تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 62 از 2403 اولاول ... 1252585960616263646566721121625621062 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه e3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شمال جهنم

پيش فرض

با درود به دوستان و همشهریان گل رشتی ....

راستش الان 2 ماهی هست که میخوام به جمع شما ای دی اس الی ها اضافه بشم اما فعلا" دارم جستجو میکنم تا به هدف و شرکت مورد نظرم برسم.

من این بخشو تغریبا" از اول تا آخر خوندم . و فهمیدم بهترین شرکتهایی که در رشت فعالیت میکنن (فعلا") پارس آنلاین و اندیشه هستن و اینطور که معلومه پارس آنلاین طرفدارای بیشتری داره و از نظر دوستان بهتره...

چندتا سوال از اساتید این بخش داشتم که ممنون میشم جوابمو بدین.

1-من فعلا" برای 1 ماه اینترنت k64 میخواستم بگیرم (البته شاید 2 یا سه ماهه دیگه دوباره رفتم گرفتم)
    شما چه شرکتیو پیشنهاد میکنین ؟
    ( که قطعی ودردسرنداشته باشه )

کارهای من در اینترنت....
    --------
    1-وب گردی
    2-دانود از تورنت emule, و دانلود از سایتهای گوناگون دیگر
    3-و شاید نویسندگی در سایت یکی از دوستان
    --------
    2-اگر من 1 ماه ای دی اس ال داشته باشم دوباره باید هزینه های تلفن که 8000 تومان هست رو پرداخت کنم یا نه؟ یا اگه 2 , 3 ماه بعد دوباره بخوام اکانت بگیرم باید دوباره هزینه های اولیه رو بدم! ؟؟ (خداییش اگه اینجوری باشه خیلی مسخرست)

3-کامپیوترم جدید نیست . موردی که نداره ؟ (پنتیوم 4,کارت گرافیک 64, 768ram , cpu 2.4 )

سیستمم خیلی تابلوست , نه ؟؟؟؟

4-پیش شماره تلفن خونمون 222 هستش , آیا پارس آنلاین و اندیشه مارو ساپورت میکنن؟

5-شما چه مودمی پیشنهاد میکنید بخرم؟ (یه مودمی میخوام معرفی کنین که بروز باشه و دوباره ساله دیگه عوضش نکنم و همچنین دوست دارم مداوم 6 .7 ساعت باهاش کارکنم , قطعی نداشته باشه و با گارانتی باشه) اگر مودمی باشه با این دوتا شرکت سازگار باشه و کیفیش هم خوب باشه که چه بهتر...

ببخشین اگه سوالام زیاد بود.
    "ممنونم"

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

14 hi

دوستان ممنون که تست کردین ، ولی گفتم که اگه میشه از طریق Run تست کنید و بذارید عکسشو ..

در این پست گفتم چطوری اینکارو کنین : به صفحه 60 و پست 596 مراجعه کنید ....

امتحان کنین ببینین واسه شما هم میشه یا نه؟ و سرعت پینگتون چنده و اطلاع بدین لطفا ....(در ساعاتی مثل 1بعد از ظهر یا اینورا امتحان کنین لطفا)
    هر چی سرعت پینگ پایین باشه بهتره...

امروز دوباره زنگ زدم تهران نمایندگی پارس آنلاین !!!یه خانومه گوشی رو برداشت و گفتش که مشکل همچنان باقی هستش و دوباره گفتم تا آخر ماه درست میشه ، گفتش time نمیتونم بدم خدمتتون ، چون من الان یه time میدم خدمتتون بعدش درست نشد شما زنگ میزنی میگی چرا درست نشده ، خودتون گفتین تو این زمان درست میشه که !!گفتش یه مشکلی تو خط مخابراتی پیش اومده که دارن روش کار میکنن و از این حرفا !!!گفتم این مشکله حل بشه سرعت ping چند میشه گفت در حالت عادی اگه هیچ page و download و...نداشته باشین و فقط و فقطping رو تست میکنین بدون هیچ چیزی باید
    زیر 600 باشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیگه نمیدونم والا ، این بنده خداها هم گیج هستن واقعا و همه رو کاشتن !!!! دوستان دیگه کسی به نمایندگی تهران نزنگیده ؟
    Last edited by mollaxi; 08-03-2009 at 13:50.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوستان رشتی آماده ورود یه خدمات دهنده دیگه adsl باشید که تو هر 8 منطقه مخابراتی رشت خدمات میده! به زودی با قیمت های پائین تر و امکانات بیشتر
    Last edited by bandary; 08-03-2009 at 14:13.

