کاملا موافقم. من خودم k850 دارم واقعا گوشی جالبیه از هر لحاض![]()
کاملا موافقم. من خودم k850 دارم واقعا گوشی جالبیه از هر لحاض![]()
من فقط یه مشکل با k850 دارم اونم اینکه نمی تونم مکالماتمو ضبط کنم یه میانبر به جواستیک گوشیم برای ضبط کردن تعریف کردم در حین مکالمه وقتی میزنم که ضبط کنه میگه ( فعلا در دست رس نیست) ممنون میشم اگه کمکم کنید مشکلم حل بشه. با تشکر
آقا شما یا دستت نزدیک لنز گوشی یا نزدیک فلش گوشی است وقتی داری عکس میندازی دستتو طوری بگیر که هیچ یک از انگشتات پشت گوشی نباشه.
اگه درست نشد بده برات فلش کنند.![]()
من میخوام K850 بگیرم ، کیفیت فیلمبرداریش میدونم QVGA 30fbs هستش اما هیج وقت فیلمبرداریشو ندیدم، کسی میتونه یه نمونه از فیلمبرداری این گوشی رو برام بذاره تا ببینم ؟
درخواست مشاوره
سلام
راستش من یه گوشی میخوام بخرم که یه 3 .4 سالی باهاش کار کنم
میخواستم از بین گوشی های 5600 silde و k850 یکی رو انتخاب کنم
دوربین هم برام خیلی مهمه ولی 6500 دوربینش زیاد تعریفی نداره
حالا چند تا سوال دارم اونم اینه که من میخوام بدونم این دکمه های لمسی خراب میشه یا نه خصوصا کلید های جهت نما باهاش کار کردن راحت هست یا نه خصوصا برای بازی و...
در کل میخوام بدونم 850 از لحاظ بدنه و کیفیت صفحه کلید چطوری هست ادم باهاش مثل گوشی های قبلی سونی اریکسون راحت هست یا نه ؟ در ضمن کدوم فرمت های بیشتر صوتی و تصویری رو پخش میکنه ؟
ممنون
اون برنامه در حین مکالمه ضبط نمی کنه بلکه باید از برنامه جانبی استفاده کنی
دیروز رفتم N95 8g خریدم ولی اصلا ازش رازی نیستم عکسهاش به پای K850 نمیرسه
گفتیم بیخیال با Gps حال میکنیم دیدیم که اونم دردسر های خودش داره پشیمونم.
برم دوباره همون K850 بخرم فکر کنم بهتره.
سلام
من چند روز پیش یه k850 گرفتم.
دوتا مشکل داره یکی اینکه بعضی وقتها تم گوشی خودکار عوض میشه.
دوم اینکه وقتی یه نفر بهم زنگ میزنه دکمه سمت چپ(که علامت کوشی هست) رو میزنم میره رو بلندگو. البته بعضی وقتها.
کسی میتونه کمکی بکنه؟
ممنون
ضمنا گارانتی هم داره ولی چون شهرستانم نمایندگی در دسترس نیست. به همین خاطر گفتم اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه.
باتشکر
ممنون
Last edited by reza mohammad mahdi; 28-05-2008 at 09:33.
عوض شدن تم فکر کنم به خاطر جابجا کردن رم باشهنوشته شده توسط reza mohammad mahdi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موقع زنگ خوردن اگه گوشی به حالت landscape باشه گوشی به هنگام جواب دادن میره روی اسپیکر
دوست عزیز شما لطف می کنی فریمور گوشیتون بگین؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)