تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 241 اولاول ... 125258596061626364656672112162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نسخه جديد ويروس " kazme__gheyz.exe" يا Crypt.CFI.Gen ؛ عملكرد و روش حذف آن
    به لینک زیر بروید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

کد:
    نسخه جديد ويروس کظم غیض " kazme__gheyz.exe" يا Crypt.CFI.Gen ؛ عملكرد و روش حذف آن
    کد:

داره خودمونی میشه Somia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

14

با سلام
    سیستم من به سالدوست مبتلا شده یه لینک از عصر کامپیوتر بم دادید . دستور دومیش
    AUTORUN.INF
    attrib -r -a -h -s Drive:\autorun.exe
    del Drive:\autorun.exe
    رو هر چه میزنم سطر اول رو اجرا نمی کنه و یه پیغام میده که AUTORUN.INF is not recognizeasan as an internal or external command
    سطر دومش هم به همین ترتیب اجرا نشد و فایل های دانلودش هم اکسپایر شده.چه کنم؟
    در ضمن اگر این فایلها اجراشدن توی این متن نوشته که دیگه درایو ها باز نمی شه اما ننوشته چجوری برش گردونیم.
    من کار با داس رو نمی دونم یه راه شسته رفته تر نیست؟ نود 32 به تنهایی نمی تونه برای این بدافزار کاری کنه؟
    پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

داره خودمونی میشه Somia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

14 آبدیت کردن نود 32

با سلام دوباره
    من نود 32 ورژن 2.7 دارم کلیه تنظیمات برای بالا بردن کارایی craki رو انجام دادم ولی وقتی روی دستور update now میزنم میگه آبدیت نمیخواد و ابدیت هست. ولی سیستم وقتی روشن می شه پیغام می ده که سیستمت انتی ویروس ابدیت شده نداره. هراز گاهی که به اینترنت وصل می شم یه صفحه قهوه ای باز میشه و یه چیزایی دانلود میکنه که مال نود32 است و هیچ پیغامی هم نمیده که مثلا ابدیت تمام شده و یا ....و همچنین تاریخ آخرین آبدیت همیشه unknown است. به نظر شماآنتی ویروسم آبدیت میشه ؟ یا نه؟ چه کنم که به درستی کار کنه؟
    ممنون

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

سلام
    کامپیوترم از طریق فلش ویروسی شده
    الان دیگه نمی تونم وارد پوشه هی application data در document and settings بشم access denid میده به همین خاطر خیلی از برنامه ها از کار افتاده؟؟؟
    کمک!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سيستم من ويروس ویروس explorer.exe گرفته ايا راه دستي براي از بين بردنش هست يا از اين برنامه هاي كم حجم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ویروسsvchost.exe
    سلام به همه دوستان ومدیران محترم
    مدتی pcمن از طریق یه کول دیسک آلوده به ویروس شده که اعمال زیر رو رو سیستم من انجام میده:
    1-فولدر آپشن رو حذف میکنه وفایلها رومخفی نگه میداره اما رجیستری وتسک منیجر قفل نمیشه.
    2-در همه درایوهام دوفایل به نامهایautoply.exeوAutorun.inf رو میسازه ودر اکثر فولدرهام هم فایلdesktop.iniوجود داره.
    3-در پوشه tempخودم فایل اجرایی svchost.exe وجود داره که با راهنماییmahdi7610 تونستم در تسک منیجر اونو پیدا کنم وغیر فعالش کردم وتونستم در پوشه tempپاکش کنم.
    اما بعد از ری استارت کردن دوباره همون آش است دوباره همه فایلها سر جاشون ودر ضمن آنتی ویروس مکافی رو هم غیر فعال میکنه.ولی در حالت فعال آنتی ویروس ویروسی رو پیدا نمیکنه .
    تمام مواردی رو هم که در فایل pdfبود رو اجرا کردم ولی باز ویروس پا برجاست.فکر کنم فایل دیگری هم وجود داره اما در سرچ چیزی پیدا نشد. لطفا راهنمایی کنید.
    با تشکر از همه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان نمیتوانند کمک کنند؟

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

این ویروس اتو رن نوع جدید هم داره؟
    من با مشکل اساسی و اعصاب خورد کن مواجه هستم! کمک کنید
    ابتدا سعی کردم دو آنتی ویروس قوی کاسپر یا نود 32 نصب کنم اما بعد از نصب و زمانی که وارد تنظیمات این دو آنتی ویروس می شویم فورا کامپیوتر ریسیت می شه و وقتی بالا می یاد دیگه این دو آنتی ویروس اجرا نمی شه!
    من سعی کردم آنتی ویروس های مک آفی - avira - symantic رو نصب کنم و آپدیت کنم و موفق هم شدم اینها ویروس های اتورن و service.exe , virus.exe , kazme______gheyz.exe رو فعلا روی سیستم من تشخیص دادن اما نکته عجیب اینکه نمی تونن این ویروس ها رو پاک کنند به خصوص اتورن رو که سیمانتیک و آویا مرتب گاردشون پیام می ده که 10 تا از این ویروس رو در 10 درایوت یافتیم و من هم می گم کلین کن اما با تعجب می بینم چند ثانیه بعد دوباره همون پیام می یاد! از همه جالب تر کامپیوتر من به صورت safe mode اجرا نمی شه و وقتی safe mode انتخاب می کنم بعد از اینکه چند فایلی سیستمی خوانده شد فورا ریستارت می شه
    کمک من نمی خوام ویندوز رو دوباره عوض کنم

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان يک مشکل عجيب
    من توي pc نميتونم روي فايل ها راست کليک کنم (اکثر جاهاي ديگه ميشه، اما روب فايلها نميشه)

وقتي اين کار رو ميکنم يک
    Exception Error ميگيرم و
    explorer.exe
    بسته ميشه.

بعيد ميدونم از ويروس باشه.
    براي حلش راه حلي داريد؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •