تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 83 اولاول ... 125258596061626364656672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 829

نام تاپيک: آموزش تصویری انواع روش های Internet Sharing در شبکه

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام.

مودم رو PPPoE کن و IP مودم رو بزار Default Gateway سیستمها.
    سلام خوب توی سوالم گفتم که مودمم خرابه و نمی تونم کاری کنم که به طور اتوماتیک متصل به اینترنت بشه. اگر مودمم درست بود که خوب این راحت ترین راه بود و مشکلی نداشتم. مساله تو اینه که به علت خرابی مودم نمی تونم این کار رو بکنم.

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خوب توی سوالم گفتم که مودمم خرابه و نمی تونم کاری کنم که به طور اتوماتیک متصل به اینترنت بشه. اگر مودمم درست بود که خوب این راحت ترین راه بود و مشکلی نداشتم. مساله تو اینه که به علت خرابی مودم نمی تونم این کار رو بکنم.
    خب پس باید از Internet Connection Sharing استفاده کنی و کانکشنت رو Share کنی.

موردی که هست اینه که با استفاده از این روش، برای ایانکه بقیه بتونن از اینترنت استفاده کنن، اون سیستمی که اینترنتش رو Share کردی باید روشن باشه.

راهنمای Internet Connection Sharing برای ویندوز سون :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خب پس باید از Internet Connection Sharing استفاده کنی و کانکشنت رو Share کنی.

موردی که هست اینه که با استفاده از این روش، برای ایانکه بقیه بتونن از اینترنت استفاده کنن، اون سیستمی که اینترنتش رو Share کردی باید روشن باشه.

راهنمای Internet Connection Sharing برای ویندوز سون :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا بازم تشکر از جوابت ولی توی همون سوال گفتم که وقتی این کار رو می کنم یعنی اینترنت کانکشن رو به اشتراک میذارم نمی دونم چرا گاهی وقت ها شبکه برقرار میشه و گاهی نمی شه. وقت به وقته. یعنی گاهی می تونم از هر کدوم از سیستم ها به اون یکی دسترسی دارم و بعضی وقتها ندارم و در هر صورت در اونی که وصل به نت نیست دسترسی به اینترنت ندارم.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا بازم تشکر از جوابت ولی توی همون سوال گفتم که وقتی این کار رو می کنم یعنی اینترنت کانکشن رو به اشتراک میذارم نمی دونم چرا گاهی وقت ها شبکه برقرار میشه و گاهی نمی شه. وقت به وقته. یعنی گاهی می تونم از هر کدوم از سیستم ها به اون یکی دسترسی دارم و بعضی وقتها ندارم و در هر صورت در اونی که وصل به نت نیست دسترسی به اینترنت ندارم.
    به خاطر اینه که وقتی Internet Connection Sharing رو فعال میکنی IP رو عوض میکنه. شما همه IP ها رو از رنج 192.168.0.0/24 بزار ببین چی میشه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    من 6 تا سیستم دارم که با هم شبکه هستن و یه نرم افزار تحت شبکه روی اینا نصبه. من واسه اشتراک گذاری اینترنت مودم رو به صورت nat کانفیگ کردم و کابل شبکه خارج شده از مودم رو به هاب زدم و dns همه سیستم هارو آی پی مودم رو دادم.
    هیچ مشکلی هم ندارم.
    مجید نوروزی

---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------

گیت وی رو ای پی مودم دادم

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    من 6 تا سیستم دارم که با هم شبکه هستن و یه نرم افزار تحت شبکه روی اینا نصبه. من واسه اشتراک گذاری اینترنت مودم رو به صورت nat کانفیگ کردم و کابل شبکه خارج شده از مودم رو به هاب زدم و dns همه سیستم هارو آی پی مودم رو دادم.
    هیچ مشکلی هم ندارم.
    مجید نوروزی

---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------

گیت وی رو ای پی مودم دادم
    مودم رو PPPoE کردی ؟

پروفشنال reza41's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

به خاطر اینه که وقتی Internet Connection Sharing رو فعال میکنی IP رو عوض میکنه. شما همه IP ها رو از رنج 192.168.0.0/24 بزار ببین چی میشه؟
    سلام.
    رفتم و راهنمای خود ویندوز تو این زمینه رو خوندم. نوشته بود به اشتراک گذاری اینترنت با DHCP سازگار نیست. بنابراین رفتم و این قابلیت رو غیر فعال کردم.
    بعد گفته بود بعد از به اشتراک گذاری اینترنت در آی پی شما تغییر به وجود میاد که باید بری و اون رو روی اتوماتیک تنظیم کنی و این کار رو هم کردم.
    بعد گفته بود باید در همه سیستم ها غیر از سیستمی که هاست هست باید یه تغییراتی توی تنظیمات اینترنت بدی که اون هم دادم
    و مشکل حل شد.

8. این کاربر از reza41 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

یه مشکلی دارم که فکر میکنم مناسب ترین تاپیک برای مطرح کردنش همین تاپیکه.
    من برای اشتراک گذاشتن وایرلس اینترنت از مودم وایمکس رفتم یه اکسس پوینت DAP-1150 خریدم که با تنظیمات کارخونه کار میکنه. اما من نمیتونم وارد صفحه تنظیمات بشم و براش پسورد بزارم.!!!
    طبق راهنما باید ادرس dlinkap رو تو IE بزنم تا وارد بشه اما هیچ اتفاقی نمیفته!!! یه مشکل دیگه این که بعضی از دستگاه ها با وایرلس بهش وصل میشن بعضی ها نه! یا اگه کانکت میشه دستگاه قبلی دیسکانکت میشه!!!
    مشکل کجاست ؟؟
    لطفا راهنمایی کنید...

داره خودمونی میشه abed_0567's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام من و یکی از دوستام وایرلس نانواستیشن 5 داریم میخاستم بدونم که میشه با نانواستیشن5 دوتا کامپیوتر ها رو به هم شبکه کرد (واسه مولتی پلیر بازیها)
    فاصله خونه ها مون 300 متری میشه(تقریبأ)
    لطفأ راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اقا من میخوام اینترنت کامپیوترم رو share کنم الان مشکلی دارم اینه که من اینترنت PPPOE هست و Bridge نیست که کانکشن داشه باشم و اون کانکشن رو share کنم روی Local area connection هم میرم که share کنم ارور میده مشکل چیه لطفا منو راهنمایی کنید . ممنون .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •