میتونید اون بلوک رو از فولدر blocks تو سی دی بردارید و رو هاست خودتون اپلود کنید و فعال کنید همون بلوک منوی اصلی هست
بلوک ها همه جه هستن این که میگم از نسل جوان استفاده نکنید به خاطر نگهبان ناکش و هسته ی اونه وگرنه بلوکها موردی ندارن
میتونید اون بلوک رو از فولدر blocks تو سی دی بردارید و رو هاست خودتون اپلود کنید و فعال کنید همون بلوک منوی اصلی هست
بلوک ها همه جه هستن این که میگم از نسل جوان استفاده نکنید به خاطر نگهبان ناکش و هسته ی اونه وگرنه بلوکها موردی ندارن
مشكل من اينه كه بلوك نصب شد توي برنامش است ، چجوري مي تونم گير بيارم يا ميشه همين رو كه توي خود نيوك نصب شده بگيرم؟میتونید اون بلوک رو از فولدر blocks تو سی دی بردارید و رو هاست خودتون اپلود کنید و فعال کنید همون بلوک منوی اصلی هست
اگه ميشه ، چجوري بگيرم و نصب كنم؟
آيا پس از نصب بخش مديريتش هم به سايت اضافه ميشه كه بتنونيم بخش هاي محتفش رو كم و زياد كنيم و عكس بذاريم و حالت هاي مختف ...؟
چجوري مي تونم بخش نگهبان رو توي بلوك ها فعال كنم و در سايت براي نمايش بگذارم؟
Last edited by SIMON137; 28-08-2008 at 16:44.
نه ببینید برنامه ای وجو نداره نیوک به صورت اپن سورس هست
شما میتونی فایل نیوک رو انزیپ کنید مه شامل فولدر ها و فایلهایی هست که یکی از انها بلوک هست که داخل ان فایل بلوکها وجود دارد
آقا ايننيوك هست ؟ چه ورژني است ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
. پي سي . دا نلود . چطور؟
Last edited by SIMON137; 29-08-2008 at 20:07.
نیوک هست اما inp که سایتش بسته هست و پشتیبانی نمیشه
سلام
من بعد از اینکه تنظیمات دیتابیس و ... رو بصورت دستی وارد کردم وقتی آدرس سایت رو میزنم این نوشته رو میده:
در حال حاضر مشکلي در ارتباط با تنظيمات بانک اطلاعاتي وجود دارد
مشکل از کجاست؟
چند بار گفته شده
این یک دلیل داره اونم اینه که بین فایل config و sql دیتابیس شما ارتباط برقرا نیست
حالا میتونه یکی از این دو تا مشکل داشته باشه
شما باید مشخصات دیتابیسی که در فایل کانفیگ وارد کردید کنترل کنید که با اطلاعات دیتابیس شما هماهنگ باشه
سلام
محمد جان این permisionesh چی هست و کجاست؟
پرمیشن یعنی حق دسترسی
فایلی که 777 باشه یعنی کامل 000 یعنی بدون دسترسی
البته بحثش مفصله ولی تا این حد بدونید که فایلها 644 هستن فولدر ها 755
سلام
من Php nuke رو داخل ویندوز اجراش کردم
کلی تنظیمات کردم
و یه ادمین همون اول خواست که ساختم
اما با ادمین که ساختم نمیتونم login کنم!
در ضمن یه یوزر دیکه هم ساختم با اون هم میرم بالا و یا اصلا با یوزر بالا نمیرم اما گزینه مدیریت سمت راست هست!
این که مسغرست!هر کی بعدا بیاد میتونه بیاد تنظیمات رو عوض کنه
کجا رو اشتباه رفتم؟
Last edited by KILLER_PANT; 31-08-2008 at 18:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)