به یه موجود ترسناک رسیدم که بایک کشیده له ولوردم میکنه خیلی سرعتش زیاده هیچی هم روش تاثیر نداره چیکارش کنم:
![]()
به یه موجود ترسناک رسیدم که بایک کشیده له ولوردم میکنه خیلی سرعتش زیاده هیچی هم روش تاثیر نداره چیکارش کنم:
![]()
Kortol:
سمت راست یه مقدار جلو تر یک در هست ...................که باید از انجا فرار کنی ............بعد راهرو ها رو ادامه بده تا به بقیه درها برسی ........ وقتی رسیدی کنار هر در واستا و به سمت هیولا ( بازرکور) شلیک کن تا متوجه تو بشه ...وقتی به سمت شرع به دویدن کرد زار خوب نزدیک بشه بعد با دوبار زدن کلید چپ یا راست جا خالی بده تا اون به در برخورد کنه و در بشکنه ..بعد از در برو به راهروی بعدی ...............همین طوری تا به فضای باز برسی طوری که بتونی آسمون رو بینی...بعد با یک سلاح مخصوص اون رو با لیزر هدف گیری می کنی و از طریق ماهواره به سمت هیولا با لیزر شلیک می کنن.............در طول بازی سه بار با این هولا که اسمش بازرکور هست و موجودی کور می باشه که فقط از طریق بویایی و صدا به دنبال هدف هاش هرکت می کنه برخورد می کنی که بار دوم و سوم سخت تر میشه.............بار دوم تو یه گلخونه می بینیش که باید کاری کنه که به ستون های گلخونه برخورد کنه تا شیشه ها بشکنن و بتونی دوباره با لیزر هدف گیریش کنی در ضمن یه ستون مخصوص هست که فقط به وسیله اون شکسته میشه و با افتادن اون ستون یک قسمت از دیوار خراب میشه و گاز ار اونجا به صورت شعله ور بیرون میاد ( وقتی وارد گلخونه بشی سمت چپ دو تا ستون آخر ) .بعد از اینکه بازرکور رو در گلخونه بکشی ..انتهای گلخونه یه دستگیره هست که جریان گار رو قطع می کنه .....بار سوم هم تو مرحله آخر هست که رو قطار که باید به سمت واگن بار در آخر قطار بکشونیش و بعد خودت سریع از واگن خارج شی و یک دکمه سبز رنگ رو در سمت چپ خودت پیدا کنی و سریع بزنی تا واگن جدا بشه و از ریل خارج بشه .......
دمت گرم الان دماغشو بالیزر میسوزونم تادیگه ملتو عزاب نده![]()
پس فیلم این بازی کی میاد..........ای بابا خسته شدیم از بس دلمون رو صابون زدیم............؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من با سیو این بازی مشکل دارم، سیوها بعد از چند روز خود به خود پاک شدند ! پچ هم نصب کردم ولی تاثیری نداشت، کسی راه حل قطعی نداره ؟
سلام ...
من اینجا گیر کردم . حالا از اون میمونا نمیومد میتونستم شکستش بدم ولی از یه طرف هی از اون میمونا میاد از یه طرف این لامصب نمیمیره . همونطور که توی عکس میبینید فقط تا اونجا تونستم عقبش بکشم از اونجا به بعد دیگه نمیشه بهش نزدیکم شد آدمو له میکنه تازه هی دستاشو جلوی خودش میزاره هرچقدرم به گلوش تیر میزنم هیچ چی دیگه نمیشه اون لعنتی هام نمیزارن بیشتر روش تیر بزنم . این قوله قلقی چیزی نداره راحت بشه پدرشو در آورد ؟ یا باید بمیرم دوباره تو گلوش بزنم ؟
![]()
درست یادم نیست ولی فکر کنم الان دیگه باید این پل هایی رو بزنی که به صفحه ای که عنکبوت روش وایساده وصله.
توی شکل الان معلومه.
پایین رو نگاه کن.
سلام .
من اون قوله که تو گلخونه بودم کشتم . یه چندتا نبردم بردم . حالا این قوله اینجا قش کرده . چیکار کنم بلند شه ؟ اصلا اینجا باید چیکار کنم . فقط یه نارنجک کنارش بود که برداشتم یه صدایی از خودش در آورد دوباره خوابید . اون اسلحه ماهواره ای هم ندارم .
Last edited by mohammadrezams; 07-08-2009 at 14:09.
آقا من این بازی gears of war رو چند بار نصب کردم و همیشه یک پیغام خطایی میده که منو کلافه کرده.لطفا منو راهنمایی کنید
wargame-g4wlive.exe: you cannot run the game with modified executable code. please reinstall the game.
راه حتما از 1 جای دیگه هست.
این بیدار شدنی نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)