نسخه جديد ويروس " kazme__gheyz.exe" يا Crypt.CFI.Gen ؛ عملكرد و روش حذف آن
به لینک زیر بروید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نسخه جديد ويروس " kazme__gheyz.exe" يا Crypt.CFI.Gen ؛ عملكرد و روش حذف آن
به لینک زیر بروید :
نسخه جديد ويروس کظم غیض " kazme__gheyz.exe" يا Crypt.CFI.Gen ؛ عملكرد و روش حذف آنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
سیستم من به سالدوست مبتلا شده یه لینک از عصر کامپیوتر بم دادید . دستور دومیش
AUTORUN.INF
attrib -r -a -h -s Drive:\autorun.exe
del Drive:\autorun.exe
رو هر چه میزنم سطر اول رو اجرا نمی کنه و یه پیغام میده که AUTORUN.INF is not recognizeasan as an internal or external command
سطر دومش هم به همین ترتیب اجرا نشد و فایل های دانلودش هم اکسپایر شده.چه کنم؟
در ضمن اگر این فایلها اجراشدن توی این متن نوشته که دیگه درایو ها باز نمی شه اما ننوشته چجوری برش گردونیم.
من کار با داس رو نمی دونم یه راه شسته رفته تر نیست؟ نود 32 به تنهایی نمی تونه برای این بدافزار کاری کنه؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
با سلام دوباره
من نود 32 ورژن 2.7 دارم کلیه تنظیمات برای بالا بردن کارایی craki رو انجام دادم ولی وقتی روی دستور update now میزنم میگه آبدیت نمیخواد و ابدیت هست. ولی سیستم وقتی روشن می شه پیغام می ده که سیستمت انتی ویروس ابدیت شده نداره. هراز گاهی که به اینترنت وصل می شم یه صفحه قهوه ای باز میشه و یه چیزایی دانلود میکنه که مال نود32 است و هیچ پیغامی هم نمیده که مثلا ابدیت تمام شده و یا ....و همچنین تاریخ آخرین آبدیت همیشه unknown است. به نظر شماآنتی ویروسم آبدیت میشه ؟ یا نه؟ چه کنم که به درستی کار کنه؟
ممنون
سلام
کامپیوترم از طریق فلش ویروسی شده
الان دیگه نمی تونم وارد پوشه هی application data در document and settings بشم access denid میده به همین خاطر خیلی از برنامه ها از کار افتاده؟؟؟
کمک!!
سيستم من ويروس ویروس explorer.exe گرفته ايا راه دستي براي از بين بردنش هست يا از اين برنامه هاي كم حجم
ویروسsvchost.exe
سلام به همه دوستان ومدیران محترم
مدتی pcمن از طریق یه کول دیسک آلوده به ویروس شده که اعمال زیر رو رو سیستم من انجام میده:
1-فولدر آپشن رو حذف میکنه وفایلها رومخفی نگه میداره اما رجیستری وتسک منیجر قفل نمیشه.
2-در همه درایوهام دوفایل به نامهایautoply.exeوAutorun.inf رو میسازه ودر اکثر فولدرهام هم فایلdesktop.iniوجود داره.
3-در پوشه tempخودم فایل اجرایی svchost.exe وجود داره که با راهنماییmahdi7610 تونستم در تسک منیجر اونو پیدا کنم وغیر فعالش کردم وتونستم در پوشه tempپاکش کنم.
اما بعد از ری استارت کردن دوباره همون آش است دوباره همه فایلها سر جاشون ودر ضمن آنتی ویروس مکافی رو هم غیر فعال میکنه.ولی در حالت فعال آنتی ویروس ویروسی رو پیدا نمیکنه .
تمام مواردی رو هم که در فایل pdfبود رو اجرا کردم ولی باز ویروس پا برجاست.فکر کنم فایل دیگری هم وجود داره اما در سرچ چیزی پیدا نشد. لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر از همه
دوستان نمیتوانند کمک کنند؟
این ویروس اتو رن نوع جدید هم داره؟
من با مشکل اساسی و اعصاب خورد کن مواجه هستم! کمک کنید
ابتدا سعی کردم دو آنتی ویروس قوی کاسپر یا نود 32 نصب کنم اما بعد از نصب و زمانی که وارد تنظیمات این دو آنتی ویروس می شویم فورا کامپیوتر ریسیت می شه و وقتی بالا می یاد دیگه این دو آنتی ویروس اجرا نمی شه!
من سعی کردم آنتی ویروس های مک آفی - avira - symantic رو نصب کنم و آپدیت کنم و موفق هم شدم اینها ویروس های اتورن و service.exe , virus.exe , kazme______gheyz.exe رو فعلا روی سیستم من تشخیص دادن اما نکته عجیب اینکه نمی تونن این ویروس ها رو پاک کنند به خصوص اتورن رو که سیمانتیک و آویا مرتب گاردشون پیام می ده که 10 تا از این ویروس رو در 10 درایوت یافتیم و من هم می گم کلین کن اما با تعجب می بینم چند ثانیه بعد دوباره همون پیام می یاد! از همه جالب تر کامپیوتر من به صورت safe mode اجرا نمی شه و وقتی safe mode انتخاب می کنم بعد از اینکه چند فایلی سیستمی خوانده شد فورا ریستارت می شه
کمک من نمی خوام ویندوز رو دوباره عوض کنم
سلام
دوستان يک مشکل عجيب
من توي pc نميتونم روي فايل ها راست کليک کنم (اکثر جاهاي ديگه ميشه، اما روب فايلها نميشه)
وقتي اين کار رو ميکنم يک
Exception Error ميگيرم و
explorer.exe
بسته ميشه.
بعيد ميدونم از ويروس باشه.
براي حلش راه حلي داريد؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)