کیفیت صدای کاملا شفاف در اسپیکر مثل پدر جدش W900 i
کیفیت صدای بسیار عالی یعنی ایده آل فراتر از W900 i در هدفون تازه اگر از هنزفری استریو بلوتوث گوشی استفاده کنی شفافیت به اوج میرسه بلندی صداش هم دقیقا مثل W800 i هست.
کیفیت صدای کاملا شفاف در اسپیکر مثل پدر جدش W900 i
کیفیت صدای بسیار عالی یعنی ایده آل فراتر از W900 i در هدفون تازه اگر از هنزفری استریو بلوتوث گوشی استفاده کنی شفافیت به اوج میرسه بلندی صداش هم دقیقا مثل W800 i هست.
این که شما میگید یعنی اینکه برای حرکت به طرفین باید از تاچ گوشی استفاده کرد و این به نظرم زیاد جالب نیست.یه کم حرکت تو منوها رو سخت میکنه .البته p1 هم تقریبا اینطوره اما دو تا فلشهای پایین کیبورد تقریبا عمل حرکت به راست و چپ رو انجام میده. در ضمن در مورد باطری چیزی نگفتید.باطریش به اندازه p1 میمونه؟
بذارید دقیق تر به دوستانم بگم
باتری مورد استفاده در این گوشی BST_33 است این باتری در گوشی های P990 i , K800 i استفاده شده است
خدمتتون عرض کنم کار کردن با گوشی معظم W960 i سونی اریکسون خیلی راحتتر از p1 است چون که Keyboard این گوشی خیلی کار کردن باهاش راحتتر است
منظور بنده این بود برای باز کردن منو گوشی از کلید نامرئی play گوشی که در وسط صفحه بالای Keyboard گوشی قرار دارد استفاده می شود.
سلام دوستان
می خواستم بدونم این مثل W910 با تکون دادن گوشی آهنگ عوض میکنه یا نه؟
خیر با تکون دادن گوشی موزیک رو عوض نمی کنه
ولی ای کاش سونی اریکسون قابلیت Gps + Motion Sensor را برای این گوشی ناز و خوشکل اضافه می کرد
از آخرین خبرهای آپدیت این گوشی براتون بگم که با آخرین نسخه آپدیت صدای این گوشی در اندازه W900 i در هدفون شده است
GPS رو میشه اکسترنال خرید (با بلوتوث)
ولی Shake Control خیلی نامردی هست که نداره !!!
من این قابلیت رو روی دبلیو 580 تحربه کردم
خیلی باحاله !!!
بله داره.اینجا چک کنید.سلام دوستان
می خواستم بدونم این مثل W910 با تکون دادن گوشی آهنگ عوض میکنه یا نه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنظورشون W910 بود که Motion Sensor داره.خیر با تکون دادن گوشی موزیک رو عوض نمی کنه
ولی ای کاش سونی اریکسون قابلیت Gps + Motion Sensor را برای این گوشی ناز و خوشکل اضافه می کرد
Last edited by hamed1297; 28-05-2008 at 14:23.
نه حسام جان
فکر کنم منظورشون از "این" w960 بود
یعنی »
می خواستم بدونم w960 مثل W910 با تکون دادن گوشی آهنگ عوض میکنه یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)