با درود به دوستان و همشهریان گل رشتی ....
راستش الان 2 ماهی هست که میخوام به جمع شما ای دی اس الی ها اضافه بشم اما فعلا" دارم جستجو میکنم تا به هدف و شرکت مورد نظرم برسم.
من این بخشو تغریبا" از اول تا آخر خوندم . و فهمیدم بهترین شرکتهایی که در رشت فعالیت میکنن (فعلا") پارس آنلاین و اندیشه هستن و اینطور که معلومه پارس آنلاین طرفدارای بیشتری داره و از نظر دوستان بهتره...
چندتا سوال از اساتید این بخش داشتم که ممنون میشم جوابمو بدین.
1-من فعلا" برای 1 ماه اینترنت k64 میخواستم بگیرم (البته شاید 2 یا سه ماهه دیگه دوباره رفتم گرفتم)
شما چه شرکتیو پیشنهاد میکنین ؟
( که قطعی ودردسرنداشته باشه )
2-دانود از تورنت emule, و دانلود از سایتهای گوناگون دیگر
3-و شاید نویسندگی در سایت یکی از دوستان
2-اگر من 1 ماه ای دی اس ال داشته باشم دوباره باید هزینه های تلفن که 8000 تومان هست رو پرداخت کنم یا نه؟ یا اگه 2 , 3 ماه بعد دوباره بخوام اکانت بگیرم باید دوباره هزینه های اولیه رو بدم! ؟؟ (خداییش اگه اینجوری باشه خیلی مسخرست)
3-کامپیوترم جدید نیست . موردی که نداره ؟ (پنتیوم 4,کارت گرافیک 64, 768ram , cpu 2.4 )
سیستمم خیلی تابلوست , نه ؟؟؟؟
4-پیش شماره تلفن خونمون 222 هستش , آیا پارس آنلاین و اندیشه مارو ساپورت میکنن؟
5-شما چه مودمی پیشنهاد میکنید بخرم؟ (یه مودمی میخوام معرفی کنین که بروز باشه و دوباره ساله دیگه عوضش نکنم و همچنین دوست دارم مداوم 6 .7 ساعت باهاش کارکنم , قطعی نداشته باشه و با گارانتی باشه) اگر مودمی باشه با این دوتا شرکت سازگار باشه و کیفیش هم خوب باشه که چه بهتر...
ببخشین اگه سوالام زیاد بود.
"ممنونم"