علامت مثبت (+) نشون دهنده اینه که" موجود بودن این کاربر در لیست دوستان شماست" . بقیشم مجید گفتتا انجا که می دانم علامت ستاره در کنار اسم به عنوان موجود بودن این کاربر در لیست دوستان شماست.![]()
علامت مثبت (+) نشون دهنده اینه که" موجود بودن این کاربر در لیست دوستان شماست" . بقیشم مجید گفتتا انجا که می دانم علامت ستاره در کنار اسم به عنوان موجود بودن این کاربر در لیست دوستان شماست.![]()
از اساتید بزرگ پی سی کسی نیست این سوالو جواب بده؟
سلام
من تو پی تی یه تاپیک رو دیدم که نویسندش یه سری مطالب طولانی نوشته بود و برای اینکه بتونه خلاصه کنه از یه نوار استفاده کرده بود که روش نوشته بود کلیک کنید و وقتی کلیک میکردی اون نوار باز میشد و توضیحاتی از اون مطلب بود.
می خواستم بدونم که میشه اینجا هم این کاررو کرد؟
----------------------------
راستی یه سوال دیگه اون آموزشی که تو پست اول هست آپدیته؟
من یک عضو تازه وارد هستم و در حال حاضر هیچی نمیدونم.چند تا سوال دارم:
پست چیه؟ فرقش با تاپیک چیه؟
پایین پاسخهای که به بحث ها داداه میشه سه گزینه داره که عبارتند از: نقل قول , multi-Quoute this message و آخریش هم پاسخ سریع به این بحث نام داره.میخواستم بدونم اینها چیه و به چی دردی میخورن؟
سلام
پست یعنی شما الان چیزی که ارسال کردی. شما الان پست دادی.
تاپیک هم مثلاً " آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمن " این یه تاپیک هست.
من الان پایین پست شما اون نقل قول رو زدم. به سوال شما جواب دادم یعنی. برای جواب دادن کسی که میخوای به سوالش جواب بدی.
multi-Quoute this message این هم شما میخوای به سوال چند نفر جواب بدی. اگه میخوای جواب چند نفر که تو یه تاپیک هست رو بدی روی اون پستاشون میری و مال هر کدوم رو میزنی.
جواب سریع رو هم خودت گفتی.
اون پایین جواب ارسال پاسخ سریع هست مال اونه.
موفق باشی.![]()
سلام
چه جوری میشه وارد یه گروهی بشیم طوری که به آخرین صفحه گروه ارجاع داده بشیم ؟
سلام. چند تا پست باید فرستاده باشیم تا زیر یوزر نیممون بنویسن "اگه نباشه جاش خالی می مونه"؟
50 با بالا 1 ستاره
200 به بالا 2 ستاره
500 به بالا سه ستاره
1000 به بالا 4 ستاره
2500 به بالا 5 ستاره
و فقط ادمین.مدير ارشد.مدیر.همکار 6 ستاره
موفق باشید!![]()
ایول هادی راکیh.vike
من الان نباشم جام خالیه
آره عزیز
من هادی ویکی هستـــــم
کوچیک شمـــا
موفق باشید!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)