دلفین جان خوب الان N95 8GB مد نظرمه
حالا خوبه
پس بگین چی کار کنم؟
دلفین جان خوب الان N95 8GB مد نظرمه
حالا خوبه
پس بگین چی کار کنم؟
تو خودش که آفیس نبود و فقط پی دی اف ریدر داره اما من آفیس سویت نسب کردم که هم از کوئیک آفیس بهتره هم سریعتر فایلهای سنگین رو باز میکنه همین حالا هم ده دوازده تا فایل ورد اکسل و پاور پوینت که مربوط به کارمه دارم با چند تا کتاب از کار با فایلهای اآفیس هم تو گوشیم لذت میبرم هم زمان هم آهنگام رو گوش میدم واقعا قدرت پردازندش بالاست
ساسان جان بذار چی چیزی بهت بگم با اینکه من از گوشیم خیلی راضی هستم و اصلاً قابل مقایسه با N95 معمولی نیست اما اگه بین N81 8gb و N958gb موندی من جای تو بودم N95 8gb میگرفتم بابا با هم که رودربایستی نداریم وقتی گوشی نسبت به یه گوشیه دیگه بهتره که نباید تعصبی حرف بزنیم ....
N95 8GB واقعا گوشیه کامل و زیبایی هست ....
موندم چکار کنم.
برم الان N81 بگیرم و خیال خودمو راحت کنم یا صبر کنم ببینم قیمتش پایینتر میاد یا نه.
نظر مثبتتون چیه؟
بابا منم موندم میخوام گوشی بخرم
میخواستم n73 بخرم اما هنوز موندم بین n81 یا n 73 یکی بدون تعصب بگه کدوم بهتره تا بعدا پشیمون نشم
این دیگه فکر نداره....
الان همه دارن 73شونو می فروشن بعد شما می خوای بری بگیری؟
برو 81 بگیری قیمتشم الان خوبه
این دیگه فکر نداره....
الان همه دارن 73شونو می فروشن بعد شما می خوای بری بگیری؟
برو 81 بگیری قیمتشم الان خوبه
کی گفته بازی هاش نیومده همه میگن اومده از موبایلی پرسیدم حالا اگر کسی داره لینکشو بزاره
اونا که هیچی نمیدونن
فوق بالاش بازی های معمولی رو میتونی بذاری رو گوشیت بازی کنی که باز میشن
بازی های n-gage رو فعلا نمیتونی
اگه میخوای پشیمون نشی و قیافت مثل آواتارت نشه بهتره بری همون N81 رو بگیری و خیال خوتو راحت کنی ... دوران پادشاهی N73 دیگه سر اومده پسرم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)