آخر فروم باز Mahiar0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ping ما

خیلی بالاست
    Last edited by Mahiar0; 08-03-2009 at 15:16.

5. این کاربر از Mahiar0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

1-من فعلا" برای 1 ماه اینترنت k64 میخواستم بگیرم (البته شاید 2 یا سه ماهه دیگه دوباره رفتم گرفتم)
    اگه صرفا میخوای 1 ماهه بگیری بهتره از اندیشه بگیری که دیگه هزینه نصب نداشته باشی در ضمن محدودیت حجم رو باید درنظر بگیری
    2-اگر من 1 ماه ای دی اس ال داشته باشم دوباره باید هزینه های تلفن که 8000 تومان هست رو پرداخت کنم یا نه؟ یا اگه 2 , 3 ماه بعد دوباره بخوام اکانت بگیرم باید دوباره هزینه های اولیه رو بدم! ؟؟ (خداییش اگه اینجوری باشه خیلی مسخرست)
    تا زمانی که خط شما رانژه شده باشه چه Adsl داشته باشید چه نداشته باشید ، هزینه امتیاز خط ADSL به فیش تلفن شما اضافه میشه

البته برای کاربران پارس آنلاین 6 هزار تومان ( به ازای هر دو ماه ) و برای کاربران اندیشه 8 هزار تومان ( برای هذ دو ماه ) هستش

مگر اینکه برید ISP و بخواهید که خط شما را از رانژه خارج کنند

برای نصب مجدد هم اگه از پارس وی بخوای بگیری باید هزینه نصب بدی ولی برای اندیشه اینطور نیست و هزینه نصب نداره

3-کامپیوترم جدید نیست . موردی که نداره ؟ (پنتیوم 4,کارت گرافیک 64, 768ram , cpu 2.4 )
    نه مشکلی نیست
    4-پیش شماره تلفن خونمون 222 هستش , آیا پارس آنلاین و اندیشه مارو ساپورت میکنن؟
    فکر کنم پیش شماره 2 رو هر دو شرکت ساپورت کنند
    5-شما چه مودمی پیشنهاد میکنید بخرم؟ (یه مودمی میخوام معرفی کنین که بروز باشه و دوباره ساله دیگه عوضش نکنم و همچنین دوست دارم مداوم 6 .7 ساعت باهاش کارکنم , قطعی نداشته باشه و با گارانتی باشه) اگر مودمی باشه با این دوتا شرکت سازگار باشه و کیفیش هم خوب باشه که چه بهتر...
    در بین مارک های موجود ASUS AM 602 مودم بسیار خوبیه و نسبت به سایر مودم ها گرونتره و کمیاب هم شده

مودم های مارک SMC و Planet هم مودم های بسیار خوبی هستند

Symphony SY800C هم خیلی شبیه Asus هستش و کارایی خوبی داره
    Last edited by majid20; 08-03-2009 at 17:26.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من از قسمت Start -Run رو اجرا میکنم و بعدش داخل Run تایپ میکنم cmd و بعدش در صفحه سیاه که باز میشه مینویسم ping بعدش یه back
    space میزنم (منظور خط فاصله هستش ) و 4 رقم شماره اول تلفن رو وارد میکنم و enter میزنم ....مثلا واسه ما که اینطوری هستش 4224 هستش اینطوری type میکنم:
    ping 4.2.2.4
    پینگ گرفتن از 4.2.2.4 یه استاندارد مخصوص خودش رو داره نه اینکه 4 رقم اول شماره تلفن شما باشه !!!

اگه قرار باشه کاربران 4 رقم اول تلفن رو برای پینگ درنظر بگیرند که خیلی ها پینگ نخواهند داشت !!!

