرین خیلی ممنون میشم
    و آخر اینکه چه جوری بفهمم unluck هست یا نه ؟ که بعدا به مشکل بر نخورم .
    منتظرم دوستان
    آخرين قيمت 320، بدون گارانتي !

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    چه فرقی میکنه!

پيش فرض

سلام پریسا دوست عزیز!بابا اینم یه گوشیه دیگه کمرا فون نیست که شما اینقدر اذیت میکنی!تازه اگه واسه عکس میخواستی باید میرفتی سراغ i8510 inov or g810
    حالا اینجورم که شما میگی نیست خداییش.بیشتر این گوشی ظاهر زیبایی داره و امکانات خوب نه عالی!
    در هر صورت به عنوان یه دوست کوچکتر میگم اینقدر گیر نده بهش!
    فریمور هوگو بوس فارسی ساپورت نمیکنه ولی تغییرات خوبی در دوربین میده.منو ها از رنگی به 2 اسکین سیاهو سفید تبدیل میشه و ویدگتها همه در دسترس میشن تو سایدبار!مثل مسیج زدن وبلوتوث..............
    راستی وقتی در روز عکس میگیری تو ستینگ wdr رو حتما فعال کن رنگها همون چیزی که هست میفته!به خدا من با کا850 وان73 از یجا عکس گرفتیم ریختیم تو پی سی عکسایه اف480 واضحتر با رنگهایه زیباتری بود بعدم کا850 خوب بود!
    نمیدونم شما چرا ناراضی هستی.در هر صورت کمکی از من بر بیاد دریغ نمیکنم.فعلا

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    چه فرقی میکنه!

پيش فرض

یادم رفت بگم با ریختن فریمور هوگو بوس باتری شارز کمتر نگه میداره!حالا انتخاب با خودتون دوست عزیز!مخلصیم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

SAMSUNG عزيز با تشكر از آموزش كامل نصب برنامه كه گذاشتي .
    من تمامي كارايي كه گفتين رو كردم اما نشد كه !
    در قسمت 13 آموزشت كه يك فولدر جديد ساختيم بايد بريم داخل فولدر بعد دانلود فايل ها رو بزنيم يا نه همونجا در قسمت Game
    من هر دو كار رو كردم اما نشد !
    در حالت اول كه بريم داخل فولدر بعد دانلود رو بزنيم فقط يك فولدر نشون ميده در قسمت Application/ Games !
    در حالت دوم هم كه اصلا هيچي نشون نميده حتي اون فولدري كه ساختيم !
    مشكلم كجاست ؟!!!!
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

12 f480

واقعا تا حالا گوشي 5 مگاپيكسلي به اين افتضاحي نديده بودم !

بابا اينكه در حد VGA عكس ميگيره !فقط در سايز بزرگ ! اون دوست عزيز (reza_r ) كه به من گفت از n73 و k800 خيلي بهتره ، چه جوري به اين نتيجه رسيدي آخه ؟؟؟!!!!!

خيلي اينجا غير منصفانه در مورد گوشي و امكاناتش اطلاعات داده ميشه !

من كه اين گوشي رو خريدم ! اما واقعا به دوستاني كه قصد خريد دارم ميگم دوربينش افتضاحه !!!!!!!!!!!
    عكسا فوق العاده تار و بي كيفيته ! تو كامپيوتر هم كه ميره هيچ فرقي با تو خود گوشي نداره !
    توي نور روز و شرايط نوري خوب مسلما هر دوربيني عكساش خوب به نظر مياد حتي همون دوربين هاي VGA اوليه !
    اين دوربين تو نور فوق العاده خوبش عكساش يك جورايي تاره چه برسه تو نوري كه يك ذره كم باشه !
    داغونه در كل ! داغون !
    پریسای عزیز من تا الان اونقدر گوشی داشتم که بهتون این پیشنهاد و کردم!درسته n73 به نظرتون
    عکس بهتری میگریه!من نمیتونم منکر این بشم!چون لنز هردوشون با هم متفاوته!اما اینطوری که میگین نیست!
    هر نوع عکسی که میگین من بگیرم و بزارم خودتون ببینین!من دیروز باز فایرم فارسی رو ریختم!
    فیلمبرداری در حد معمولیه!اما عکساش خوبه!اگه با n95 مقایسه کنین بلی عکساش افتضاح حساب میشه!
    اما یکی رو چاپ کن بعد اینطوری بگو!قبل شما منم یک 400 پولش رو دادم و تمام این جوانب رو حساب کردم!

نميدونم والا !!!!
    بي انصافي نميكنم دوست من ! واقعا در حالت اوتوش عكساش داغونه !
    حالا من به قول شما مودهاشم رو امتحان ميكنم اما بعيد ميدونم ازين بهتر بگيره !!
    اصلا عكسا مرده و بيرنگه و تاره !انصافا اگه تجربه كرده باشين ببينين دوربين k800 , n73 چه عكساي شفاف و زنده اي ميگيره ! اصلا قابل مقايسه نيست با اين به حساب 5 مگاپيكسلي !!!!!!!!
    من كه خدائيش خيلي تو ذوقم خورد !
    درسته اینم مربوط به فایرو ویره.عوضش کن و نتیجه رو بگو!تو حالت اوتو عکسا بیروحه!اما بزار رو نور روز
    بگیر!به حرفم میرسی!!!!!

يه سوال ديگه اينكه : اين فريمور هوگوباس فارسي رو هم ساپورت ميكنه ؟
    این فایرم فارسی رو ساپورت نمیکنه!باتریرم به شدت مصرف میکنه!

SAMSUNG عزيز با تشكر از آموزش كامل نصب برنامه كه گذاشتي .
    من تمامي كارايي كه گفتين رو كردم اما نشد كه !
    در قسمت 13 آموزشت كه يك فولدر جديد ساختيم بايد بريم داخل فولدر بعد دانلود فايل ها رو بزنيم يا نه همونجا در قسمت Game
    من هر دو كار رو كردم اما نشد !
    در حالت اول كه بريم داخل فولدر بعد دانلود رو بزنيم فقط يك فولدر نشون ميده در قسمت Application/ Games !
    در حالت دوم هم كه اصلا هيچي نشون نميده حتي اون فولدري كه ساختيم !
    مشكلم كجاست ؟!!!!
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
    منم این مشکل رو داشتم اول فولدر رو بساز!بعد از طرف چپ تمام شاخه هایی رو که باز کردیو ببند!
    بعد دوباره برو تو فولدری که ساختی و فایل هارو آپلود کن !
    اگه بازم مشکلی هست من در خدمتم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •