اينو امتهان كن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينو امتهان كن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
بايد بگم من همون elfpack که برا w610 قرار داده بودين دان کردم و روي گوشي ريختم با برنامه setools (منظورم همون دو تا فايل با پسوند vkp. هستش که به همون ترتيب که گفتين ريختم رو گوشي با فرمان write script )و بعدش گوشي رو روشن و خاموش کردم و اما فايلهاي elf رو که رو گوشي مي ريزم اصلا نميشناسه.لطفا دقيقا بگين که چطور بايد پس از نصب اين پچها از اين فيلها استفاده کرد.منظورم اينه که چه فولدري و کجا بسازم و فايل dyn_cons رو بايد چيکارش کنم
توضيح اينکه تمام صفحات اين تاپيک رو خوندم و عمل کردم اما هيچ
گوشي من w610 ---r6bc002 است
كار بالا رو انجام دادي روي گوشيت...
سلام دوست عزیز من اول پچها رو ریختم و بعدش فولدر ایجاد کردم و توش اون فایل بین رو کپی کردم.یعنی شما می گین اول باید فولدر درست کنم و فایل رو توش کپی کنم و بعدش پچها رو به ترتیب نصب کنم؟؟؟؟
خب حالا اشکال نداره که وقتی فولدرها رو درست کردم(هنوزم نمی دونم تو مموری باشه یا گوشی)و فایل رو توش کپی کردم دویاره پچها رو نصب کنم؟؟؟؟
اول فولدر رو درست كن بعد پچ ها به ترتيب نصب كن
تو گوشي درست كن و فايل رو توش كپي كن و پچ ها رو نصب كن موفق باشي
موفق باشيد!![]()
آقا کسی میتونه فایل های مورد نیاز واسه نصب elf بر روی k810 r8ba024 رو واسم upload کنه با همه ی elf ها و فایل های با پسوند ini مربو ط بهشون ممنون میشم؟
توحيد جان و آقايون حرفه اي در پچ هاي Elf لطفاً راهنمايي كنيد : k750_r1ca021
من روي گوشيم كلي پچ نصب كردم مثل پچ دكمه مديا پلير رو فعال كردم كه بدون هندزفري كار كنه و دكمه پاور رو براي پروفايل فعال كردم و دكمه + ولوم رو براي قفل كردن كل گوشي با پسوورد پچ دادم و حالا ميخوام بدونم آيا براي اجراي اين elf ها بايد اين پچ ها بردارم يا نه ؟
چون ميبينم بعضي از اين پچ ها كار نمي كنه و هم اينكه براي از كار انداختن پچ ها بايد گوشيمو خاموش و روشن كنم
اصلا نیازی به پاک کردن پهای گذشته نیست می تونی الف پک را به راحتی نصب کنید
اگه می بینید پچهای قبلیتون کار نمیکنه یک بار دیگه پچ رو نصب کنید و مو قع سوال پرسیدن yes رو بزنید تا پچ پاک بشه
من تمام کارهای مربوط به w810 رو برا گوشیم (w610 ) همونطور که گفته بودید به ترتیب انجام دادم
اما انگار که نه انگار.لطفا اگر دوستی تجربه ای در مورد این elfpach برا w610 db2020 داره
ممنون می شم من رو راهنمایی بکنه
adernalin جان یعنی وقتی پچها رو می ریزم رو گوشی با برنامه setools باید اون پیغام رو yes کنم تا پچ رو پاک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیگه کلافه شدم
شرمنده جواب ميدم:
دوست عزيز اگه اون كارو درست انجام بدي 100% Elf رو گوشيت فعال ميشه فكر كنم موقع نصب پچ ها شما Yes رو ميزنيين :
Yes برا پاك كردن پچ هستش
No برا نصب پچ هست يعني اگه ميخواي پچ نصب كني بايد No رو بزني
موفق باشيد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)