مهرداد جان قبلا زدیم که! صفحه 59
البته اگه منظورت همین باشه، باید بگم که فقط X86 نیست و X64 هم داره!
مهرداد جان قبلا زدیم که! صفحه 59
البته اگه منظورت همین باشه، باید بگم که فقط X86 نیست و X64 هم داره!
رکورد آورکلاک فرکانس CPU به وسیلهی AMD شکسته شد
این آورکلاک به وسیله یک پردازنده 8 هسته FX با اسم رمز Zambezi و مدل 8150 انجام شده، و در این آورکلاک به فرکانس باورنکردنی 8.429GHz دست یافتند...
با این آورکلاک، این رکورد در گینس به ثبت رسید: “Highest Frequency of a Computer"
این رکورد به وسیلهی متخصصین آورکلاک AMD به ثبت رسید، و آورکلاک با افزایش ولتاژ و اکستریم کولینگ (نیتروژن مایع و هلیوم مایع)انجام شده... و معلومه که از Cold Bug ها خبری نیست...
با این کار میشه فهمید که این پردازنده ها به راحتی به فرکانس 5GHz یا بالاتر روی Air دست پیدا میکنند و این خبری عالی هست.
خبر از:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Erfan.; 13-09-2011 at 20:10.
سلام
باز هم بنچمارکهای تایید نشده!
آخر نفهمیدیم چرا تو همشون SB850 میزارن؟ یعنی همین قدر نمیدونن که باید SB 950 باشه؟
تا پایان سپتامبر هنوز 3 هفته مونده و بنظر من اینا همش الکیه!
موفق باشید!
البته D3vil_hsa2w عزیز هم در این مورد توضیحی دادند در این پست:
و فکر میکنم این OC کاملا واقعیت داره...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن اون SB850 هم باگ CPU-Z هست و در مادربرد های سری 900 دیده میشه!
موفق باشید.
خبرو تایید میکنم فیلم مربوط به این اورو از سایت سخت افزار دانلود کردم ودیدم عجب بلای سر این پردازنده اوردن ازمایش روی مین فرمولا 5از شرکت ایسوس انجام شده
فوق العادهاست .
حالا کی بر روی Air منتشر میشه ؟
سلام
ظاهرا خبر قابل تایید هست ولی یک نکته ظریف وجود داره
این پردازنده قائدتا باید 8 هسته ای باشه ولی در این تست 6 هسته غیرفعال شده و اورکلاک فقط روی 2 هسته انجام شده که از نظر من هنر خاصی انجام ندادن
باید تا عرضه عمومی این پردازنده منتظر بود و دید که واقعا توانایی این سری چقدر هست هر چند که با این تست من کمی ناامید شدم
بروکس گل یه سوال فنی
همه میدونیم سریه بعدی پردازنده های اینتل با چیپx79از pci.e.3.0برای سری بعدیه کارت گرافیک ها استفاده میکنه
میخوام بگم که این چیپ جدید amdکهsb950وبه گفته خود amdدرسریه بعدیه بولدوزر ازهمین چیپ استفاده میکنه خاصیت پشتیبانی از pci.e.3.0رو داره
خبر موثقی چیزی ندارید
همونطور که میدونید amd از عرضه سریه7000کارت های گرافیکیه خود خبر داده که7970و7950جزئ اولیناشونه که از فناوریه 28 نانو در اونها استفاده شده ومصرف کارتی همچون7970رابه 176وات کاهش میدهد
amd اعلام کرده با عرضه پردازنده های بولدوزر خود این سری کارت ها رو به زودی عرضه میکنه
amd دیگه داره میترکونه
با سلام
دوستان می تونن فیلم این اور رو در اپارات ببینن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز خبر تایید شده ولی اون نکته یک نکته ظریف هست که در شات cpu-z باید به اون دقت کنی!!
پردازنده 6 هسته اش غیر فعال شده که این خودش یک عامل فوق العاده مهم در فرکانس بیشینه و دمای نهایی می تونه باشه!!
باز هم می گم که این تست متاسفانه فعلا یک مانور تبلیغاتی بوده و هیچ چیزی را نشون نمیده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)