من که تو پستم بود پولی هست وفقط با سی سی کم باز میشه
من که تو پستم بود پولی هست وفقط با سی سی کم باز میشه
ظاهرااین هفته با بولونیا بازی داریم بدجوری داره براما کاری میخونه هافبکشون گابی مدینگایشیطونه میگه یه 3 4 تابشون بزنیم
![]()
یک خبرتوتریبال فوتبال اومده بود دوساعت و35 دقیقه پیش که میگفت هنری جدید(فکر کنم منظورش تیری هنری باشه نه معاون بازرس درک) خیلی دوست داره بیاد اینترمیلان و اینترمیلان شروع کرده به اینکه بازیشو زیرنظربگیره .اسم هنری جدید لویک رمی هست . اما خبرو ظاهرابرداشتند چون خطای صفحه یافت نشد میده
- یونتوس واینتر به همراه میلان به دنبال گرفتن دانیل اگر مدافع لیورپولند
- ابراهیمویچ هم گفته که مورینیو به خاطر چلسی اینترمیلان راترک نمیکنه
-خوزه مورینیو هم داره با هافبک والنسیاجان ماتا برای فصل بعد گفتگو می کنه (دست چک سفید موراتی الان دستشه )
- خوزه مورینیو هم گفته که بازی هفته بعد بامنچستر یونایتد درجام قهرمانان بازی هست که خیلی منتظرشه
- پالرموهم بالوتلی بازیکن ذخیره اینترمیلان رامیخواد اما دایمی نه به صورت قرضی .
- فیورتینا هم ازاینکه آدریانو محروم نشده به خاطرگل بادستش خیلی عصبانی شده![]()
این هم جدول رده بندی مسابقات
![]()
Last edited by unartig; 18-02-2009 at 08:07.
اره خوشبختانه ادریانو محروم نشد گفتن مدارک کافی نیست
حالا نمیدونم صحنه که بازیکن فیو رو به خاطر اون محروم کردن چطوری بوده که اونا صداشون در اومده
- گالیانی مدیر آث میلان اعلام آمادگی کرده که با اینترمیلان سر دانیل اگر مدافع لیورپول رقابت کنه
-سینیشا میهایلویچ مربی تیم بولونیا گفته که اگر اینترمیلان قهرمان نشه مقصرخوداینتریها هستند چون مانچینی را گذاشتند کنارومورینیو راگرفتند درحالیکه فرقی بین این دوتا نیست
-فیورتینا هم برای گرفتن لویک رمی همون مهاجمه که گفتم هنری جدیده داره بازیهای این بازیکن را دنبال میکنه
من نمیدونم چرا اینتر روی هر بازیکنی دست میزاره هزار تا تیم دیگه خواستار اون میشن
ولی خدا کنه تو تابستون چندتا خرید خوب انجام بدیم چون خرید های امسال زیاد چنگی به دل نزد اونی که کمتر از همه ازش انتظار میرفت بهتر از همه شد(مونتاری)
خوزه مورینیو راالکی بهش آدم خاص نمی گند . دست روبازیکنای خاصی گذاشته .اینهایی که نوشته بودم اونهایی بودند که دوست داشتند بیارند اینترمیلان . الکی که نیستیم براخودمون غولی هستیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)