اگه بازیت خوبه که دیگه نرو تو بازیهای غیرمهمش برو اونایی که مهمه رو بازی کن که نیوفتی پایین
اگه بازیت خوبه که دیگه نرو تو بازیهای غیرمهمش برو اونایی که مهمه رو بازی کن که نیوفتی پایین
همیشه تصمیم می گیرم این کار رو بکنم ولی کرمم می گیره و میرم تو بازی.بد تر از اون موقعیه که فرواردم تک به تک با دروازه بان و منم پشت فروارد بعد یهو دکمه پاس رو می زنم که به من پاس بده(به خاطر خودخواهی)و اون بنده خدا هم پاس میده و من هم شوت=اوت
من که تو هر بازی حداقل 1 رو میزنم اگه نزنم پاس گل میدم نمی دونم شما چکار میکنید.
یه سوال:
من تو لیگ قهرمانان 6 تا از بازیکن های خوبم رو (از جمله کریس رونالدو) نمیتونم بازی بدم . تو ترکیب که میرم رو شون قرمز زده مصدوم هم نیستن ولی یه چیزی شون هست که نمی تونن بازی کنن .
فصل قبل تو ژانویه کاروالیو رو از چلسی خریدم اون موقع اون هم نم شد تو لیگ قهرمانان بازی کنه چون برا چلسی بازی کرده بود ولی الان اینا رو نمی دونم .تا حالا 3 تا بازی رو رد کردم بدون اونا .چشون شده که نمی زاره بازی کنن؟
فکر کنم بعد از اسم رد کردن رونالدو را خریدی باید فقط اون بازیکنانی میتونند تو لیگ قهرمانان بازی کنند که اسمشونا رد کرده باشی
یا اصلا اسمشو رد نکردی!
آره باید لیست بازیکنات رو بدی
حتما بازیکن هایی که می خوای رو تو لیست وارد نکردی
الان راهی نیست باید تا آخر بازی کنی که فکر کنم حذف بشی!![]()
اولا از همین جا به هواداران تیم, قول قهرمانی میدم تیم من متکی به ستاره ها نیست. ( 3+ Fan Popularity )![]()
دوما رونالدو از همون اول تو تیمم بود . ولی لیست رو نمی دونم کی باید لیست رو تکمیل میکردم ؟ بگید تا دیگه اشتباه نکنم .![]()
سوما حالا خوب شد مثل استقلال ازجام قهرمانان حذف نشدم (2 فصل قبل) . و گرنه خودم , کادر فنی و هییت مدیره دسته جمعی استعفا میدادیم .![]()
یه سوال :
من میخواستم فیفا 08 رو بگیرم . یه جا دیدم یه دی وی دی نوشته کاملا فارسی و با تحلیل و....
می خواستم بدونم گزارشگرش که ایرانیه کیه ؟
شما ها از بین 08 و pes7 کدوم رو بهتر میدونین ؟
(در ضمن اگه نسخه ی فارسیه خوبی سراغ دارید بگید چه 08 یا 07 و ... باشه چه pes )
ممنون
بابا تو رو خدا این بحث fifa و pes رو اینجا شروع نکنید(خواهشاً)بذارید تاپیک به کار خودش ادامه بده(آخه هرجا بحث مقایسه این دوتا بوده تاپیک منحرف شده)
ممنون
تایپک مربوط به PES 2008
تایپک مربوط به FIFA 08کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)