تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 62 از 151 اولاول ... 125258596061626364656672112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 611 به 620 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال HRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كوچه پس كوچه هاي ايننرنت

پيش فرض

سلام،

گویا با روشهای معمول نمیشه این کار رو انجام داد مگه با استفاده از کدهای vba :
    برای استفاده از فرم حضور و غیاب، فرم open_h_g رو اجرا کنید. (راستی اکسس شما 2007 ه ؟)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام:
    خير 2003
    مگه 2007 امكاناتش بيشتر؟
    درضم سوال من يادتون رفت:
    درضم يك سوال خيلي مهم دارم نميشه كاري كرد كه ما وقتي مثلا دهتا ركورد داريم ميون ركورد 3 و 2 يك ركورد اضافه كنيم اين يك كار رو خيلي احتياج دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad96's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام:
    خير 2003
    مگه 2007 امكاناتش بيشتر؟
    درضم سوال من يادتون رفت:
    سلام،

درباره سوال: میشه یک فیلد جداگونه برای مرتب کردن داده ها مثلا با فرمت Number > Decimal درست کرد و هر وقت لازم شد عددی بین دو عدد مربوط به رکوردهای قبلی و بعدی موردنظر براش گذاشت. هر وقت هم لازم به دسترسی به شکل مرتب داده ها بود، از کوئری استفاده کرد. یا اصلا بشه primary key رو از نوع decimal انتخاب کرد و ... .

در مورد اکسس 2007، بله حتما امکاناتش بیشتره. من که بعد از عادت کردن به 2007 رغبت نمی کنم با 2003 کار کنم

پروفشنال HRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كوچه پس كوچه هاي ايننرنت

پيش فرض

سلام:
    دست درد نكنه ار بابت برنامه زحمت كشيدي ولي دو تا اشكال داره 1- وقت فرم open_H_G رو باز ميكنم يك ارور ميده و صفحه بهم ميريزه كه 3تا كليد داره End كه صفحه بسته ميشه Debug كه VB خود برنامه رو اجراميكنه ( يكسرس كد نوشته شده ) و Help
    2- من وقتي فرد جديدي رو از فرم Moshakhasat وارد ميكنم در فرم Hozur_Ghiyab قرار نميكيره فقط در تيبل Moshakhasat قرار ميگيره چه جوري بايد نفرات جديد رو به فرم Hozur_Ghiyab اضافه كنم آيا نميشه كاري كرد كه خودش اضافه بشه؟

اگه ميشه درباره ي سوال قبلم بيشتر توضيح بده
    ببخشيد ، زياد دارم زحمتت ميدم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام:
    دست درد نكنه ار بابت برنامه زحمت كشيدي ولي دو تا اشكال داره 1- وقت فرم open_H_G رو باز ميكنم يك ارور ميده و صفحه بهم ميريزه كه 3تا كليد داره End كه صفحه بسته ميشه Debug كه VB خود برنامه رو اجراميكنه ( يكسرس كد نوشته شده ) و Help
    2- من وقتي فرد جديدي رو از فرم Moshakhasat وارد ميكنم در فرم Hozur_Ghiyab قرار نميكيره فقط در تيبل Moshakhasat قرار ميگيره چه جوري بايد نفرات جديد رو به فرم Hozur_Ghiyab اضافه كنم آيا نميشه كاري كرد كه خودش اضافه بشه؟

اگه ميشه درباره ي سوال قبلم بيشتر توضيح بده
    ببخشيد ، زياد دارم زحمتت ميدم
    ممنون
    سلام،

مشکل فرم open_H_G برطرف شد (توی 2003) . وقتی این فرم رو اجرا میکنیم، تغییرات در جدول مشخصات رو توی فرم حضور و غیاب اعمال میکنه (پس مشکل دوم هم حل شده).

کد:
    اینو علی الحساب داشته باش تا درباره سوال هم توضیح بدم (بزودی)...

5. 2 کاربر از mohammad96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز javad2625's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    یه مشکل در اکسس دارم. می خواهم تعداد ساعت کار انجام شده را در یک فیلد یادداشت کنم. مثلاً به این صورت 35:25 (سی و پنج ساعت و بیست و پنج دقیقه). اما وقتی نوع فیلد را Date\Time می گذارم و فرمت آن را هم h:nn می گذارم، برای ساعت، فقط اعداد 0 تا 23 را قبول می کند. چکار کنم که اعداد بالاتر از 23 را هم قبول کند؟ این را هم بگویم که نوع فیلد را نمی توانم text بگذارم، چون بعداً می خواهم مجموع ساعت های انجام کار را حساب کنم.

متشکرم

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    یه مشکل در اکسس دارم. می خواهم تعداد ساعت کار انجام شده را در یک فیلد یادداشت کنم. مثلاً به این صورت 35:25 (سی و پنج ساعت و بیست و پنج دقیقه). اما وقتی نوع فیلد را Date\Time می گذارم و فرمت آن را هم h:nn می گذارم، برای ساعت، فقط اعداد 0 تا 23 را قبول می کند. چکار کنم که اعداد بالاتر از 23 را هم قبول کند؟ این را هم بگویم که نوع فیلد را نمی توانم text بگذارم، چون بعداً می خواهم مجموع ساعت های انجام کار را حساب کنم.

متشکرم
    سلام،

یک جواب اینه که نوع فیلد رو عدد میذاریم (با فرمت مناسب) و مقدار زمان رو بصورت دقیقه ذخیره میکنیم. هر وقت هم که نیاز به نمایش مقدار فیلد شد، میتونیم اونو در فرمت دلخواه خودمونمحاسبه کنیم. مثلا کنترل سورس یک تکست باکس در فرم مون میشه:

کد:

8. 2 کاربر از mohammad96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال HRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كوچه پس كوچه هاي ايننرنت

پيش فرض

سلام،

مشکل فرم open_h_g برطرف شد (توی 2003) . وقتی این فرم رو اجرا میکنیم، تغییرات در جدول مشخصات رو توی فرم حضور و غیاب اعمال میکنه (پس مشکل دوم هم حل شده).

کد:
    اینو علی الحساب داشته باش تا درباره سوال هم توضیح بدم (بزودی)...
    سلام:
    دستتون درد نكنه واقعا كه استاديد ولي اگه براتون زحمت نيست يك فيلد "ساعت ورود" به فرم حضور غياب اضافه كنيد اگه اشكال نداره و براتون سخت نيست مراحل رو به خودم بگيد انجام بدم كه يك چيزي هم ياد كرفته باشم ( البطه اگه وقت توضيح دادن داريد وگرنه كه...)
    خيلي خيلي ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام:
    دستتون درد نكنه واقعا كه استاديد ولي اگه براتون زحمت نيست يك فيلد "ساعت ورود" به فرم حضور غياب اضافه كنيد اگه اشكال نداره و براتون سخت نيست مراحل رو به خودم بگيد انجام بدم كه يك چيزي هم ياد كرفته باشم ( البطه اگه وقت توضيح دادن داريد وگرنه كه...)
    خيلي خيلي ممنون
    اوووه كجاشو ديدين ، آقا محمد فراتر از استاد هستن واقعا دست شما درد نكنه

منم اين فايل حضور غياب رو دانلود كردم . و قشنگ ترين قسمتش برام اين بود كه وقتي يه نفر به ليست مشخصات اضافه ميشد يه تكس باكس و يه چك باكس تو فرم حضورغياب براش اضافه ميشد .اين كار با چه دستوري اعمال ميشه ؟
    Last edited by dewdrops; 30-12-2008 at 13:34.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام:
    خيلي خيلي ممنون
    اوووه كجاشو ديدين ، آقا محمد فراتر از استاد هستن واقعا دست شما درد نكنه

منم اين فايل حضور غياب رو دانلود كردم . و قشنگ ترين قسمتش برام اين بود كه وقتي يه نفر به ليست مشخصات اضافه ميشد يه تكس باكس و يه چك باكس تو فرم حضورغياب براش اضافه ميشد .اين كار با چه دستوري اعمال ميشه ؟
    بله حتما (البته از حسن نظر dewdrops عزیز هم بسیار ممنونم و باید بگم که این طوری ها هم نیست ! ).

ایده کار به این شکله که وقتی دکمه موجود در فرم Open H_G زده میشه، فرم ح-غ در حالت طراحی باز میشه و با استفاده از recordsource ی که از جدول مشخصات تشکیل میشه (rs1) ، به تعداد رکوردهای موجود در اون، لیبل برای نام و ... ، چک باکس و تکست باکس درست میشه و برای شناسایی اون ها نام مشخصی برحسب ID رکوردها (در جدول مشخصات) به اونا داده میشه (البته به caption لیبل ها هم مقدار نام و ... داده میشه). هر دفعه که فرم به این صورت باز میشه، تمام کنترلهای با نام مخصوص ابتدا حذف میشن و دوباره با توجه به جدول مشخصات، از نو ساخته میشن.
    حالا وقتی دکمه ثبت در فرم ح-غ زده میشه، مقادیر موجود در کنترل ها با توجه به اسمشون (که بر حسب فیلد ID از جدول مشخصات نامگذاری شدند) در جدول ح-غ ( در شکل یک رکوردسورس ، rs1 ) ذخیره میشن.
    با این توضیحات ببینید می تونید خودتون یک فیلد (تکست باکس) به فرم اضافه کنید؟
    کنترلها، که چک باکس ها رو هم شامل هستند، با دستور CreateControl ساخته میشن.

با تشکر !

12. 2 کاربر از mohammad96 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

mohammad95 ، دوست گرامي

اگر يادتون باشه به من يه نمونه برنامه براي طراحي منوها داده بوديد برنامه خيلي حرفه اي بود و منوهاي اون هم به زيبايي باز و بسته ميشد.اما من هرچي سعي كردم نتونستم سر در بيارم .شما برنامه اي ساده تر نداريد ؟؟

در ضمن من يه پيشنهاد دارم كه ميدونم باعث زحمت بيشتر ميشه براي شما.

من پيشنهادم اين هست شما كه با برنامه نويسي تو اكسس آشنا هستيد يه فرمي باز كنيم بعد كلا اونجا بشه آموزش VBA . چون خود من كه خيلي به اين برنامه احتياج دارم و حالا حالا هم فرصت نميكنم كه برم كلاس يا جايي . مجبورم مقاله بخونم كه خوب فكر كنم ديديد ديگه با اينكه ميخونمم باز متوجه نميشم و توي اون فرم هر مبحثي كه آموزش داده ميشه براش چند تا نمونه برنامه هم قرار بديم يا اگر دوستان ديگه اي هم نمونه دارن تو اونجا بذاريم .

خوشحال ميشم نظرتون رو راجع به پيشنهادم بدونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •