سلام
این جدیده یا همون قدیمیست؟؟؟
سلام
این جدیده یا همون قدیمیست؟؟؟
این اهنگ زندونی یه بار با مجید خراطها خونده یه بار هم با چاووشی این ریمیکس 2 تا اهنگ رو با هم ترکیب کرده
تاریخ انتشار آلبوم مشخص نیست ؟
من موندم، واقعا کسی واسه محسن یگانه اسم آلبوم به ایمیلش میفرسته ؟!!!
آخه چرا خودش انتخاب نمیکنه![]()
فكر كنم منظورت يگانه باشه.این اهنگ زندونی یه بار با مجید خراطها خونده یه بار هم با چاووشی این ریمیکس 2 تا اهنگ رو با هم ترکیب کرده
آخه آلبوم چاوشي امروز اومده و داغه و همه جا بحثشه.احتمالا شما هم تو فاز چاوشي بودي![]()
این ریمکس رو اصلا جالب کار نکرده این آهنگ یعنی زندونی یک از بهترین کارهای یگانه هست که متاسفانه با کیفیت خوب پخش نشد.
من که امسال بد جوری منتظرم آلبوم یگانه هستم امیدوارم مثل نفسهای بی هدف خوب از آب در بیاد..
فقط انتظار های که از این آلبوم دارم رو میخوام بنویسم دوست دارم شما هم نظرتون رو بگین.
1- اول از همه دوست ندارم اینبار هم مثل آلبوم قبل از آهنگ های قدیمی و قبلا اجرا شده استفاده کنه.
2- دوست ندارم برای اینکه آلبومش رو عام پسند کنه از آهنگ های بی خودی مثل اون آهنگ هایک ه برای تیراژ برنامه ها میخونه استفاده کنه.
3- دوست ندارم سبکش رو عوض کنه و کارهای رو انجام بده که تا حالا نکرده و سر رشته نداره
4- دوست دارم آلبومش دوباره به قبل برگرده و اون فضای نفرین و غم رو دوباره زنده کنه.
منظورم این بود که اقای یگانه جدا یه بار با مجید خراطها خونده یه بار هم با چاووشی و این ریمیکس امده دو تا اهنگ رو با هم ترکیب کرده
منم با نظرت موافقم ولی ..
1.در این البوم هیچ اهنگ قدیمی وجود نداره و محسن جان سخت از اهنگ های این البوم محافظت میکنه که لو نره
2.فکر نکنم از این طور اهنگ ها استفاده کنه در البومی که خودش گفته اتفاقی مهمی در موسیقی باشه
3. به نظر من سبکش رو عوض نمیکنه بلکه پیشرفتش میده
4. منم با این نظرت موافقم که باید اون فضای غم و نفرین رو دوباره باید زنده کنه چون واقعا زیباست
Last edited by مشتان7; 18-02-2010 at 08:07.
منتظر آلبوم يگانه با داد زدن تو آهنگاش هستيم.
با اينكه ميكن فقط بلده داد بزنه و جيغ بكشه ولي من عاشق همين داد زدناش هستم.
هنوز تاریخ دقیقی گفته نشده ولی احتمالا در همین ماه منتشر بشه
لطفا دوستان در این تاپیک از بحث در مورد خواننده های دیگه خودداری کنید
محسن یگانه کارهاش رو همیشه خوب داده بیرون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)