این IP یکی از 13 DNS تشکلیل دهنده ساختار اینترنت ( Root Hints ) است

پینگی که از این DNS میگیرید کاملا استاندارد و تائید شده است و اگر هر مشکلی در پینگ آن باشه به ISP و شما ربط دارد

( نه اینکه مانندسایر پینگ ها احتمال مشکل از سرور مطرح باشه )

دوستان رشتی آماده ورود یه خدمات دهنده دیگه adsl باشید که تو هر 8 منطقه مخابراتی رشت خدمات میده! به زودی با قیمت های پائین تر و امکانات بیشتر
    منظورت کدوم شرکت بود ؟

8. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid2020-com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    پاهام تو گل - جلوم دریا - پشت سرم جنگل

پيش فرض

با درود به دوستان و همشهریان گل رشتی ....

راستش الان 2 ماهی هست که میخوام به جمع شما ای دی اس الی ها اضافه بشم اما فعلا" دارم جستجو میکنم تا به هدف و شرکت مورد نظرم برسم.

من این بخشو تغریبا" از اول تا آخر خوندم . و فهمیدم بهترین شرکتهایی که در رشت فعالیت میکنن (فعلا") پارس آنلاین و اندیشه هستن و اینطور که معلومه پارس آنلاین طرفدارای بیشتری داره و از نظر دوستان بهتره...

چندتا سوال از اساتید این بخش داشتم که ممنون میشم جوابمو بدین.

من قبلا اندیشه داشتم و هزینه راه اندازی هم دادم
    حالا این دوستمون میگه که هزینه راه اندازی اندیشه نداره باید سوال کرد دید که درسته یا نه
    اکه شما فقط برای یک ماه می خوای، من توصیه نمی کنم adsl بگیری چون اگه تمدید نکنی بازم روی فیش تلفن هزینه خط دیتا میاد و بعد از دو یا سه ماه که خط آزاد بمونه خود به خود مخابرات خط رو از حالت دیتا خارج می کنه
    من با هر دو شرکت کار کردم
    اگه مشتری خوب اندیشه باشی وقتی که شارژ ماهیانت تموم شد می تونی زنگ بزنی و بگی که خط رو برات شارژ کنن و باید یه هفته ای برای و پول رو پرداخت کنی
    پارس وی هم چند روز مونده به اتمام شارژت زنگ میزنه بهت و میگه که چه روزی باید خط رو دوباره شارژ کنی
    مشکل توی خطها هم برای هر دو شرکت هستش و بیشتر مربوط به مخابرات میشه تا خود شرکت

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid2020-com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    پاهام تو گل - جلوم دریا - پشت سرم جنگل

پيش فرض

اسمش رو بگو ما هم بدونیم
    چند روز پیش یه شرکت جدید زنگ زده بود خونه بهم گفت میخوای در مورد خدمات کارتمون برات بگم
    بهش گفتم کارت اینترنت؟
    گفت آره!
    گفتم نه من adsl دارم
    گفت هزینش براتون زیاد نیست
    گفتم نه من کارم اینترنته
    ( همه دارن توصیه میکنن برید adsl بگیرید این زنگ زده میگه بیا کارت بگیر، اخه اگه من بخوام کارت بگیرم که 200 هزار تومن پول اینترنت باید بدم)
    من روزهایی که سر کار هستم و 2 میام خونه بین 8 تا 10 ساعت اینترنت کار میکنم اون شبها که سیستم رو برا دانلود روشن میذارم هیچی!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نه شرکت کارت نمیده ،احتمالا یه شرکت دیگه بوده ،فعلا نمیتونم بگم فقط خدمات adsl و in تو 8 مرکز مخابراتی قیمت ها هم خوبه
    منتظر باشید،تمام کار ها انجام شده ،به زودی...

آخر فروم باز Mahiar0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

البته برای کاربران پارس آنلاین 6 هزار تومان ( به ازای هر دو ماه ) و برای کاربران اندیشه 8 هزار تومان ( برای هذ دو ماه ) هستش
    قبلا 8تومان میامد ولی الان دو سه دوره است که 6تومان میاد
    اندیشه دارم
    راستی یک چیز جالب
    این خطی که دارم گوشی وصل نیست یعنی کارکرد نداره ولی اتوماتیک هر دوره میزنه 894 تومان کارکرد
    این مخابرات هم خوب زرنگه ها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •