تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 62 از 800 اولاول ... 125258596061626364656672112162562 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام..
    من چند روز پیش برای تمرین اومدم یه ویندوز xp دیگه نصب کردم .که به درایو D رفت بعد درایو D و فرمت کردم اما سوال من این که چرا اون قسمت که انتخاب میکنیم با چه ویندوزی وارد بشیم(صفحه مشکی رنگ) هنوز هست؟نمی شه کاری کرد که اون خط پاک بشه و باهمون ویندوز قبلی بصورت خودکار وارد شد؟
    سلام دوست عزیز
    روی my computer راست کلیک کن و بعد هم propertise را بزن به تب advanced برو و بعد هم اخرین setting را بزن و از صفحه باز شده گزینه edit را بزن و از پنجره باز شده که نوت پد هست اسم ویندوزی که نمی خواهید هنگام بوت نشان داده بشه را پاک کنید .

به این فایل بوت نگاه کن . الان اسم دوتا ویندوز را می بینید Windows xp sp2 و Windows Server 2003

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا من می خوام اسم ویندوز Windows Server 2003 در هنگام بوت سیستم دیده نشه کافیه مسیر اونا به این شکل برداریم .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به خاطر این اینطوری گفتم چون اگه اشتباه می کردی سیستم بالا نمی یومد .

موفق باشی .

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ممنون...
    اما من اومدم 2 تا ویندوز xp نصب کردم بخاطر همین نمیدونم الان 1و پاک کنم یا 2 . اینم بگم من همون طور که تو عکس می بینی با دومی وارد میشم.

ممنون...

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ممنون...
    اما من اومدم 2 تا ویندوز xp نصب کردم بخاطر همین نمیدونم الان 1و پاک کنم یا 2 . اینم بگم من همون طور که تو عکس می بینی با دومی وارد میشم.

ممنون...
    سلام

پس با این حساب توی run بنویسید msconfig و کلید اینتر را فشار دهید از صفحه باز شده به تب boot.ini برید و گزینه check all boot mpath را بزنید تا خود سیستم عامل بوت اضافی را براتون پاک کنه .

موفق باشی .

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام

پس با این حساب توی run بنویسید msconfig و کلید اینتر را فشار دهید از صفحه باز شده به تب boot.ini برید و گزینه check all boot mpath را بزنید تا خود سیستم عامل بوت اضافی را براتون پاک کنه .

موفق باشی .
    واقعا" ممنون...
    یکی بخاطر اینکه این مشکلو حل کردین.یکی ام به خاطر اینکه یه چیزی بهم یاد دادین.
    شرمنده تو صفحه قبلی یکی از دوستان نوشته بود که :

"چندی پیش یکی از دوستانم کارت گرافیکش سوخت ، ,وقتی مشکل را بررسی کردیم به نتیجه ای نرسیدیم،کارت گرافیک که خرید،این بار رم سوخت !

پیش دوستان و آشنایان نیز روز به روز یک قطعه سخت افزاری دچار مشکل میشدیا می سوخت در حالی که اگر کار یک ویروس بود باید یکی از قطعات سخت افزاریمن هم دچار مشکل میشد یا می سوخت چون همیشه در حال تبادل دیتا از طریق Flash memory و غیره هستیم و بیشتر در یک منطقه هستیم ، یعنی از نظر نوسانات برق هم شرایطم با بقیه یکسان بود .
    مسئله خیلی ما را کلافه کرده بود،بیشتر مسئله را پیگیری کردیم تا جایی که به مقایسه پرداختیم. از نرم افزارهای نصب شده گرفته تا کارهایی که با کامپیوتر انجام میدیم.بالاخره مشکل را پیدا کردیم !!!
    مسئله این بود که همه از WinXP SP3 و با شکل های مختلف استفاده می کردند (منظورم اینه که سی دی نصب ویندوز یکسان نبود و هر کدام اسمو آرم شرکتی داشت) و من و یکی از دوستانم که اون هم هیچ مشکلی براش ایجاد نشده بود از SP2 استفاده می کردیم.
    در حال حاضر هم همه از SP2 استفاده می کنند و هیچ مشکلی ندارند.البته من برای بروزرسانی بعضی از سخت افزارهام مجبور بودم از SP2 استفاده کنم !
    این تجربه ای بود که به دوستان تقدیم میکنم
    "

من WinXP SP3 رو تازه گرفتم اما هنوز نصب نکردم می خوام ببینم که به سیستم آسیبی نمی رسونه؟
    بازم ممنون....
    Last edited by iammahdi; 08-06-2008 at 23:18.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    بعد از چند بار قطع برق، چند روزه که وقتی کامپيوترم را روشن می کنم. این پيغام رو نشان می ده.
    winlogon.exe-unable to locate component
    "
    The Application has failed to start because sfc_os.dll was not found. Re-Installing the application may fix the problem
    البته بعد از این که اوکی می کنم سیستم بالا می آید و بدون مشکل کار می کند. به نظر شما مشکل از کجاست؟ چطور می تونم برطرفش کنم؟
    سلام

سما کافی هست فایلی به نام sfc_os.dl را در درایوی که ویندوز نصب کردی در فولدر system32 کپی کنی.

در صورتی که ویروس یکی از فایل های DLL شما را مخدوش کرده به سایت ذیل بروید و نام DLL را وارد و پس از جست و جو 4 عدد حرف به شما داده می شه برای دانلود پس از وارد کردن حرف DLL را دانلود کنید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام ممنون از راهنماييتون
    ببخشيد ميشه راههنمايي كنيد چه جوري بايد جايگزين كنم؟
    فایل نام برده را از سی دی ویندوز استخراج کنید و بعد جایگزین replace

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

"سرویس پک 3" که نسخه 60 روزه هست رو باید چیکار کرد تا دائمی بشه؟

ممنون.

داره خودمونی میشه vatanema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

1 نصب ویندوز

سلام؛
    آقا به نظر شما میشه ویندوز Xpرو نصب کرد،آنتی ویروس و همه برنامه هایی رو که میخوای نصب کنی،بعد یه چیزی شبیه ریکاوری ازش تهیه کنی روی Dvd و این نسخه ویندوز به همراه برنامه ها رو روی سیستم های دیگه نصب کنی؟
    من باید روی ده تا سیستم ویندوز و حداقل 15 تا برنامه سنگین دیگه رو نصب کنم...اگه کسی راهنمایی کنه تا کارم راحتتر بشه یک دنیا ممنون میشم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من WinXP SP3 رو تازه گرفتم اما هنوز نصب نکردم می خوام ببینم که به سیستم آسیبی نمی رسونه؟
    بازم ممنون....
    سلام

کاش نگرفته بودی . باعث سوختن سیستم که نمی شه اما با بعضی قطعات سخت افزاری مشکل داره خبرش در بخش خبرهای IT هست .فعلا نصب نکنید یا اگر مایل به نصب هستید از سازگاری سخت افزار خود مطمئن شوید.

در آغاز فعالیت saeid_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ممنون دستت درد نكنه شاهدي جان
    Last edited by saeid_1363; 09-06-2008 at 15:59.

داره خودمونی میشه vatanema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام؛
    آقا به نظر شما میشه ویندوز Xpرو نصب کرد،آنتی ویروس و همه برنامه هایی رو که میخوای نصب کنی،بعد یه چیزی شبیه ریکاوری ازش تهیه کنی روی Dvd و این نسخه ویندوز به همراه برنامه ها رو روی سیستم های دیگه نصب کنی؟
    من باید روی ده تا سیستم ویندوز و حداقل 15 تا برنامه سنگین دیگه رو نصب کنم...اگه کسی راهنمایی کنه تا کارم راحتتر بشه یک دنیا ممنون میشم.
    دوستان کسی نظری نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •