راست میگه من رفتم گزارش کارکردم دیدم. اونایی که از ساعت 2 شروع شده بود از حساب من کم نشده بود و رایگان بوده . خیلی خوبهدوستان برید حالش ببریید .
راست میگه من رفتم گزارش کارکردم دیدم. اونایی که از ساعت 2 شروع شده بود از حساب من کم نشده بود و رایگان بوده . خیلی خوبهدوستان برید حالش ببریید .
راست میگه من رفتم گزارش کارکردم دیدم. اونایی که از ساعت 2 شروع شده بود از حساب من کم نشده بود و رایگان بوده![]()
گفتم که از ساعت 2 هست..
یکی از آشنا ها هم تازه رفته بود گرفته بود که بهش گفتن از ساعت 2 شروع میشه..
البته یک زنگ بزنید بد نیست
زنگ لازم نیست خودتون میتونید برید تو حسابتان ببینید که از 2 تا 7 رایگان بوده. البته راست میگی زنگ بزنید بد نیست. امشبم خودم امتحان میکنم.
من دیشب امتحان کردم از ساعت 2 تا 7 دانلود شبانه شروع میشه . رایگانه
ببخشید دوستان این 101,470.63 units یعنی چی که توی گزارش کارکرد اکانت زده ؟
من اگه بخوام بدونم چقدر مصرف کردم باید از کجا ببینم ؟
این همون مقدار اعتبارته. که بجای حجم از units استفاده کرده. اینجوری برات مثل پول به ریال. مثلا 101,470.63 units یعنی ده هزار و صد تومان تومان داری تقریبا هر 500 مگابایت units40 که میشه 4 هزارتومان استفاده کردی .
درود به دوستان گرامی.
در پی مشکلاتی حساب صبانت را شارژ نکردم و به گمانم خط از رانژه خارج شده، به دلیل سرویس دهی افتضاح و قطعی فراوان بر آنم از داتک(حسابگر) سرویس بگیرم. در سایتنوشته شده "هزینه ی نصب اولیه 15000 تومان"....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور چیست؟ یعنی من هم که می خوام شرکت سرویس دهنده ام را تغییر دهم باید این مبلغ را (علاوه بر شارژ اولیه) بپردازم؟
با سپاس.
دوست عزیز خوشبختانه چون حسابگر با صبانت رابطه ی خوبی نداره ، هرکسی که از صبانت بره حسابگر هزینه ی نصب اولیه ازش نمیگیرن .
از من و دوستم که نگرفتن . فقط موقعی که خواستی پول بدی بهشون بگو که از صبانت میگرفتی .
در مورد اون 15 تومن هم باید بگم بله یه هزینه ی نصب هست که شرکت ها واسه اینکه اکانت شما رو در مخابرات به اسم خودشون ثبت کنند از شما میگیرن .
با این حرف کاملا موافقم .سرویس دهی افتضاح و قطعی فراوان
اصلا صبانت باید اینطوری تعریف بشه »
صبانت = سرویس دهی افتضاح و قطعی فراوان
کسی از آسیا تک سرویس نگرفته ؟
ببینیم اونجا چطوریه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)