تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 108 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1080

نام تاپيک: تاپیک ساخت ویندوز Xp

داره خودمونی میشه Aryan-0311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    .Net World

4

ha2006 عزیز می گویم این ویندوز ها راساختم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ha2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تو پس کوچه های P30World

پيش فرض

باسلام خدمت همه دوستان
    بچه ها من یه cd خریدم که کلی تم ویستا برای ایکس پی توش بود اما هیچ کدوم نصب نمیشه حتی تمی را که
    ha2006
    قرارداده بود هم نصب نمیشه یه سرچ تو اینترنت زدم نوشته بود مال این هست که ویندوز اصلی نیست
    همون طور هم که میدونید ماتو ایران از ویندوزهای اصلی استفاده نمیکنیم
    ازدوستان اگه میتونن منو راهنمایی کنن

علی کریمی علی کریمی علی کریمی علی کریمی .................................................. ........................
    اين و دانلود كن بعدش درست ميشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    perspolis:3 sepahan 2
    خدايي اين اتسووو هم گيج ميزنه ها
    2 تا دروازه خالي نزد

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تو پس کوچه های P30World

پيش فرض

ha2006 عزیز می گویم این ویندوز ها راساختم.
    شايد اين فايل ها رو پاك كردي ؟

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

دوستان من اين تـم Areo ويستا رو براي XP ميخوام. اون تمي كه قرار داديد اصلا مثل اين نيست. من گفتم شيشه اي يا GLASS.
    اگه كسي در كامپيوترش داره اينجا واسه من قرار بده . دنبالشم. واقعا" تــم قشنگيه. خودتون در تصوير زير ببينيد متوجه ميشيد چي ميگم :‌

ديديد ؟ واقعا تم زيبايي هست. اسمش هم Areo است. در ضمن اينو هم بگم كه تصوير بالا محيط ويندوز XP هست نه ويستا. محيط ويندوز XP رو خيلي تغيير ميده . دنبالش باشيد حتما... مرسي.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

4 ..:: boot زيباي ويندوز XP سرويس پك 3 براي شما ::..

اينم boot ويندوز xp سرويس پك 3 كه كار خودم هست براي شما دوستان . اميدوارم مورد پسند قرار بگيره.

دقيقا" اندازه بوت طراحي شده همانند بوت اصلي ويندوز هست و شما لازم نيست آنرا تغيير دهيد. اين عكس هم به صورت jpg است فقط فرمت انرا به Bitmap تغيير دهيد. . و بعد از تغيير كافيه طبق اموزش هاي قبلي وارد برنامه كنيد.

حتما به اموزشهاي قبلي رجوع كنيد. لطفا" نظرات خود را راجع به اين موضوع بيان كنيد.
    راستي شما هم اگر بوت زيبايي واسه ويندوز طراحي كرديد حتما" اينجا قرار بديد تا ما هم استفاده كنيم.

با تشكر از شما ... اينم عكس در زير :

6. این کاربر از 9vin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hossein67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان من اين تـم Areo ويستا رو براي XP ميخوام. اون تمي كه قرار داديد اصلا مثل اين نيست. من گفتم شيشه اي يا GLASS.
    اگه كسي در كامپيوترش داره اينجا واسه من قرار بده . دنبالشم. واقعا" تــم قشنگيه. خودتون در تصوير زير ببينيد متوجه ميشيد چي ميگم :‌

ديديد ؟ واقعا تم زيبايي هست. اسمش هم Areo است. در ضمن اينو هم بگم كه تصوير بالا محيط ويندوز XP هست نه ويستا. محيط ويندوز XP رو خيلي تغيير ميده . دنبالش باشيد حتما... مرسي.
    این تم اصلی ویستا نیست تم اصلی ویستا Aero هست که فقط نوار های عنوانش شیشه ایه و تسکبار و منوی استارت و بقیه جاهاش مثل ویندوز اکس پی هست .
    من این تم رو دارم اما چون حجمش زیاده نمیتونم بزارم حدود 9 مگی هست اسمش هم VistaCG هست

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اينم boot ويندوز xp سرويس پك 3 كه كار خودم هست براي شما دوستان . اميدوارم مورد پسند قرار بگيره.

دقيقا" اندازه بوت طراحي شده همانند بوت اصلي ويندوز هست و شما لازم نيست آنرا تغيير دهيد. اين عكس هم به صورت jpg است فقط فرمت انرا به Bitmap تغيير دهيد. . و بعد از تغيير كافيه طبق اموزش هاي قبلي وارد برنامه كنيد.

حتما به اموزشهاي قبلي رجوع كنيد. لطفا" نظرات خود را راجع به اين موضوع بيان كنيد.
    راستي شما هم اگر بوت زيبايي واسه ويندوز طراحي كرديد حتما" اينجا قرار بديد تا ما هم استفاده كنيم.

با تشكر از شما ... اينم عكس در زير :

در مورد این عکس هم بد نیست اما اگه اون نوشته ها رو یه خورده وسط تر بزاری قشنگتر میشه یعنی دقیقا بیفته وسط اون کادره و برند ویندوز
    اما به طور کلی بخام بگم این مدل بوت دیگه خیلی تکراری شده (دنبال یک جدید تر و با کلاس ترش باش) من دادم به یکی از بچه ها که کار با فتوشاپش عالیه برام درست کنه هر وقت آماده شد اینجا میزارم

9. این کاربر از hossein67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من ویندوز xp کا شبیه ویستا باشه ساختم اما دوتا جاش ایراد داره یکی اینکه وقتی موقع تنظیمات نهایی میشه یعنی اونجایی که اسم یوزر رو مینویسی و یه سری تنظیمات دیگه پس زمینش آبیه چه جوری باید پس زمینه رو عوض کنم و یکی دیگه اینکه منوی استارت دقیقا شبیه ویستا نمیشه اینو چه جوری باید درست کنم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تو پس کوچه های P30World

پيش فرض

من ویندوز xp کا شبیه ویستا باشه ساختم اما دوتا جاش ایراد داره یکی اینکه وقتی موقع تنظیمات نهایی میشه یعنی اونجایی که اسم یوزر رو مینویسی و یه سری تنظیمات دیگه پس زمینش آبیه چه جوری باید پس زمینه رو عوض کنم و یکی دیگه اینکه منوی استارت دقیقا شبیه ویستا نمیشه اینو چه جوری باید درست کنم؟
    مي توني از VIstart استفاده كني
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

9

این تم اصلی ویستا نیست تم اصلی ویستا Aero هست که فقط نوار های عنوانش شیشه ایه و تسکبار و منوی استارت و بقیه جاهاش مثل ویندوز اکس پی هست .
    من این تم رو دارم اما چون حجمش زیاده نمیتونم بزارم حدود 9 مگی هست اسمش هم VistaCG هست
    حسين جان يعني نميتوني اين تــم رو واسه دانلود قرار بدي نه ؟! كجا ميتونم گيرش بيارم بازار هست بخرم ؟!
    بيشتر راهنمايي كنيد...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •